temmuza kadar 8 kilo verirsin canım kasma kendini sabahları sıcak suya iyi derler kolaylıklar dilerim sana8 kilo fazlam var sevgicim..temmuzda tatile gidecez yani 2 aydan az bir sürem kaldı erteleyemem..açken hiç ders çalışılmıyo ama napalımm..bu zamana kadar da o kadar çokk yedimm kiii..
ne oldu ya kime bu sitem anlamadımneyse ben çıkayımda yanlış anlaşılmasın ....
girsek bahane girmesek suç size ii sohpetler
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, tugbiş123, Ayshe, TugbaEcrin, gulshenidil, NAVRIS+
ben cıkıyorum 2 vesait gidecegız görümceye hazırlanalım artık 12 gibi evde cıkacagız 1,30 gibi oırdayızz
gecmişi bugun gelınce okumam imkansız olurr bugun bıurası kalabalık
size iyi sohbetler
aynı şekilde minee..ben de az öncedüşümüyordum bu eve geldiğimizde kağan daha 40 günlükte balkona öyle 5 dk çıkarırdım üşümesin die sonra hemen içeri alırdım..şimdi büyümüşte balkonda oyuncakları ile oynuyor yavrumm..
selam kızlar..
irfanı doktora götürdim öksürüyor demiştim ya.
önemli bişey yokmuş sığuk algınlığı şurup yazdı.eve bıraktım işe geldim.
gemiş olsun canım kusura bakma kaçırmışım hasta olduğunuselam kızlarr sabahın köründe kalktık ama anca girebildim.müge başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin.tuğba hoş geldin.ohh ecemide bırakmışsın keyif yap valla kayra benssiz hiç durmuyo yaa .kayra için geçmiş olsun diyen hekese çook teşekkür ederim kızlar allahtan iyi bugun 1 biberon sütünü içti uyuyo şimdi süt hiç içmeyen çocuk fena sardı süte allaha şükür ki :) yemek yemiyo bari onu içsin
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?