günaydın
gelemedim ne zamandır
Demiri cmt aksam acişe götürdük, ates 39 inmedi, kulak iltihabı olmus
3 gün igne verdiler dün bitti igne ama bende bittim gece uyku yok
gündüz huzur yok
gözaltlarım mor
oğlum nazlı oldu
kucagımdan inmiyor kuala gibi yasıyoruz
dün fabrikaya geldi o derece düşünün
hasta olan bebişlere cok geçmiş olsun::))))
oluyo cnm bi ay 5 gün atıyomüge hiç o kadar gecıkmen oluyomuydu valla benım pek olmazda en fazla 2 gun
Selammm!
Çeki,liş noldu yaa,oldu mu iptal mii?
Kızlar buluşma için bana haftaiçi Salı günleri uyuyor.Cumartesi için de önümüzdeki 3 C
ts dolusize de haftaiçi daha uygun sanırım.HNGİ sALI OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN,ben her türlü gelirim.bu ara ben de sık giremiyorum.Laptop alacaktık ya,eşim bana d.günü hediyesi almış,Miray da buna girmeme hiç izin vermiyor,daha çok ilgisini çekiyor herhalde.
Kayınvalidemle dün 2 . raundu yaptık kavgamızda.Son kavgadan beri konuşuyorduk,ama öylesineydi.Dün ben telefonu açınca iyiyiz, siz napıyorsunuz dedim,anne koymadım cümlemin sonuna.O ,iyiyim,anne ,de dedi.Ben de ben o dediklerini unutmadım,dememle o yine başladı bir sürü şey saydı...en sonunda da ben torunum için arıyorum,o olmasa aramam,senin için mi arıyorum.Ben de dedim,o zaman ne zaman Miray telefonu kendi açabilir senle konuşacak duruma gelir,o zaman ara.Teli kapattı.
İçim hiç rahat değil,böyle olsun hiç istemiyorum ama,kadın hasta yaaa
ayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde
allah hayırlara versin... doğuracan ya bu aralar.. o vesile olmuştur herhalde...Selam kızlar bizde bugün gezmedeydik
şirvan ya cumartesi akşamı seni rüyamda gördüm
ameliyat masasında yatıyordun baş tarafında duvarada ben dayanmışım çömelmişim ama bende hamileyim karnım burnumda sende hem sezeryan oluyosun hem konuşuyoruz :)
doktorlarda aheste ahesta yapıyorlar sezeryanı görüyorum olurken falan
sonra benim karnımdan bebek ayağını çıkardı dışarı çıkmadı ama derimden resmen ayak izi çıktı hani hamileyken bebekler son zamanlardayken döner ederlerdi ya öyle hissettim karnımda telaşlandım sende ordan diyosunki ba öyle oturma ayağa kalk öyle olmaz falan diosun hehe:))
ebalperen biz bursa buluşması yapıyoruz biliyosun sen nie katılmıyosun şirvanda sormuş ama cvp vermemişsin
geçen ay captiva ya bakmıştık. 7 koltuk tu .. eşim çok istemişti değiştirmeyi..geceleri okurken aklımda kalanlardan yazayım::::)))
müge annene cok gecmiş olsun Allah beterinden saklasın
sirvan hemen arabayı degıstır
7 koltuk falan aldır 2 cocuklu bır kadınım ben artık bana anca 7 koltuk jip yakısır de.:))))
yaniii ikinciye niyetlendiniz mi yoksa ...valla selın napayım tetıkteyım bu konuda evlendıkten sonra bı kere gecıktı selen geldı :)ıkıncıdede selım gelır inşallah :)
Selammm!
Çeki,liş noldu yaa,oldu mu iptal mii?
Kızlar buluşma için bana haftaiçi Salı günleri uyuyor.Cumartesi için de önümüzdeki 3 C
ts dolusize de haftaiçi daha uygun sanırım.HNGİ sALI OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN,ben her türlü gelirim.bu ara ben de sık giremiyorum.Laptop alacaktık ya,eşim bana d.günü hediyesi almış,Miray da buna girmeme hiç izin vermiyor,daha çok ilgisini çekiyor herhalde.
Kayınvalidemle dün 2 . raundu yaptık kavgamızda.Son kavgadan beri konuşuyorduk,ama öylesineydi.Dün ben telefonu açınca iyiyiz, siz napıyorsunuz dedim,anne koymadım cümlemin sonuna.O ,iyiyim,anne ,de dedi.Ben de ben o dediklerini unutmadım,dememle o yine başladı bir sürü şey saydı...en sonunda da ben torunum için arıyorum,o olmasa aramam,senin için mi arıyorum.Ben de dedim,o zaman ne zaman Miray telefonu kendi açabilir senle konuşacak duruma gelir,o zaman ara.Teli kapattı.
İçim hiç rahat değil,böyle olsun hiç istemiyorum ama,kadın hasta yaaa
heeee heeee ben katılmayınca katılım olmadı dermişim....elif ve sevgi katılım olmadı bence iptal olsun zevkli olmaz bence kimse katılmayınc bende bişey yazmadım konu hakkında...
kaynananda birine sinirlendimi seni arıyor sana sarıyor herhalde ne sinir bzucu bir durum bakalm eşin ne diyecek bu arada bilgisayarını güle güle kullan :)
seher bursada yaşıyorum canım.buluşmalara katılmadım çünkü eşim biraz pimpiriktir .sizi sürekli takip ettiğimi biliyor ama buluşmaya gelince tanımıyosun etmiyosun der başımın etini yer.benim de eşim böyle birisi işte napalım.oysa bana kalsa çoktan katılmıştım aranıza çünkü hepiniz çok hoş insanlarsınız.ama bidahaki buluşmalarda şansımı denerim.
bu arada kızımda 18 ay kontrolünde 11kg 84 cm di.bugün 20 aylık oldu 11.5kg 86 cm olmuş çok sevindim.ama 2 3 haftadır iştahı yerindeydi hemen etkisini göstermiş.şimdi keyifsiz yemiyor ,iyileşene kadar kilo vermesinde bana yeter
ayy yok bu dizi beni sinir hastası edecek...kızlar akşam kayradan 1 ay küçük bi misafirimiz vardı herşeyi ama herşeyi konuşuyo bütün şekilleri tanıyo mesela dedesi üçgen çiziyo üçgen diyo kare ,daire ,yıldız,güneş falan.cümle kuruyo ,ya kayra hiç konuşmuyo yani öyle anne baba dede falan kelimeleri söylüyo ne biliyim bi sorun mu var acaba diyo eşimde
yok cnm sende daha neeler
başka çocuklarla kıyaslama cnm
kimisi erken konuşur
kimiside 3 yaşından sonra
sürekli o şekilleri gösteriyolarsa öğrenmiştir cnm
demirede biçok şeyi gösteriyorum
bazen biliyo bazen bilemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?