attım özel mesaj sana canım..selam...bugun dışardaydık önce ablama gittik güne ordan anneme geçtik kayra kuzenleriyle iice kudurdu yoruldu bayıldı resmen ama aç resmen tüm gün hiç bişey yemedi(
esen canım banada atarmısın şu siteyi üye olup bende bişyler alim bari
sanada yoluyorum özel mesajla melekcim.Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
urla sinehas ceyo16 roseberry bursasu+
iyi akşamlar hatunlarrr
egenın ateşi var ya 39,0
ama öksürürük burun akıntısı yok
ve cok mız mız herseye aglıyor oturuyorum aglyor yürüyorum aglıyor offfffffffff
gelmeye başladılar bana
esen banada yolllaa
sen epilasyona gittinmi
bende istıyorum ama her yerede güvenılmezki
bide bi arkadaş gitmişti lekeler olmuş kararma gibi yani......
neyse ben cıktım iyi geceler
özel mesajla atayım canım...Selammm
Demiri okurkn gözlerim doldu,biraz salsaydım kendimi ağlardım daYavrum çok sevindim sorun yaşamamasına,aışmasına,hep böyle gider inşallah.Hergün mü gidecek Didem?Siz annenlerle mi yaşıyorsnuz,annenler bindiriyor Demiri?
Ela nın da hastalığı geçsin biran önce,ne canı acıyordur :-(
Kavitasyon ne ya,hiç duymamıştım?Birde bana da atar mısınız o siteleri.Daha neler öğreneceğiz bakalım
Esen sizin de kredi işiniz hayırlı olsun,zeytinliğiniz de.Bakımını da kendin mi yapmak istiyorsun?Annemlerin de var ama ben hiç anlamam o işlerden.
gözün aydın selincim..günaydın kızlar
annemler geldi bursadan bu ara sık sık geldiler dimi?
babanne küçük oğlunun asker yemin töreni var ona gidiyor da yasoşa annem bakacak.
geçmiş olsun canım noldu kii... üşüttün mü ya da yediğin mi dokundu..slm bayanlar berbat bir gece geçirdim şu anda elim ayağım titriyor ama ecemden dolayı değil bu sefer kendim rahatsızlandım gece 12 de yatağa girdim saat 2 ye kaar dön dön mide bulantısından en sonunda istifra istifra gece 3 oldu eşim hastaneye gidelim dedi kızıma kıyamadım kaldır uykusundan et sabah ettım ne berbat bişeymıs ya üşüttüm sanıyorum bugun de hafif bulantılarım var((
emelcim zaten herkez yeterince yazmıs bende senin için duacıyım hakkınızda hayırlısı inşallah
melekim egenin ateşi çıkmıs inşallah şu anda bişeyi yoktur(
esen krediniz düşmüş ne güzel tahmin edebiliyorum mutluluğunu diğer evimizde bizde yineleme yapmıstık insan resmen hafifliyor allah hepimize kolaylık versın valla bizimde 10 sene kredımız(
gfözün aydın canım tamam özel mesajla atayım...çok geçmiş olsun tuğbiş,başka bir nedenden olmasın bulantıların)
valla benimde çok kötü bütün gün bulantıyla geçiyor, istifra filanda ediyorum
çok zorlanıyorum valla....
Esen banada at cnm neymiş şu siteler bakalım bi
Dün eşim gece 01:30 da geldi bulgaristandan alp i kaldırmayayım dedim
annemde bıraktım gece kalkmış annesiiii diye ağlamış annem diyor babasını bile çağırdı
şimdi de telde annesi dedi bana yavrum baba ne getirmiş diyor bulgiistan dan)
cnm bnm bigün özel msj attı banaselam
emelcim inan ben de duruma çok üzüldüm okudukça da sinirlendim. hem satabilecekleri evleri falan var hem de sizden yardım istiyorlar. üstüne eşinde hepsini gönderiyo. biraz bari bırakır inşallah canım. Allah yardımcın olsun canım. zararın neresinden dönersen kardır . bundan sonra ayrı para biriktiriceksin demekki canım sen de.
demir okula başlamış. çok ta güzel başlamış. ne kadır güzel mutluluk verici şeyler bunlar. Allah üzüntülerini göstermesin
esencim size de çok sevindim. hem borcunuz azalmış hem de istediğin bişeye sahip olucaksın. hayırlı olsun canım
mügecim yeni arkadaşların olmuş ne güzel. nereden tanıştın burdan.
biz de dün gece dediğin gibiydik. hiç uyumadım desem yeri. noluyo anlamıyorum
bugün de dışarı çıktık biraz. hava burda çiok güzeldi
ben de o indirim sitelerinden yemek brunch falan aldım daha kullanmadık
en son ben de bölgesel incelme aldım. 8 seans 150 tl. kendi ilcemde diye aldım. diğer yerlere gitmek surekli zor olur bi de bilmediğin yerler güvenemem diye almadım şimdi de pahalı geliyo iptal mi etsem diyiorum. benim aldığım thermolipo diye bişey. kavitasyon da daha uygun fiyatlar aslında. aldığım yeri aradım incelme 2-8 cm arasıymış. ya 2 cm olursa benimki. 150 tl ye 2 cm. hiç anlaşılmaz ki(
gittiğim diyetisyene sordum kavitasyonu. hastaları gitmiş hep. bazıları sonuç almış bazıları almamış.
epilasyon istiyorum ben de çok var kampanya ama güvenemiyorum her yere. istanbulun her türlü hali var ya.
bi de bugün kuzenime sigara bırakma kampanyası aldım
bnmki pek bi romantik şekerim ondandır hihiTekrardan Allah kolaylık versin Emel......Allahın herkesin işini rastgetirsin........
Müge çok güldüm....En uzun gece diye mi acaba uyumadı demişin ya.....Öyle olsa bizimki hiççç uyumazdı.....Bu arada ne alaka bilmiyorum...ben de Enes Kaan a akşam balık yedirdiğimde daha sık kalkıyodu...
Ben de 1 aydır sadece öğlen ya da ö.sonra yediriyorum...Takmıştım balık niyeyse işte tok tutmuyo diye....
Dilekcim inşallah gelir....tlf. kapalıydı....ben annesinden öğrendim...henüz dönmedi bana....
K.valideye geldiyse o kadar yakınız ki...ev olarak....
Sabah çok sevinmiştim...Keşke hep burda olsa............
Ya ben de lazer yaptıracam ama kaçtır görüşürüyoz ..Zeynep ten detay alacaktım....o yaptırmıştı...
bi ara gene bu konu açılınca yazışmıştık....ama sormayı unutuyom hep.....
ay cnm kıyamamo geceler bana okdr tanidikki ben hergece yasiyorum kuzum hastaliklardan kurtulmadigi icin.. ama ay tutulmasni izlemek icin kalkmis olabilir bak zamane cocuklari :)
ben 8yil oldu viyanaya geleli ilk yillar dil bilmem yol bilmem arkadas yok yillarca yasadim halada cocukluk arkadaslarim kardeslerim dediklerim turkiyedeler burdada simdi kendimce arkadaslarim var ama turkiyede hersey bambaska...
geçmiş olsun cnmToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
urla sinehas ceyo16 roseberry bursasu+
iyi akşamlar hatunlarrr
egenın ateşi var ya 39,0
ama öksürürük burun akıntısı yok
ve cok mız mız herseye aglıyor oturuyorum aglyor yürüyorum aglıyor offfffffffff
gelmeye başladılar bana
esen banada yolllaa
sen epilasyona gittinmi
bende istıyorum ama her yerede güvenılmezki
bide bi arkadaş gitmişti lekeler olmuş kararma gibi yani......
neyse ben cıktım iyi geceler
slm bayanlar berbat bir gece geçirdim şu anda elim ayağım titriyor ama ecemden dolayı değil bu sefer kendim rahatsızlandım gece 12 de yatağa girdim saat 2 ye kaar dön dön mide bulantısından en sonunda istifra istifra gece 3 oldu eşim hastaneye gidelim dedi kızıma kıyamadım kaldır uykusundan et sabah ettım ne berbat bişeymıs ya üşüttüm sanıyorum bugun de hafif bulantılarım var((
emelcim zaten herkez yeterince yazmıs bende senin için duacıyım hakkınızda hayırlısı inşallah
melekim egenin ateşi çıkmıs inşallah şu anda bişeyi yoktur(
esen krediniz düşmüş ne güzel tahmin edebiliyorum mutluluğunu diğer evimizde bizde yineleme yapmıstık insan resmen hafifliyor allah hepimize kolaylık versın valla bizimde 10 sene kredımız(
tuğba üstüne görme diye bişey vardır hatırlatırıımmm
ayy keşke o yüzden olsa ne güzel olur :)
bnmde kasıklarım ağrıyo hastalanıcam ama ne zmn bakalım
süper çok sevindim.. insallah bunuda cabucak kapatırsınız....valla bilmiyorum esencım yeni kahvaltı yaptım zorla oda((
biz öteki evde 7 yıllık çektik 3 yılda kapattık yeni evimiz içinde 10 yıllık çektik henüz 3 ay ödendi cnm
tamam meelek ben sana haber veririm..esencim saırım epilasyonda sua fırsat yok yada ben göremedim
sen arada bakıyorsun ya olursa banada haberdar et
ben hergun bakamam bu sitelereee
bide bornova karsıyaka ya falan seanslara gidemem zor olur konak alsancak tarafalarında gözüne ilişirse bi habercik ucur baa zahmet olmazsa
tugba
olsun gücünüz var ya onada şükür bizim bütcemız kredi cekmeye el vermedıgı için kiradayız
eşime diyorum bende calışmak istıyorum
ege 4 yaşında olsunmuş sonra bu ccuga kimse bakamazmış yaramazmışş
zaten evlenirken kredi cekmıştı o bitiyor 2 ay sonra
oda ayda 185 tl
ev kredisi ceksek ödemeyız
benimde yeni biittii
ama kendimden şüpelenıyorum
karnım şiş böyle midem bulanıyor cok zamadır ama kimsye söylemıyoum
sabahları kahvaltı pek yapamıyorum
ama testte alıp bakmıyorummmmmmm nede mi
iki cizgiyle karsılaşmaktan korkuyorumm
sagol cnmsüper çok sevindim.. insallah bunuda cabucak kapatırsınız....
tamam meelek ben sana haber veririm..
ben hergün bakıyorum..
benımd iç bir kot pantolonum olmuyorr oyuzden sıkılıyorummmmne diyosuunnnnnn
bence hemen git al sen nasıl dayanıyosun yahuu
ama üstüne görme ihtimali çok azdır cnm ya
ben tuğbaya bebek istediği için espiri yaptım
bnmde ist.da hastalnmama rağmen göbeğim inmemişti
hatta ordan aldığım kotları buraya gelince bellerinden daralttım
esen yagmur ve soguk olmazsa ozaman 8 ocakta gelırsın uyarsa sanaada canımsağol mügecim..
melekcim.. meteoroloji baktım ctesi pazar sağanak yağışlı diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?