• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

gülercim üzülme geçecek hepsi bir bakmışsın kocaman sağlıklı bir kız olmuş
benim kızımda zayıfa ama bir dakka yerinde durmuyor ki olacak artık o kadar yemiyor da annesi gibi şişman olmak istemiyormuş
deniz sen de çok güzel bir grup oluşturmuşsun eminim çok hayırlı olacak. onların yüzündeki mutluluk sizin ailenize de yansısın

geçmişi okuoku bıtmedı gunaydın kızlar öncelıkler
gulercım gulfeme gecmiş olsun canım kara turup vardır bilirsin içinioy 1 kaşık bal koy sabah sulanmış olur guulfeme içir bronsıt için çok ıyı bana sık sık yaparlardı kucukken
sultancım canım sen kuru yada nohut pişiriceksen 1 gece once suda beklet mutlaka canım yoksa kolay pişmiyo
elif mirayın kılosuna maşallah bencede kızlar cık cuk demeyın burda bebeği zayıf olanlrarda var dimi ama mesela biz :))
avatarı bende ıstıyorum gıtmayı demek herkes memnun kaldı
denızcım ınşallah devamı gelır bu zıyaretlerınızın canım hayırlı bi iş sonucta benım kaynanam gıder huzur evıne sık sık eşya götürür patık falan götürür
gecelerın prensesi ela denız uyku sorunu çok kötü hele gece kalkıp yenı öğrendıklerını yapmöası daha kötu selende gece ayağı dıkılıp zıplıyo bıde çığlık atıyo bu aralar yenı merakımız:)) bunların hem akıllı hemde çok zilli olucaklar herhalde:)) dun arkadaşımla konuştuk oğlu var 2 yaşında selenın uyku sorununu deyınce o da yaşamış doktoru atarak surup vermış ben dedı 1 hafta kullandım onla duzene soktum ama atarak bıldığım kadarıyla sınır hastalarına verılıyo yok falan dedı ama o ben kullanmam sağol dedım

Son düzenleme:
gülercim üzülme geçecek hepsi bir bakmışsın kocaman sağlıklı bir kız olmuş
benim kızımda zayıfa ama bir dakka yerinde durmuyor ki olacak artık o kadar yemiyor da annesi gibi şişman olmak istemiyormuş
deniz sen de çok güzel bir grup oluşturmuşsun eminim çok hayırlı olacak. onların yüzündeki mutluluk sizin ailenize de yansısın

sağol canım.

geçmişi okuoku bıtmedı gunaydın kızlar öncelıkler
gulercım gulfeme gecmiş olsun canım kara turup vardır bilirsin içinioy 1 kaşık bal koy sabah sulanmış olur guulfeme içir bronsıt için çok ıyı bana sık sık yaparlardı kucukken
sultancım canım sen kuru yada nohut pişiriceksen 1 gece once suda beklet mutlaka canım yoksa kolay pişmiyo
elif mirayın kılosuna maşallah bencede kızlar cık cuk demeyın burda bebeği zayıf olanlrarda var dimi ama mesela biz :))
avatarı bende ıstıyorum gıtmayı demek herkes memnun kaldı
denızcım ınşallah devamı gelır bu zıyaretlerınızın canım hayırlı bi iş sonucta benım kaynanam gıder huzur evıne sık sık eşya götürür patık falan götürür
gecelerın prensesi ela denız uyku sorunu çok kötü hele gece kalkıp yenı öğrendıklerını yapmöası daha kötu selende gece ayağı dıkılıp zıplıyo bıde çığlık atıyo bu aralar yenı merakımız:)) bunların hem akıllı hemde çok zilli olucaklar herhalde:)) dun arkadaşımla konuştuk oğlu var 2 yaşında selenın uyku sorununu deyınce o da yaşamış doktoru atarak surup vermış ben dedı 1 hafta kullandım onla duzene soktum ama atarak bıldığım kadarıyla sınır hastalarına verılıyo yok falan dedı ama o ben kullanmam sağol dedım

kara turpu söylemişlerdi bugün alabilirsem yapayım.

:(( valla dediğin gibi yapacak bişii yok sehercim hap falan da olmaz büyücekler o zaman uyucaz artık..tek üzüldüğüm uykusuz bi gecenin sabahı elayla istediğim gibi tam olarak ,ilgilenememek..

kıslar gece hiç uyumadım.azra bi uyudu yarım saat sonra uyandı hep böle geçdi bide burnu tıkalı evde damla da bitmişdi calpol verdim 1 çay kaşığı ağrısı vardır die ama bi ağlama kıpkırmızı oluyoduu çok gerildik gece gece.babası da bugün çalışmıcak 4 de kalkmış ben uyanamamışım bile düşünün neyse sabahda bi bakdım ateş 37,6 dedim yükselcek neyse doktora götürcek eşim.dua edin kızıma ben çok korkuyorum şu hastalıklardan domuz gribinden falann

slmm nasılsn kızlarrr
dün zeynebi 10 30 da yatırdm 12 de kalktı oturdu 1 saat sonra geri yattı sabah 6 ya kadr 6 da kalktı bi daha yatmadı eşimde aldı içeri götrdü bende 8 e kadr yattım sonra zeynebin iice uykusu gelmiş ayagaıma aldım hemn uyudu bi 2 saat te öle uyumş oldmm ii geldi vallaa

kıslar gece hiç uyumadım.azra bi uyudu yarım saat sonra uyandı hep böle geçdi bide burnu tıkalı evde damla da bitmişdi calpol verdim 1 çay kaşığı ağrısı vardır die ama bi ağlama kıpkırmızı oluyoduu çok gerildik gece gece.babası da bugün çalışmıcak 4 de kalkmış ben uyanamamışım bile düşünün neyse sabahda bi bakdım ateş 37,6 dedim yükselcek neyse doktora götürcek eşim.dua edin kızıma ben çok korkuyorum şu hastalıklardan domuz gribinden falann

inşallah önemli bişeyi yoktur.gülfemle beraber tüm bebeklerimize dua ediyorum zaten canım.

yılbaşından beri kadro toplanamadı hala ya nerde bu millet ,
şirvn
çiçek
croxilex
tuğba cvh.
aliye
didem
aysun
dozkan iyice salladı artık hiç girmiyor
özlem
e toprak serap
sinemsin
geda
şenay
unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar
bide kara liste var
tuğbiş tuğbba kazgan olanı..ve ruveydax
uğrayıpta hatırlatsınlar kendilerini

poseidon deniz çok güzel hareketler bunlar
bende böyle birşeyde yer almak isterdim çok iyi yapmışsın

alıntı:
Küçükken gecenin bir yarısı karın ağrısıyla uyanırdım. Oturma odasında çamaşır katlayıp ütü yapan annem, telaş içinde beni kucaklar, dizlerine yatırırdı. Sırtımı ovar, tatlı şerbet içirirdi. Annem beni hemen yatağıma yatırmasın diye "Ağrıyor!" diye ısrar ederdim. Geçmek bilmeyen karın ağrım yüzünden birçok doktor gezdim, ne şuruplar haplar içtim, ne iğneler yedim; hiç sesimi çıkarmadım. Hastanede mideme bakmak için boğazımdan o hortumu geçirdiklerinde, gözlerim doldu ama ağlamadım. Bu yaşıma geldim, hala konusu açıldığında yutkunup nefesimi tutuyorum. Tetkiklerim hep temiz çıktı, karın ağrımın nedeni ise hiç bulunamadı. Çünkü benim hiç karnım ağrımadı. Benim sadece, bütün gün çalıştığı için yüzünü göremediğim anneme karşı özlemim vardı.

benim annem ev hanımıydı böyle bir duygu hiç yaşamadım. annesi çalışan arkadaşlar varsa bir yorumlayabilirler mi gerçekten böyle mi hissediyorlardı. :(((

selamlar ne çok geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirebildim....
alıntı yapmadan aklımdakileri hemen sıralıyıveriyim...
gülfeme çok geçmiş olsun ama kadir tuğcuya lütfen ilaçları ve teşhisi yaz gülercim...bu konuda teşhis koyulup ilaç kullanan bir çok bebeğin yanlış teşhis olduğunu söylüyor..şöyle diyim en az % 80 yanlış teşhismiş...
azrayada çok geçmiş olsun umarım onunda bişeyi yoktur...
gidilecek çok film ama o kadar zaman yok..avatarın korsanı gelicek yarın onu izlicem sanırım...yahşi batıyı çok merak ediyorum çünkü cem yılmaz hayranıyım....gora,arog,herşey çok güzel olacak,hokkabaz hepsini en az 20 kez seyretmişimdir....ama gora 30 olabilir...:kedi:yani yüksek ihtimalle beğenirim gibime geliyor.......gece uykusu konusu nasıl desem temcid pilavı bile taze kalır :)) Allah uyku versin hepsine ne diyim...bu arada koçlar heyecanlı tipler değillerdir....yani okul hayatında en azından korkmayın onlardan....içlerinde fırtınalar kopsada akıl sinsilesi içinde yoğururlar onları...tuttuğunu koparan çocuklar olacaklar endişe etmeye gerek yok....
unuttuğum varsa affola iş arası ancak bu kadar...
haa bu arada esra yusufun yeme düzeni hiçte az değil...210 cc sütü burda hiç bir bebek hiçmiyor bildiğim kadarı ile....hem ben ne kadar yediğini bizzat gördüm maşallahı var...:nazar:

alıntı:
Küçükken gecenin bir yarısı karın ağrısıyla uyanırdım. Oturma odasında çamaşır katlayıp ütü yapan annem, telaş içinde beni kucaklar, dizlerine yatırırdı. Sırtımı ovar, tatlı şerbet içirirdi. Annem beni hemen yatağıma yatırmasın diye "Ağrıyor!" diye ısrar ederdim. Geçmek bilmeyen karın ağrım yüzünden birçok doktor gezdim, ne şuruplar haplar içtim, ne iğneler yedim; hiç sesimi çıkarmadım. Hastanede mideme bakmak için boğazımdan o hortumu geçirdiklerinde, gözlerim doldu ama ağlamadım. Bu yaşıma geldim, hala konusu açıldığında yutkunup nefesimi tutuyorum. Tetkiklerim hep temiz çıktı, karın ağrımın nedeni ise hiç bulunamadı. Çünkü benim hiç karnım ağrımadı. Benim sadece, bütün gün çalıştığı için yüzünü göremediğim anneme karşı özlemim vardı.

benim annem ev hanımıydı böyle bir duygu hiç yaşamadım. annesi çalışan arkadaşlar varsa bir yorumlayabilirler mi gerçekten böyle mi hissediyorlardı. :(((

yaaa içime bir kor oturdu şimdi....:((

işler çok yoğun takip edemiyorum dünden beri azıcık okuyabiliyorum.. :(

selam kızlar.....kac gündür giriyorum siteye ama bi türlü yazamıyorum...

gülfeme çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatır ve bi daha tekrarlamaz.

sultan bizim keremde bölyle yatıyo.çok tatlılar yaa.

deniz yaptığın iş gereçekten çok hayırlı ve güzel bişey.insanın içi parçalanıyo cidden onları öyle sevgiye muhtaç görünce.kerem bana sarıldıkça,omzuma başını koyup öyle durdukça diyorum ki allah kimseyi annesiz bırakmasın.hele küçüçükken çok zor onlar için.tabi onları bırakıp giden ana babalara sölicek laf yok.

kerem anne diyo.ama ağlarken :)) yani onu yatagında bırakıp çıktığımda hem ağlıyo hemde arada anne diye sesleniyo.arkamdan emeklerkende diyo.ilk baslarda tesadüf sanmıştık ama 4 gündür her ağladığında anne diyo.çok güzel bi duyguymuş ya.

kızlar az önce çok korktuk ailece annem aşure için buğdayı düdülüye koymuş oda kayna kayna patlamak üzereyken annem bi çığlık attı hemen koştum sigortayı kapattım düdklüyü elektrikli tarafına koymuş çok şükür bişey olmadı ama çok korktuk her taraf buğday oldu vıcık vıcık ........verilmiş sadakamız varmış......
bizim düdüklü patlamıştı yarmadan tıkanmış havasızlıktan patlamıştı liseye gidiyordum bi geldim okuldan mutfak batmış fırın kullanılmaz halde heryer vıcık vıcık çok korkarım düdklüden
misafirim var dı biraz önce gitti yemege çardm sonra aşure yaptık apt dagıttım kendimz yedik 2 kazan yaptım 1 kazan kaldı yarın ablama götürrüm yazık hamile ya canı çekerr
ohhh gidebileceğin bir ablan olması ne güzel benim kimsem yok burda offff offfff yanlızlık zor
günnaydııınnn
gülfeme çok geçmiş olsun
huzurcum keşke bende avatara gitseydim
yahşi batıyı hiç beğenmedim
demir şuanda oyun parkında ayağa kalkmaya çalışıyo
kalkıncada maaşalaah 4 bir yanını sıralıyo
bide öpücük atmayı öğrendi her yerde cuk cuk cuk hahaha çok şeker oluyo
2.dişimizi beklioruz beyazlaşmış inş. biran önce çıkar
kayrada tek parmağını uzatıp hıııı yapıyor kızıyor szüm ona ama gülücüklerle yapıyor
kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum zira bu konuda çok heyecanlıyım.

burda anneler derneği var.sosyal sorumluluk projeleri yürütüyorlar ufak çaplı.gittiğim spor kulübü orasıyla dirsek temasta.
bende derneğe üye olmaya karar verdim.uzun zamandır böle faydalı işler yapmak istiyordum uygun dernek bulamadım.
bide spor kulübündeki arkadaşlarıda gaza getirdim.artık belli aralıklarla yetimhaneye ziyaretlere gideceğiz.bide huzur evine.
inşallah amacına ulaşır.
dün hemen bir organizasyon yaptık pazar günü yetimhaneye gidiyoruz.
böle bişeyi başlatmak çok hoşuma gitti.
tebrikler canım üniversitedeyken Tokat kız yurdunda yanında yetiştirme yurdu vardı bahçeden çok arkadaşım olmuştu çok ilgiye muhtaçlar şimdi onları hatırladım Allah senden razı olsun canım bravo valla
hahaha denizcim güldürdün beni şu uykusuz halimle valla..cnm maşallah zeki olsunda bu kadar heyecanda çok yani tamam 11 saat hareket et 13 saat uyu di mi..o akıllandıkça anası deliriyo o zaman :)) zaten benim çevremdeki tüm koç lar böyle çok heyecanlıdır..ilerde sınavı olduğu sabahın gecesi yandık yani :))
benim çevremdekiler hep koç az çok benziyorlar huyları iyidir koç burcu insanı
geçmiş olsun canım ya ktü düşünme
slmm nasılsn kızlarrr
dün zeynebi 10 30 da yatırdm 12 de kalktı oturdu 1 saat sonra geri yattı sabah 6 ya kadr 6 da kalktı bi daha yatmadı eşimde aldı içeri götrdü bende 8 e kadr yattım sonra zeynebin iice uykusu gelmiş ayagaıma aldım hemn uyudu bi 2 saat te öle uyumş oldmm ii geldi vallaa
seninkide zor valla canım ayakta salla salla topukları ağrır insanın ben kucağımda sallıyorum çok yorulunca beşiğinde sallıyorum birde çingene salıncağımız var onda sallıyorum ama seninki zor ayakmı dayanır buna yaaaa

alıntı:

aaayy bir hoşş oldum valla zaten eylülde çalışmaya başlayınca bende nasıl yapacağım diyip duruyorum inşallah bakacak iyi birini bulurumda içim biraz rahat eder kuzucuğumu ağlayarak birine bırakırsam nasıl çalışırım gün boyu hiç değilse sevdiği biri olsunda diyorum onu grünce gülsün benimde içim biraz rahat etsin ama yinede zorrrr memur olmasam Kayra büyüyene kadar kesinlikle ara veririm çalışmaya ama alabileceğim izin en fazla 1 yılll :(((((
gülfeme geçmiş olsun
Sultan senin yazdıklarını bende düşündüm geçen gün uzun zamandır sesleri çıkmıyor diye
bu arada günaydınnn

ÇÇg dıyosun ha sultan:)))

valla bkm mutfak karınca aĞustos bÖceĞı skecı Çok komık ızleyın..

hepımız elımızden geldıĞınce yapabılsek ne mutlu.

kara lısteyı hazırlamıŞsın sultan..bence artık Şırvandan muhtarlıĞı almanın vaktı geldı.
affet Şırvan ama sen artık ılgelenemıyorsun.

merhaba kızlar annem aşureyi yaptı bende dağıttım misss gibi olmuş ..........selin armağan:sm_cool: yazıyı okuyunca çook duygulandım ,kızlar eskiden annelerimiz bizimle şimdi bizim çocuğumuzla ilgilendikleri gibi ilgilenemiyorlardı, çamaşır elde bulaşık elde şimdiki gibi herşeyi çabuk elde edemiyorlardı onun için çalışan anneler içinizi rahat tutun sizin bebeklerinize ayırdığınız zaman onlara yeter nitekim onlara bakan büyüklerinizde onları sevgiyle büyütüyor ..........

gülşencim maşallah yusuf artık zorlada olsa yiyor eskiden tam bir kabustu 210 cc mamayı günde 1 kere içiyor oda nuby nin silikon biberonuyla ben sıkarak ağzına akıtıp içiriyorum çooook şükür, bir günü 100 cc mamayla bitirdiğimiz günleri hiç unutmadım..........

deniz tebrik ederim çok güzel faaliyetler keşke hepimiz yapabilsek.......

Back
X