2009 Nisan Anneleri

akşam yemeğini çok hafif yemiştik acıktık..eşim baştan çıkarıyo benii acayip iştahı açıldı adamın yaa

iyiii gene siz tost yiyorsunuz.. bizim burda kadıköyde soğukçu diye biri var.. adam sadece geceleri çalışıyor..
biz gece 12-1 gibi kalkar ona gidderdik..
ekmeğin içine amerikan- kavurma - salam -scuk tarzında bir şeyler koyuyor işte..

o olmaz sada kokereç yemeğe... tabiii bunlar hep saat 23 den sonra olan şeyler...

bir ara ona dadanmıştık.. düşün baranı bile sarıp sarmalayıp götürüyoduk...
arabada uyuyordu garibim...

şimdi eşim diyette ben hamile .. bir yere kımıldayamıyoruz...

şirvancım sen evden çıktığında baran onunla kalabilir mesela daha rahat edersin gittiğin yerde..veya dediğin gibi temizlik yapar rahat rahat cam falan siler siz yokken büyük temizlik yapar..
hiç stres yapma cok doğru karar vermişin

oyy oyy oyy o neymiş yaa tostu yedim canım ondan istedi şimdideee bizde başka şeyler hayal ettikte yemek için eşim poposunu kaldırıp almaya gidemedi canını istetmiyim şimdi hamilş hamiş..

gececiler yavaş yavaş dökülüyor..
melek gelmiş...

kızlar ben artık uyuyamıyorum ...
hele dün gece sabaha karşı göğsüm sıkıştı .. nefes alamadım sandım .. ilyasa seslendim. göğsümü falan ovdu da...biraz kendime geldim...

baranda bacaklarım kasılırdı.. bunda da yan yatınca göğsüm sıkışıyor sanki .
sütyeni falan da çıkartıp yatıyorum. rahat olsun diye...

haftaya dr. kontrole gittiğimde soracağım..

allah korumuş elif büyük gecmiş olsun cnm

şirvan en iyisini düşünmüşsün
aylık 1.00 liraysa

haftalık 250 demek
sen eşinle tatile yada aydına gidersen 1 hafta gelmezse 750 veırsın baştan konuş

gündüz gezmelerınede gidersen evde kalsın temızklık ütü yapsın diyecem ama evideöle pat iye kime güvenıp bırakcan tanıdık bulursannn iii olur
ohhhhhh ne güzelllllllll
evet ya ege de aynı

bide yazarken biyyyyyyy iki üçççççç diyor gelde yeme bu cocuguuu

4 hamile varrr gülşencim
şirvan başı cektii
çiçek
rüveydax
sevgi.......

ohhhhhhh süper yok anacım yeterrrrrrrr

bizde eşimle sinemaya gıttık dolaştık alışverış merkezınde bişeyler aldık

anemi aradım nasıl duruormu diye dedesıyle uyumuşlar
pes yani evdeykn uyumuyor gündüzlerii orda uyumuş

gittikkk bizi balkonda beklıyorlar arabayıı ta ilerıden tanıdı gece vakti anneeeeeeeeee baba el sallıyor aprtmana girdik egenın sesleri ta aşagı seslnıyor annnnnnneeeeee

bi saıldı bi sarıldıııııı
nasıl öpüyor

kuzumm

annemlr diyorki
masumdu aglamadı iç ama sanki buruk buruk durdu diyor bak siz gldiniz nasıl mutlu mutlu diyo
aman aglıcaktım valla
ama bizimde 2 senedir ihtıyacımız var böyle yanlız kalmaya eşim diyor haftayada kndi annesine bırakalımmış

oldu canım dedimmmmm

belki yarın hava soguk olmazsa kayınvalideme gıderım

şuan gayet saganak yagmur var

iyi gecelerrrrrr

ruveydaxla sevgiyi bilmiyodum hayırlı olsun ..
bırakın melekçim alışır sonra sonra bak anneannesinide hiç üzmemiş..eşin doğru söylüyo ihtiyacı oluyo insanın başbaşa kalmaya kafa dinlemeye..sende alışırsın bıraktıkça..

hheheh şirvan nasıldı önceden degılmi bi anda 10-15 kişi yaz yaz oku oku yetıcemezdik şimdik sesızleşti topigimiz

kızceler -kızhanlar izin vermıyorrrdoktor kontrülünüz iyi güzel haberlerle gecer umarım bu arada tickrin 35 haftanda maşalllahh

ne cabuk gecıor zaman yaaaaaaaaaaa

şirvan cantanı hazırladınmıııı

haftaya belki gün verır sezeryan yaaa

hadi bakalımmmmm su gibi dogur derler ya eskilerrrrrr

baranı düşünemiyorum

kardeşi eve gelınce nasıl tepkiler vrıcek acaba oda küçük kuzum ya kıskanır aglar belki sen mchul beyi emzzırırken allah kolaylık versın cok zor bi süreç olucak
ama sonrası ii işte delikanlı anasııııııııı

iyi gecler sizlereeeeeee

aynen canım .. eskiden öyleydi.. şimdi herkes yorgun düşünüyor..
yada kimse girmiyor düşüncesiyle girmiyorlar. artıkın..

zaman çabuk geçti valla bende anlamadım .. 35 haftlık oldum bile...

henüz çantamı hazırlamadım.. dün annem diyordu.. çantanı hazırlayalım diye..
haftaya o işde hallederim.

zaten gecelik falan almatyacağım ..
baranda almıştım . dünyanın parasını verdim .. sadece hastanede giydim.
onu giyecem yeniden ...

ikinci çoçuk olunca herşey hazır oluyor... hele de arasında fazla zaman yoksa...

dogru sölüyorsun canımda eşime blli etmemeye calıştım hep aklımda ogluşum vardı ona belli etsem keyfimizi bozma derdi

bi kız vardı yemek yerken 26 aylıkmış benımd eoglum var ddım ama snden ufak nerd e dedıı annannsine gıttii dedım

döndü annesine anne benıde annnaneme götür dedi :):):):):)

alışıcaz oda ou bırakıp gıtmelrıme alışsın bizde bıraz kndimize vakit ayıralım

eeee muhtar olmak böyle bişey.. başı çekmek lazım dimi...
eehehheeh

bende kalkıp yatmaya çalışım .. uyumasamda vucudumu dinlendirim dimi..

iki gündür gündüzde uyumadım zaten ..

herkese iyi geceler...

tabiii canım kendinize vakit ayırında egeye kardeş gelsin...

iyi geceler şirvan cantanı hazırla ben valla seni bu kadar yakın oldugunu düşünemedim takvımı görmesem daha var derdımm

mucksssssssssss

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

urla bursasu+ NAVRIS+ tugbiş123 GulsenUmut

gececiler toplanıyor yavaşyavaş bende buzdolapını tırtıklayım bakalım ne yıyebılırım

ta o kalemlerden bulamadık yazı tahtası aldık bi tarafına kalemle bi tarafına tebeşirle yazılıyor
10 tl çok ucuz geldi bana
internetten bktım daha pahalı

evde kalır iş yapar yada baranı bırakırsın 2 saatlik bi işin varsa mesela baranı alır küçüğünü bırakırsın ne biliyim bende çokkadın almışım gibi ::))

haaa evet bizde gidiyorduk totçu amcaya her türlüsü vardı özellikle hamileyken geceleri çok giderdik

arada bir bıırakın ii oluyor ya
ben bazen keremi bıraktığımızda el ele geziyoruz ya işte o zman farkediyorum ne zamanır el ele bile tutuşamadığımızı
:)

keremde yanlızca biyyy diyor öğretiyorum yok hep biy biy biy diye sayıyordeli:))
bu ara anneyede babayada anni demeye başladı ya:)

ya melek dikkatimi çekti ne zamandır yazcaktım eskiden 11 diyince uykun gelirdi bu ara baya geç saatlere kalıyosun :)ne iş kocayla bozukmusunuz hihihi
yada artık ege öğlene kadar uyuyor oh sabahlar olmasın :)

slm bayanlar müge valla aynenn daha yeni totom yer gördü belim kopuyor ya:)))

öncelikle çağla suçiçeği çıkarıyormus kızın çok geçmiş olsun umuyorum hemencecik atlatır(

elif sanada çok geçmiş olsun allahtan dediğin gibi miray yokmus yani daha çok panik yapardın .

şirvanım bana sorarsan tutma kadın falan ne bileyimn ya bana ters gelıyor açıkçası yabancı bir kadın evinde hergün hergün canım sıkılır benim şahsen evet zor günler geçireceksın falan ama bir müddet sonra ailenın yardımıyla birlikte bu tempoya alışırsın gibi gelıyor bana maşallahın var arkidişim senin

sultişim keremcik tathtasını ve cicilerini güle güle kullansın bu arada ceza harika sedata soyledım valla sizden korkulur resmımızı çekip faceyede koyarsınız siz dıyor:)))

mügecim bu akşam kayınvalidemın eltisinin kızının nişanı vardı ama kayınvalidemler konusmuyorlar onlarla ve evleri bitişik onları görmemek için bana geldı ama kalmadı kadıncagız kızım ecem zaten çok yoruyor dedı yedik içtik oturduk gitti canım kaynanam benım

bende ecemi yarın göndericem kayınvalideme hem sitede gün var hemde yarın kadın gelicek temızlığe
valla sultişin dediği gibi bencede arada çoukları bırakmak çok iyi gelıyor allahtan ailelerimiz yanımızdada birde olmasalar çok zor olurdu allah uzakta ve yanlız çocuk bakanlara sabır versın

ben bazen keremi bıraktığımızda el ele geziyoruz ya işte o zman farkediyorum ne zamanır el ele bile tutuşamadığımızı

COK HAKLISIN sultiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…