2009 Nisan Anneleri

bıraktın mı ecemi çok hainsin valla:))ii yapmışsın ama ,
benide uyku tutmadı 2de uyudum 9 da kalktım

yok cnm çok yakın yürüyerekde gidiliyor ama arabayla 10 dk kadar,
arabada kırılacakları ayırıcam sonra bizim arabayla götürücez
büyük eşyaları kamyona koyacaz daha çok

günaydınnnn..

mügeee çok üzüldümm yaa..harbiden çok gençmişş..ayyy allah korusunn..eşimin öldüğünü düşünemiom bilee..dünyamm karardıı yaa.(allah sabır versin...

tugbaaa hoşgeldinnn şükür kavuşturanaa...:)

sevgicim olay gelsinnn..bi an önce taşın yerleşte bitsın telaşııı..

bizde 9:30 kalktıkkk..balkonn sıcacıkk..kağanın salıncağını da oraya koydukk..gelip geçenleri izliyooo..oyuncaklar filan heppp balkonda artık hiç kapamazzz..

oh yap valla, bende artık hftsonları arada bırakıp kendimize zaman
ayırıcam çok yıpranıyoruz,

sanki hafta içi bakıyomuş gibi konuşuyo buda

zaten hafta içi gündüz annem bakıyor, birde hafta sonu yada gece bırakamam.
Kadında biraz nefes alsın dimi..

egenin pcnin kasasındaki kapama tuşu işi gücü oo bozucak yakındaaa

he he bıraktım ohhhh şimdi keyif yapıyorum:))))
vaşlla ben keyıf yapamadım gecen gün saah 7de gönderdım eşimle 11 kadar zor sabrettim.....

bencede sevgicim arada kendinede eşinede vakit ayırmak lazım gece rahat rahat oturduk iki sohpet ettık ecem olsa nerdeeeee yok sütünü ver altını aç vs..

günaydın canım .
Balkon dedim de demir aralıkları nasıl..
Ayy allah korusun . Oyuncak falan atar kolunu - başını sokar.
Aman yanlız bırakma ..

hftiçi sanki biryeremi gidiyoruz işten doğru eve,
zaten anneme değil k.valideye bırakıcam
herkes bakacak eleman arar bizde dolu

ben daha hiçç bırakmadım kağanıı yaaa..benimki oğlum olmadan uyuyamam diyorrr..azcık kafa dinlerdikkk..

ama artık şu 20 gün sabah bırakıp akşam alamayı düşünüomm..

ilk bıraktığım gece ben ağladım hep eve gelince eşim bana çok kızıyor neticesinde iyi bakıldığından şüphen yok bir hasta olsan allah korusun hastanede yatsan nasıl dayanıcaksın oda alışşın sende diyor doğruda söyluyor bence

yok şirvanımmm..balkon demirli değil betonn..ve baya yüksekkkkk..salıncağından dışarıyı zor görüoo o kadar yüksek yaniii..

günaydın kızlar....hava çok güzel maşallah evde olanlar bebeleri alıp fırlasın sokağa:)) çok şükür haftasonu geldi kızçemle vakit geçiricem...herkese güneşli güzel günler

acıktımmm..

dün eşim yüzünden diyetimi bozdumm.bi kereden bişey olmaa ye yaa sensiz yiyemiomm dedii..neyse gittik bende ali nazik istedimm..ayyyy hiçç beğenmedimm gerrii..yoğrtlu abukk bişeydiiii..çok az yedim ama pişman oldum bari adam gibi bişey için bozsaydım dieeee...

bi mutfagaaa gidelimmm..dolabı açıp açıp karşısına dikiliom sonra kapatıp geliyomm sonra yine açıommm offf..nefsimlee mücadele halindeyimmm çok zor dayanıommm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…