akşam yemeğini çok hafif yemiştik acıktık..eşim baştan çıkarıyo benii acayip iştahı açıldı adamın yaa
allah korumuş elif büyük gecmiş olsun cnmSelam
Şirvancım Aras bence çok güzel bir isim,çok güçlü bir isim çağrıştırıyor bana.Daha önce de yazmıştım zaten Aras ı beğendiğimi.Yağmuru hiç düşünmem erkek isminde,Sultanın dediği gibi feminen.Ayy sen böyle yazdıkça hazırlık çekmece falan ben bile heyecanlandım.Saçını da boyatma bence,doğumdan sonra boyatırsın.
Tuğba geçen yazamadım,babanın arabası hayırlı olsun,hayırlı yolculuklar yapsınlar.
Dün günümüz vardı,arkadaşımla buluşacaktım,geç kaldım.Sonra taksiye bineyim dedim.Önümüzdeki araba ani fren yaptı,tabi biz de,nasıl feci bir şeydi,dedim gidiyoruzz.Miray Allahtan yanımda değildi,ödüm kopardı.Ucuz atlattık,öndeki aracı azcık öptük.
Bu günde her yaştan çocuğu olan anne var.Çocuğu küçük olanlar zorluklardan bahsedince çocuğu ÖSS ye girecek anneler var 2 tane,diyorlar,hiç konuşmayın,en zor dönem bu dönem.Çocuklarımız için herşeyin hayırlısını versin Rabbim!
şirvan en iyisini düşünmüşsünkızlar eve bir yardımcı istiyorum .
hem ev işlerine hemde bebekle ilgilensin diye...
tanıdık bir arkadaşında evinde var. yatılı çok rahat diyor.. ama o çalışıyor...
ben yatılı istemiyorum . rahat edemem gibi geliyor...
sabah gelsin akşam gitsin diyorum. hafta sonları olmasın diyorum .
sonra aklıma ben dışarı çıktığımda yani gündüz gezmeye gittiğimde yada eşim seyehata gittiğinde anneme gidip kaldığımda.. yada oldu aydına gittim . 1 hafta gelmedim o zaman ne olacak ..
bir türlü işin içinden çıkamadım...
ama biride şart ...
gittiğim yerde onu taşımak bana göre değil.....
karar veremiyorum...
fiyatıda 1000 tl falan...mış....
ohhhhhh ne güzellllllllldün akşam kardeşimler ve annem bizde kaldı....
bizim meçhul beyin kıyafetlerini çekmecelere yerleştirdi...
kardeşim ilk önce baranın dolabında boş çekmece ayarladı ve yerleştirdi...
oyun parkını kurdu.... meçhul bey onda yatacak malesef...
o işte bitti... iyiki kardeşim varmış....
evet ya ege de aynıbizde keremi bıraktık babanneye arkadaşlarla okey oynamaya gittik ii geldi
kereme yazı tahtası aldık duvarları boyaması die ama bu ispirtolu kalemlerle boyarsa yandık iyimi yaptık kötüm yaptık bilemiyorum:)
bu ara kalem kağıt yazsın çizsin acayip merak sardı
4 hamile varrr gülşencimnisan annelerimm özlemişim sizi yaa..bundan sonra takipteyim inş..yoğunluğumuz azaldı umutta normale dönmeye başladı..dişler mahvediyo kuzumu yaa çok agresif bisi olduk biz..yavaş yavaş düzeliyo bide malum terrible two hepimizin başında..
hasta bebişlerimize çook geçmiş olsunn..
şirvanda sormuş kaç hamile var topiğimizde cidden??
hamiş arkadaşlarda hayırlısıyla kucaklarına alsınlar süt kuzularını inşallah..
iyi geceler herkese
şu saat oldu daha tıçımı yere ilk defa koydum demire yemek yediriken bile ayaktaydım
kurt var sanki otur yook süper anneyim ben hihhii
hazırlıklarım biti gibi bide yaparken demir bacaklarıma yapışmasa
annemde bile durmuyo geliyo illa anne annee :)
sıkma köfte
profiterol
muhallebili milföy tatlısı
havuç topları
patatesli toplar
mercimek salatası
peynirli poğaça
acaba azmı oldu ya bişiler daha yapsammıki :S
şirvancım bencede arkadaşların dediği gibi
konuşursun ona göre anlaşırsın zaten onlar siz tatile gidin diye bakarlar :)
çağlacım kuzuya çok geçmiş olsun
bende demiri 3 yaşındayken kreşe vermek istiyorum
burcucum üzülme bak iyileşir cnm yarın dahada iyi olur merak etme
ben kaçtım yarına zinde uyanmayalım öpüldünüzzz
ruveydaxla sevgiyi bilmiyodum hayırlı olsun ..ohhhhhh ne güzelllllllll
evet ya ege de aynı
bide yazarken biyyyyyyy iki üçççççç diyor gelde yeme bu cocuguuu
4 hamile varrr gülşencim
şirvan başı cektii
çiçek
rüveydax
sevgi.......
ohhhhhhh süper yok anacım yeterrrrrrrr
bizde eşimle sinemaya gıttık dolaştık alışverış merkezınde bişeyler aldık
anemi aradım nasıl duruormu diye dedesıyle uyumuşlar
pes yani evdeykn uyumuyor gündüzlerii orda uyumuş
gittikkk bizi balkonda beklıyorlar arabayıı ta ilerıden tanıdı gece vakti anneeeeeeeeee baba el sallıyor aprtmana girdik egenın sesleri ta aşagı seslnıyor annnnnnneeeeee
bi saıldı bi sarıldıııııı
nasıl öpüyor
kuzumm
annemlr diyorki
masumdu aglamadı iç ama sanki buruk buruk durdu diyor bak siz gldiniz nasıl mutlu mutlu diyo
aman aglıcaktım valla
ama bizimde 2 senedir ihtıyacımız var böyle yanlız kalmaya eşim diyor haftayada kndi annesine bırakalımmış
oldu canım dedimmmmm
belki yarın hava soguk olmazsa kayınvalideme gıderım
şuan gayet saganak yagmur var
iyi gecelerrrrrr
hheheh şirvan nasıldı önceden degılmi bi anda 10-15 kişi yaz yaz oku oku yetıcemezdik şimdik sesızleşti topigimizgececiler yavaş yavaş dökülüyor..
melek gelmiş...
kızlar ben artık uyuyamıyorum ...
hele dün gece sabaha karşı göğsüm sıkıştı .. nefes alamadım sandım .. ilyasa seslendim. göğsümü falan ovdu da...biraz kendime geldim...
baranda bacaklarım kasılırdı.. bunda da yan yatınca göğsüm sıkışıyor sanki .
sütyeni falan da çıkartıp yatıyorum. rahat olsun diye...
haftaya dr. kontrole gittiğimde soracağım..
dogru sölüyorsun canımda eşime blli etmemeye calıştım hep aklımda ogluşum vardı ona belli etsem keyfimizi bozma derdiruveydaxla sevgiyi bilmiyodum hayırlı olsun ..
bırakın melekçim alışır sonra sonra bak anneannesinide hiç üzmemiş..eşin doğru söylüyo ihtiyacı oluyo insanın başbaşa kalmaya kafa dinlemeye..sende alışırsın bıraktıkça..
eehehheeheeee muhtar olmak böyle bişey.. başı çekmek lazım dimi...
dogru sölüyorsun canımda eşime blli etmemeye calıştım hep aklımda ogluşum vardı ona belli etsem keyfimizi bozma derdi
bi kız vardı yemek yerken 26 aylıkmış benımd eoglum var ddım ama snden ufak nerd e dedıı annannsine gıttii dedım
döndü annesine anne benıde annnaneme götür dedi :):):):):)
alışıcaz oda ou bırakıp gıtmelrıme alışsın bizde bıraz kndimize vakit ayıralım
eehehheeh
tabiii canım kendinize vakit ayırında egeye kardeş gelsin...
ta o kalemlerden bulamadık yazı tahtası aldık bi tarafına kalemle bi tarafına tebeşirle yazılıyorcanım bende bir kaç gündür internetten bakınıyorum. yazı tahtalarını..
abaküslü olanları falan vardı..
bir yandan da erken mi düşünüyorum...
şu siline bilen kalemler yazmıyormu tahtada .. ben onlardan kullarım diye düşünmüştüm....
evde kalır iş yapar yada baranı bırakırsın 2 saatlik bi işin varsa mesela baranı alır küçüğünü bırakırsın ne biliyim bende çokkadın almışım gibi ::))yardımcı kadın konusnda da.. günlük gezmelere gittiğimde evde mi kalacak ..
evde kalıp temizlik ütü falan mı yapar..
gerçi evde kadın olunca ütü falan birikmezki . hergünde temizlik yapılmazki..
ayyy ne bilim... hiç öyle bir durumum olmadıkıiii..
ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum...
iki çoçuğa nasıl bakacam onuda bilmiyorum...
şimdiden stresss basıyor beniii....
haaa evet bizde gidiyorduk totçu amcaya her türlüsü vardı özellikle hamileyken geceleri çok giderdikiyiii gene siz tost yiyorsunuz.. bizim burda kadıköyde soğukçu diye biri var.. adam sadece geceleri çalışıyor..
biz gece 12-1 gibi kalkar ona gidderdik..
ekmeğin içine amerikan- kavurma - salam -scuk tarzında bir şeyler koyuyor işte..
o olmaz sada kokereç yemeğe... tabiii bunlar hep saat 23 den sonra olan şeyler...
bir ara ona dadanmıştık.. düşün baranı bile sarıp sarmalayıp götürüyoduk...
arabada uyuyordu garibim...
şimdi eşim diyette ben hamile .. bir yere kımıldayamıyoruz...
allah korumuş elif büyük gecmiş olsun cnm
şirvan en iyisini düşünmüşsün
aylık 1.00 liraysa
haftalık 250 demek
sen eşinle tatile yada aydına gidersen 1 hafta gelmezse 750 veırsın baştan konuş
gündüz gezmelerınede gidersen evde kalsın temızklık ütü yapsın diyecem ama evideöle pat iye kime güvenıp bırakcan tanıdık bulursannn iii olur
ohhhhhh ne güzelllllllll
evet ya ege de aynı
bide yazarken biyyyyyyy iki üçççççç diyor gelde yeme bu cocuguuu
4 hamile varrr gülşencim
şirvan başı cektii
çiçek
rüveydax
sevgi.......
ohhhhhhh süper yok anacım yeterrrrrrrr
bizde eşimle sinemaya gıttık dolaştık alışverış merkezınde bişeyler aldık
anemi aradım nasıl duruormu diye dedesıyle uyumuşlar
pes yani evdeykn uyumuyor gündüzlerii orda uyumuş
gittikkk bizi balkonda beklıyorlar arabayıı ta ilerıden tanıdı gece vakti anneeeeeeeeee baba el sallıyor aprtmana girdik egenın sesleri ta aşagı seslnıyor annnnnnneeeeee
bi saıldı bi sarıldıııııı
nasıl öpüyor
kuzumm
annemlr diyorki
masumdu aglamadı iç ama sanki buruk buruk durdu diyor bak siz gldiniz nasıl mutlu mutlu diyo
aman aglıcaktım valla
ama bizimde 2 senedir ihtıyacımız var böyle yanlız kalmaya eşim diyor haftayada kndi annesine bırakalımmış
oldu canım dedimmmmm
belki yarın hava soguk olmazsa kayınvalideme gıderım
şuan gayet saganak yagmur var
iyi gecelerrrrrr
ta o kalemlerden bulamadık yazı tahtası aldık bi tarafına kalemle bi tarafına tebeşirle yazılıyor
10 tl çok ucuz geldi bana
internetten bktım daha pahalı
evde kalır iş yapar yada baranı bırakırsın 2 saatlik bi işin varsa mesela baranı alır küçüğünü bırakırsın ne biliyim bende çokkadın almışım gibi ::))
haaa evet bizde gidiyorduk totçu amcaya her türlüsü vardı özellikle hamileyken geceleri çok giderdik
arada bir bıırakın ii oluyor ya
ben bazen keremi bıraktığımızda el ele geziyoruz ya işte o zman farkediyorum ne zamanır el ele bile tutuşamadığımızı
:)
keremde yanlızca biyyy diyor öğretiyorum yok hep biy biy biy diye sayıyordeli:))
bu ara anneyede babayada anni demeye başladı ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?