oooo ben gitmişim .. kimler gelmişş...Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
urla bursasu+ NAVRIS+ tugbiş123 GulsenUmut
gececiler toplanıyor yavaşyavaş bende buzdolapını tırtıklayım bakalım ne yıyebılırım
ta o kalemlerden bulamadık yazı tahtası aldık bi tarafına kalemle bi tarafına tebeşirle yazılıyor
10 tl çok ucuz geldi bana
internetten bktım daha pahalı
evde kalır iş yapar yada baranı bırakırsın 2 saatlik bi işin varsa mesela baranı alır küçüğünü bırakırsın ne biliyim bende çokkadın almışım gibi ::))
haaa evet bizde gidiyorduk totçu amcaya her türlüsü vardı özellikle hamileyken geceleri çok giderdik
arada bir bıırakın ii oluyor ya
ben bazen keremi bıraktığımızda el ele geziyoruz ya işte o zman farkediyorum ne zamanır el ele bile tutuşamadığımızı
:)
keremde yanlızca biyyy diyor öğretiyorum yok hep biy biy biy diye sayıyordeli:))
bu ara anneyede babayada anni demeye başladı ya:)
slm bayanlar müge valla aynenn daha yeni totom yer gördü belim kopuyor ya:)))
öncelikle çağla suçiçeği çıkarıyormus kızın çok geçmiş olsun umuyorum hemencecik atlatır(
elif sanada çok geçmiş olsun allahtan dediğin gibi miray yokmus yani daha çok panik yapardın .
şirvanım bana sorarsan tutma kadın falan ne bileyimn ya bana ters gelıyor açıkçası yabancı bir kadın evinde hergün hergün canım sıkılır benim şahsen evet zor günler geçireceksın falan ama bir müddet sonra ailenın yardımıyla birlikte bu tempoya alışırsın gibi gelıyor bana maşallahın var arkidişim senin
sultişim keremcik tathtasını ve cicilerini güle güle kullansın bu arada ceza harika sedata soyledım valla sizden korkulur resmımızı çekip faceyede koyarsınız siz dıyor:)))
mügecim bu akşam kayınvalidemın eltisinin kızının nişanı vardı ama kayınvalidemler konusmuyorlar onlarla ve evleri bitişik onları görmemek için bana geldı ama kalmadı kadıncagız kızım ecem zaten çok yoruyor dedı yedik içtik oturduk gitti canım kaynanam benım
aminnnnnnn gerçekten çok zor... aklıam direk serap geldi.. kimsesi yok diye.. çoçuğu annesine muğlaya göndermişti.bende ecemi yarın göndericem kayınvalideme hem sitede gün var hemde yarın kadın gelicek temızlığe
valla sultişin dediği gibi bencede arada çoukları bırakmak çok iyi gelıyor allahtan ailelerimiz yanımızdada birde olmasalar çok zor olurdu allah uzakta ve yanlız çocuk bakanlara sabır versın
yazın ben gezecem heeee.. seninkide tam sıcaklara denk geliyomuş be güzelim.Günaydın kızlar....
valla drdan bende birşey anlamadım onun için daha gitmiycem ona....
meriçece maşallah,benim kuzuda istikrarı bozmuyor öksürüyor
ateş yok ama çoook huysuz benden başka kimsede durmuyor
sabah babamın kucağında sıyrılmış ağlaya ağlaya kapıda kucağıma
geldi çok ağladı bugün :-((
şirvan bende evde yabancı birini pek istemem ama senin akşamları
kalmayacakmış bence 1-2 ay dene beğenmezsen bırakırsın yada
alışamazsan...
kayraya ve ergülün elasına geçmiş olsun aklımda daha birşey kalmadı
Şirvannnn az kaldı kızzzzzzzzz en azından yaza gezeceksin
ben napim ağustossss bütün yaz sizlere ömür :-((
ikiz olacak dermişim...Öyle valla selin biz bazen bırakıyoruz ama
öyle ağlayarak değil genelde oynarken filan
mesela akşam 6 da başlıyormuş anne de gelmedi
babada gelmedi gidincede fırça kayıyor bize
bugün de çok ağladı valla...
Aras bence de güzel olacak evet kızlar
bende yorum alayım bebişimin cinsiyeti sizce ne olacak
gerçi daha var ama çiçeğe kız dediniz kız oldu şirvana erkek
dediniz oldu banada yorum lütfen
arkadaslar..
eşimin arkadasinin eşi kanser cilt kanseri imiş bebeği olmuş.
sonra bel ağrılarından duramamış.. kanser bel kemiğine karacigerine akcigerine lenflere 1mm sıçramış
çok ağrıları varmış kemoterapi görüyormuş bebeği daha 40 günlük..
ben de 70.000 kelimeyi tehvidden bahsettim .. moral olarak bitmiş durumdalar..
okunduktan sonra bağışlaması nasıl oluyor söyleseniz de ben de söylesem onlara..
bir nezde olsa ağrıları hafiflese..allahtan ümit kesilmez..
Şirvan bence de gündüz için birini bulabilirsin. Ben buldum anlaştım ocağın ortasında geliyo şubatın ortasında doğumum var. Bu arada Aras süper isim bence
canım sen daha öncede birini çalıştırmıştın herhaldeç öyle hatırlıyorum.
gündüz sen gezmeye gittiğinde o ne yapıyor..
yada bir iki günlük annende kaldığını farzet o zaman ona gelme mi diyecem..
amannn ne kadar cahilim bu konuda....
işin kötüsü onu yap bunu yap diye bişeyi bile zor söyleyen biriyim..
hiç emir veremem..
eve temizleye gelen kadına bile zahmet olmazsa şurayıda silermisin diyorum bazen..
oda benim yumauşaklığımdan faydalaanıp kaytarmaya başladı..
düşün son geldiğinde lavabolara çamaşır suyu dökmemiş bile lekeler duruyordu..
ama yarın geldiğinde söyliyecem ..
Allah korusun cnm bebek yukarıya baskı yapıyor
yeri dar ya cnm ondandır,
ben nefes alamazdım hatta kalp krizi geçiricem sanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?