iyi geceler kızlar 3 gündür geçmişti ökssürüğümüz yatırdığımdan beri çok öksürüyo gene geçmezsse sabah dr a götürücem(
slm
egeye masalla ve gecmıs olsun melekcım
sultan bence arkadasındada hata var esındede ben sevmem böyle durumları esıme derım alamam gıbı derse kesınlıkle gıtmem ıkı tarafıda zorda bırakmamak ıcın
bence 3 4 sat ıcıeme sutu canım kereme
tuğbacım sanada gecmıs olsun
lazer epilasyon konusulmus amcamın kızı yaptrıdıydı yuzune ondada leke oldu kahverengı bende tırstım sonra
dıdem demırede gecmıs olsun
özlem ankaradaymıs görusenler bızlerede haber etsın ıyımı dıye
selende dun akşam ateslendı gunduzde oldu dustuydu aksam ustu bıdaha oldu ama gece 39 gectı doktoruna göturduk boğazları kızarmıs bıraz dedı bu gunde ara ara ındı cıktı atesı ama masallah canavar fıbı sureklı onla oynamamı ve konusmamı ıstıyo konusmassam tutup kendıne cevırıyo yada baktırıyo zilli
kızlar biz hala uyumadık kayra hastalandı kustu ağladı yavrum azı dişleri patlamış ama resmen paramparça ağzının içi kanlı kanlı yara( bide kulaklarını kaşıtmak istiyo sürekli.ne kendi uyudu ne ben.fitil verdim şimdi ayağımda sallıyorum.biraz rahatladı gibi bakalım inşallah uyur ...
elifcim nice mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun.
benim de hamilelik ve emzirirken tutmadım.. 60 gün var.. 4 gün tuttum inşallah digerlerini de tutarim..Allah kabul etsin canım ne güzel tutuyorsun benim de hamilelikten kalan var bi sürü ama tutamadım bi türlü
canım kulaklarında iltihap olmasın allah korusun...kızlar biz hala uyumadık kayra hastalandı kustu ağladı yavrum azı dişleri patlamış ama resmen paramparça ağzının içi kanlı kanlı yara( bide kulaklarını kaşıtmak istiyo sürekli.ne kendi uyudu ne ben.fitil verdim şimdi ayağımda sallıyorum.biraz rahatladı gibi bakalım inşallah uyur ...
elifcim nice mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun.
ayy meliste yeni uyudu yatırır yatırmaz buraya geldim
bide hava güzel diye dışarı çıkardım melisi o hızla bide cevahir yaptık ama banamısın demedi
öğlende uyumamıştı biraz daha böyle devam ederse götüreceğim artık dr a
bi sorunu yok sadece huysuzluk bende ilaç düşmanı biriyim zaten
ama böyle çok dengemiz bozuldu sanırım bi süre sonra denge bulana kadar ilaca hayır diyemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?