• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

seher bursada yaşıyorum canım.buluşmalara katılmadım çünkü eşim biraz pimpiriktir .sizi sürekli takip ettiğimi biliyor ama buluşmaya gelince tanımıyosun etmiyosun der başımın etini yer.benim de eşim böyle birisi işte napalım.oysa bana kalsa çoktan katılmıştım aranıza çünkü hepiniz çok hoş insanlarsınız.ama bidahaki buluşmalarda şansımı denerim.

günaydın

gelemedim ne zamandır

Demiri cmt aksam acişe götürdük, ates 39 inmedi, kulak iltihabı olmus

3 gün igne verdiler dün bitti igne ama bende bittim gece uyku yok
gündüz huzur yok
gözaltlarım mor
oğlum nazlı oldu
kucagımdan inmiyor kuala gibi yasıyoruz
dün fabrikaya geldi o derece düşünün

hasta olan bebişlere cok geçmiş olsun::))))

Ah yazık ona iğne yedi demek...çok geçmişler olsun.....

Aliye bizim dr.da benzer şeyleri ta yaz başında ssorduğumda söylemişti......ve ben çok inanıyorum ona....
şimdi çok korumasızlar, gidip hasta olursa üzülürdüm....
ama nihayetinde seneye bi şekilde kreşe gidecekler..........
bana kalsa o da erken ama...sanki bi 3 yaş olmalılar........

hasta bebişlere geçmiş olsun.benimde kızım gece 12 de uyudu 1 de ağlayarak kalktı 1 2 saat oynadık ama hep mızmızlandı sabaha kadar hep ağladı biraz uyuyo sonra ağlıyo sonra yine uyuyo .sabah 7 e kadar böyle sürdü.bendede hal kalmadı.okulada gitmedim.2 gibi dr götürdüm.birşeyi yok.dişten olabilir dedi.aslında 4 köpekdişinin ucuda çıktı ama demekki tamamı çıkana kadar çekeceğiz böyle

uykusuzluk çok zor helede sabah işe gideceksen.haftasonu uyumayınca bende onunlaoturup keyifli keyifli oynuyoruz.ama sonra öğlene kadar uyur kızım bende onunla uyuyup dinleniyorum sorun olmuyo.ama haftaiçi bitiyorum resmen.allah onlara sağlık bizede saBIR VERSİN

bu arada kızımda 18 ay kontrolünde 11kg 84 cm di.bugün 20 aylık oldu 11.5kg 86 cm olmuş çok sevindim.ama 2 3 haftadır iştahı yerindeydi hemen etkisini göstermiş.şimdi keyifsiz yemiyor ,iyileşene kadar kilo vermesinde bana yeter

ayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde

müge hiç o kadar gecıkmen oluyomuydu valla benım pek olmazda en fazla 2 gun
oluyo cnm bi ay 5 gün atıyo
bi ay 3 gün önce oluyorum

şimdi aklıma geldide ben geçen ay 27 sinde olmuştum
5 gün beklicem olmadı ayın 2sinde test alıcam
belki kocişe yeniyıl hediyesi sizede yeniyıl haberi veririm hihihihi

bu arada selim ismi süper yaa inşallah istediğin zmnda olur
Selammm!
Çeki,liş noldu yaa,oldu mu iptal mii?
Kızlar buluşma için bana haftaiçi Salı günleri uyuyor.Cumartesi için de önümüzdeki 3 C
ts dolu:-)size de haftaiçi daha uygun sanırım.HNGİ sALI OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN,ben her türlü gelirim.bu ara ben de sık giremiyorum.Laptop alacaktık ya,eşim bana d.günü hediyesi almış,Miray da buna girmeme hiç izin vermiyor,daha çok ilgisini çekiyor herhalde.

Kayınvalidemle dün 2 . raundu yaptık kavgamızda.Son kavgadan beri konuşuyorduk,ama öylesineydi.Dün ben telefonu açınca iyiyiz, siz napıyorsunuz dedim,anne koymadım cümlemin sonuna.O ,iyiyim,anne ,de dedi.Ben de ben o dediklerini unutmadım,dememle o yine başladı bir sürü şey saydı...en sonunda da ben torunum için arıyorum,o olmasa aramam,senin için mi arıyorum.Ben de dedim,o zaman ne zaman Miray telefonu kendi açabilir senle konuşacak duruma gelir,o zaman ara.Teli kapattı.
İçim hiç rahat değil,böyle olsun hiç istemiyorum ama,kadın hasta yaaa

aaaaa o ne biçim kadın öyleee
iyi oldu sen bana istediğini söyle ben ağzımı açmiyim valla çook iyi demişsin cnm
bırk sen neden üzülüyosun
o haklı olupta söylemiş olsan tamamda burda sen sonuna kdr haklısın
ne demek senn için aramıyorum torunum için arıyorum
sanki miray tlfda saatlerce konuşabiliyo
madem öyle oğlunu arasın

bugün çok güzedi
arkadaşlarla khavemizi içtik yemek yedik
çıktık gezdik
kendime arkadaş bulduğum için çok mutluyum valla
bu kk bana çok şey kattı

demir hoşçakal demeyi öğrenmiş
dedesi akşam giderken hootiitaall dede diyip el sallıyodu
ilk önce anlamadım sonra dan dank etti:9:

ayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde

yok cnm sende daha neeler
başka çocuklarla kıyaslama cnm
kimisi erken konuşur
kimiside 3 yaşından sonra

sürekli o şekilleri gösteriyolarsa öğrenmiştir cnm
demirede biçok şeyi gösteriyorum
bazen biliyo bazen bilemiyo

ay yazıcaktım unuttum
bu akşam bnm sıpaya dedesi çikolata almış
neyse yedi fln dedimki dedene tşk et
bişeyler geveledi ağzında
sonra gitti ilk önce dedesini sonra beni sonrada ananesini öptü
tşk ediyo aklıca :9: nerden öğreniyo bunlar böyle şeyleri bilmiyorum

Selam kızlar bizde bugün gezmedeydik
şirvan ya cumartesi akşamı seni rüyamda gördüm
ameliyat masasında yatıyordun baş tarafında duvarada ben dayanmışım çömelmişim ama bende hamileyim karnım burnumda sende hem sezeryan oluyosun hem konuşuyoruz :)
doktorlarda aheste ahesta yapıyorlar sezeryanı görüyorum olurken falan
sonra benim karnımdan bebek ayağını çıkardı dışarı çıkmadı ama derimden resmen ayak izi çıktı hani hamileyken bebekler son zamanlardayken döner ederlerdi ya öyle hissettim karnımda telaşlandım sende ordan diyosunki ba öyle oturma ayağa kalk öyle olmaz falan diosun hehe:))

ebalperen biz bursa buluşması yapıyoruz biliyosun sen nie katılmıyosun şirvanda sormuş ama cvp vermemişsin
allah hayırlara versin... doğuracan ya bu aralar.. o vesile olmuştur herhalde...
yarın kontrole gidecem .. bakalım ne diyecek dr. teyzemiz...

geceleri okurken aklımda kalanlardan yazayım::::)))

müge annene cok gecmiş olsun Allah beterinden saklasın

sirvan hemen arabayı degıstır
7 koltuk falan aldır 2 cocuklu bır kadınım ben artık bana anca 7 koltuk jip yakısır de.:))))
geçen ay captiva ya bakmıştık. 7 koltuk tu .. eşim çok istemişti değiştirmeyi..
aman ben boşver dedim.. daha arabam yeni demiştim..
safım ben anacım ben safım....

valla selın napayım tetıkteyım bu konuda evlendıkten sonra bı kere gecıktı selen geldı :)ıkıncıdede selım gelır inşallah :)
yaniii ikinciye niyetlendiniz mi yoksa ...

Selammm!
Çeki,liş noldu yaa,oldu mu iptal mii?
Kızlar buluşma için bana haftaiçi Salı günleri uyuyor.Cumartesi için de önümüzdeki 3 C
ts dolu:-)size de haftaiçi daha uygun sanırım.HNGİ sALI OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN,ben her türlü gelirim.bu ara ben de sık giremiyorum.Laptop alacaktık ya,eşim bana d.günü hediyesi almış,Miray da buna girmeme hiç izin vermiyor,daha çok ilgisini çekiyor herhalde.

Kayınvalidemle dün 2 . raundu yaptık kavgamızda.Son kavgadan beri konuşuyorduk,ama öylesineydi.Dün ben telefonu açınca iyiyiz, siz napıyorsunuz dedim,anne koymadım cümlemin sonuna.O ,iyiyim,anne ,de dedi.Ben de ben o dediklerini unutmadım,dememle o yine başladı bir sürü şey saydı...en sonunda da ben torunum için arıyorum,o olmasa aramam,senin için mi arıyorum.Ben de dedim,o zaman ne zaman Miray telefonu kendi açabilir senle konuşacak duruma gelir,o zaman ara.Teli kapattı.
İçim hiç rahat değil,böyle olsun hiç istemiyorum ama,kadın hasta yaaa

canım 1. raundu bilmiyorum ama... bunuda takma boşver..
herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekir..
takma gitsin.. kimseyi sevmek zorunda değiliz bence .. ama eşimiz için bazı şeylere katlanmak durumundayız..
önemli olan onlar yüzünden eşinle aran bozulmasın. onların eline koz verilmesin..

elif ve sevgi katılım olmadı bence iptal olsun zevkli olmaz bence kimse katılmayınc bende bişey yazmadım konu hakkında...
kaynananda birine sinirlendimi seni arıyor sana sarıyor herhalde ne sinir bzucu bir durum bakalm eşin ne diyecek bu arada bilgisayarını güle güle kullan :)
heeee heeee ben katılmayınca katılım olmadı dermişim....

seher bursada yaşıyorum canım.buluşmalara katılmadım çünkü eşim biraz pimpiriktir .sizi sürekli takip ettiğimi biliyor ama buluşmaya gelince tanımıyosun etmiyosun der başımın etini yer.benim de eşim böyle birisi işte napalım.oysa bana kalsa çoktan katılmıştım aranıza çünkü hepiniz çok hoş insanlarsınız.ama bidahaki buluşmalarda şansımı denerim.

canım ilk buluşmalarımız dışarda avmlerde olmuştu.. keşke onlara gelseydin.
onlarda hatta eşini bile tanıştırırdın..
benim eşimde başta siz manyaksınız derdi.. ama her seferinde kendisi buluşmalara götürürdü...
şimdi ise alıştı.. hatta diyoo buluşmuyormusunuz...

bu arada kızımda 18 ay kontrolünde 11kg 84 cm di.bugün 20 aylık oldu 11.5kg 86 cm olmuş çok sevindim.ama 2 3 haftadır iştahı yerindeydi hemen etkisini göstermiş.şimdi keyifsiz yemiyor ,iyileşene kadar kilo vermesinde bana yeter

kızına maşallah .. ben 18 aylıkken göötürmüştüm. sonra 2. yaşında gel demişlerdi. aşı için..
siz 20 aylıkta onlarmı çağırdı. yoksa hasta diye kontrole mi gittiniz.

benimkide aynı canım... bende bazen düşünüyorum. ama yiğenimde öyleydi..
geç konuştu pir konuştu ..

yok cnm sende daha neeler
başka çocuklarla kıyaslama cnm
kimisi erken konuşur
kimiside 3 yaşından sonra

sürekli o şekilleri gösteriyolarsa öğrenmiştir cnm
demirede biçok şeyi gösteriyorum
bazen biliyo bazen bilemiyo

baranda sabahtan akşam bu ne diyor.. bi şeyi 10.000 defa soruyor..
ben ona aynı şeye bu ne dediğimde cevap yok...

bugün saçlarımı boyattım..
röfle yaptırdım...

yarında ağda işimi halledeceğim. ordan da dr. kontrole gidecem..

bakalım yarın doğum tarihini belirleyecekmiyiz....

bu arada bizim sıpanın ismi burak olacak herhalde...
eşim son 3 gündür burak diye sayıklıyor..

ben doruk olsun diyorum.. kuranda geçmiyor diyor.. sanki baran geçiyor :)))

bu arada eşime sinirimi kredi kartından çıkardım.. iyi yapmışım dimi..
ama kendime saçımdan başka bişey yapmadım ..
hep çoçuklarıma harcadım ..

şirvan az kaldı yaa ayy bebek sevmeye gelicez:) demek baranda öyle gerçi benim ablamın kızı 3 yaşına kadar anne bile demedi abi ve baba dedi ablamda diyo normal diye bakalım.

hahahah şirvan aynı taktik bende de var
bende eşime sinirlenince başlıyorum harcamaya

eee şekerim şimdi soruyolar hiç üşenmeden tekrar tekrar söylüyoruz
biz yaşlanınca sorduğumuzda üüfff demezler inşallah

yeni saçlarını güle güle kullan cnm
hayırlı doğumlar olsun

olabilir valla burcucum bu ay hiç kendimden emin değilim
gelirsede hoş olur
2si bi arada büyürler
ne diyim hayırlısı

Son düzenleme:
burcu takma kafana insan bi an benimki nie konuşmuyor falan diye düşünüyor ama eminim kayranında o çokcuktan daha üstün bişeyi vardır her çocuk bir olmuyor gerçekten,

demirede maşallah göre göre ööğreniyorlar işte :)

kerem odasının duvalarını güzelcene kalemlerle çizdi silmedim 3 gün oldu nasıl olsa yine boyayacak boyarken nasıl mutlu oluyor anlatamam zevkle yapıyor bende kıyamıyorum izn veriyorum

şirvan ee şimdi ne olcak 5-6 ocak gibi mi sezeryan tarihi

bu arada burak ismi çok güzel şirvan bence düşün
çok hoş geliyo kulağa ben çok severim

haklısın sultancım .bu arada bende kıyamıyorum kayrada koltukları çizdi:)) burak ismi çok güzel ve anlamlı bencede şirvancım hayırlısıyla gelsin kuzu:))
off kocam yattı kayrada yattı bende yatsammı acaba az öncede 1 paket eti hoşbeş gofreti yedim bu aralar çok hoşuma gidiyo çıtır çıtır.

günler ne kadar çabuk geçiyo diymi anlamadan akıp gidiyo düşünüyorumda sabah oluyo koşturmaca ve akşam yataktasın.çocuklarımız bile 2 yaşına giriyo maşallah.

Back
X