• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

inşallah hemen acılır gulşencim
benımde hazırlıklar bıttı tuzlu kurabıye yaptım tatlı kurabıye yaptım kımını seker hamuruyla kapladım kımınıde cıkolata sosa batırıp fındıkla kapladım pastamında kremaları hazır bıraz bekleyıp butunleştırıcem bı pızzam kaldı onuda esım gelcene yarım saat kala yapıp fırına atıcam şimdi seloşun corba vaktı gelıyo corbası hazır soğusun onu doyurcam evıde sılıp supurdum ama sanırım hasta olucam hıc keyfım yok

aminnn gülşencim..çok sağol ii dileklerin içinnn...

tüm annelerimizin yeni yılları ve tüm yılları huzlurlu, sağlıklı, mutlu, dertsiz, tasasız, borçsuz ve güzel geçsin inşallah..kimsenin ağız tadı bozulmasın..
bebişler büyüsün yeni bebişler gelsin...ve yeni yıl herkese kutlu-mutlu olsunnn:))

didemcim saol canım moralin için.
seher gene döktürmüş sanamı gelsek napsak:)) annem aradı akşama gelin diye abimler ablamlar orda olucaklar gecede bizde kalırsınız dedi ama bilmiyorum kayrayla nasıl olur akşama kadar belki toparlar bakalım.

seher ya maşallah bizim de hiç bi planımız yok büyük ihtimallede sıradan bi günden de farklı olmaz :((
bizim içimiz geçmiş herhalde

geçmişe bakamdım bu aralar zaman yetmiyor bana.
hepimiz için çok güzel ve hayırlı bir yıl olur inş 2011.sağlık mutluluk huzur evlerimizden eksik olmaz inş.

bızımde bellı değildi dun kesınleştı bende bişeyler yaptın annemde yaprak sarma ve börek yapmıs kyananamda börekle kabak tatlısı yaptı cesıt oldu işte

bizimkide hayatta ağlamaz öyle dizilerde ama geçenlerde öyle ir geçer zamankide osman annesine sarıldı ya beni bırakma falan diye döndüm baktım bizimkinin gözler dolmus içimden hayret dedım bizimkindede duygusallık varmış azda olsa:)))

benımkide agladı öyle bir gecer zamankide dediki ufacık cocuk annedn ayrılırmı

seher oh valla hazır herseyyy

benım hiç bişey yapasım yokkk

güzel dileklriniz için teşekkürler yarrabbim aminnnnnnnnn

kuzucuklara ilk başta saglık ,uyku diliyorumm

2011 yılında TÜM İSTEKLERİMİZİN GERCEKLEŞMESİ UMUDUYLA MUTLU,HUZURLU,SAGLIKLI, BOL KAZANÇLI YILLAR OLSUN

2011 sağlık,para,huzur ve mutluluk getirsin hepimize
hep güleceğimiz bir sene olur inş.bütün olumsuzluklar
2010 da kalsın.....
saat 5 de çıkıcaz 4 de de bir kutlama olacak bugün hiç iş yapmadık
boş boş oturduk yani

2011 sağlık,para,huzur ve mutluluk getirsin hepimize
hep güleceğimiz bir sene olur inş.bütün olumsuzluklar
2010 da kalsın.....
saat 5 de çıkıcaz 4 de de bir kutlama olacak bugün hiç iş yapmadık
boş boş oturduk yani

niye tatil yapmazlar ki biz 6 da çıkıcaz malesef ama çıkın çıkın siz de yollar bari açık olsun. eşim de geç gelir banka işleri uzar kesin. biz de kayınvalidelerle dururuz artık...

herkese merhaba kızlar..

hastaneden geldim..dr yoktu memleketine gitmiş..pazartesi gelin dediler..bende bekleyemem dedim hemşireye sonuca baksam positif mi negatif mi dedeim..ve baktım NEGATİF..:(hiç üzülceğimi düşünmezdim ama içim burkuldu nedense..eşimde biraz garip oldu..hayırlısı olsun..
pazartesi kist için tekrar gidicem..ve muhtemelen adet söktürücü verir..

herkesin 2011 yılını kutlarım..öncelikle sağlık dolu bir yıl olsun..çocuklarımız ve biz hep iyi olalım inşallah..allah herkesin gönlüne göre versin..
mutlu huzurlu afiyet dolu yuvalarımız hiç bozulmasın inşallah..:nazar:
sevgicim teşekkür ederim..bi kaç kilo fazlam var..ama gidiyor yavaş yavaş..:71:

amin canım amin.iyi bari yorulmıcak hem de ecem bi gün için
öyle canım ya ben de artık bikaç saatliğine bile ayrılsam içim kötü oluyo özlüyorum. ki yazın beş gün bırakıyodum yazlıkta. o bana ben de ona çok bağlandım. bi de çok şeker tam yemelik oldular artık .hiç duramıyorum ayrı.
geçmişi de okudum canım. hakkınızda hayırlısı olsun. en sorunsuz şekilde atlatır inşallah eşin bu dönemi. hayat standartlarının değişmesi, iş sıkıntısı falan zor durumlar. ama hepimizin de bildiği gibi Allah sağlıkla imtihan etmesin. dermansız dert vermesin. yeterki parayla mal mülkle halledilebilecek şeyler olsun.
konusu geldikçe hep bahsediyorum. kayınpederimi akciğer kanserinden 9 ay içinde kaybettik. evler dükkanlar en önemlisi de ticari taksileri var paraya çevrilecek.sırf o 500 bin eder. noldu çare olmadı para. gözümüzün önünde eridi gitti 9 ayda
yanlş anlama sakın canım beni. ne bileyim bana çok büyük ders oldu.en kötü durumda hemen bu aklıma gelir. sağlığımız olsun derim. senin söylediğin durumlarda olmasın kesinlikle onları da yaşamayan bilemez.Allah çaresiz bırakmasın yeterki
çok uzun oldu kusura bakmayın. benim de eşimin ve abisinin bugünlerde işle ilgili aynı durumlar var başlarında. dönüm noktasındalar onlarda.Allah hayırlısını versin onlarada ve nerede ihtiyacı olan varsa yardımcı olsun
bizim de 2200 kredimiz ama çok şükür 5 ayımız kaldı bitirdik. bundan sonra tekrar ev almak istiyoruz da. bu durumlardan eşim cesaret edemiyo 10 seneye de krediye de
melekçim babana da acil şifalar diliyorum canım. siz de eşinle düzelirsiniz inşallah. çok biliyo zaten bu eşler de işte bu sefer sen alttan al da küs girmeyin yeni yıla
esencim sizin de aranız düzelir inşallah. oluyo arada böyle işte. siz bi de ikiniz çalışıyosunuz. ev çocuk stres bizlerden çok fazla
kayraya da geçmiş olsun burcu. bu son olur inşallah ne diyim
geçen sultan sormuştu seleni. sağol canım. öksürük geçti de. burun tıkanık ve akıyo arada. tam atlatamadık ama buna da şükür
ay çok uzun oldu. hepsini bir arada yazdım. kusura bakmayın. selen hala tepemde bu arada

şimdi aklıma geldi
ayşecim hayırlısı olsun inşallah canım seni sevindirecek olan haberi alırsın inşallah
ay gaza getiriyosunuz insanı fena halde ha
spiral olmasa bende kalıcaktım herhalde bu arada özenmekten:))
haklısın aliye sağlık olsunda..
aliya sendemi sprial taktırdın ya bu sprial bende çok fazla kanama ve çok uzun sürüyor adetim 2.ayda böyle olursa çıkarttırıcam böyle daha çok kilo veririm gibi baksana
10gün adetmi olur ya:27:

günaydınnnnnnn

hamiş haberleri bence 2011 le beraber patlama yasayacakkk:::))))))

hayırlısı

insallah bugun tüm dertleri kederleri bırakır yarın sabah 2011 le beraber yepyeni,umutlu, mutlu ve sagşıklı ve sevdiklerimizle beraber, Allah ile beraber, namuslu, dürüst, serefli, paralı, sevgili, saygılı, dosltlarla süper bir yıl olur....Rabbım kendine layık olabileceklerimizi versin.....

ay daha yazacamda pek cok işim varrrrrr
ama hiç içimden gelmiyooo
deliler gibi gidip aşısveriş yapasım var

demirişkoya doktorculuk setı aldım
kocamn bir muayene masası bır bebek bırde bı sürü ıvır zıvır doktor malzemelerı var gecen hafta doktora gıttık ya ordan depreştiiiiii:52:
vay doktor demir he yakışırr
dileklerinin tümüne amiiin diyorum:)
bende bebek haberleri yılbaşından sonraki ay gelir didim ama hehe:77::77:

günaydın .kayra dün gece ateşlendi fitil verdim düştü sabah baktım gene ateşli soydum fitil verdim şimdilik düştü ve çocuk hala uyuyo fitil uyutuyo sanırım öksürüğümüz azaldı ama bu ateş nerden çıktı anlamadım uff yeni yıla gene hasta giricek yavrum geçen senede hastalanmıştı evden çıkamamıştık :((
maşalah hamileler çoğalıyo ayşe hayırlısı olur inşallah sizede güzel haberlerle gel sende.
halla halla ya ben anlamadım kayraya doktor ne teşhis koydu nie ateşleniyoki ya çok üzüldüm

ben çıkıyorum birazdan arkadaslar.. görevliyim...

2011'in sağlık, mutluluk, başarı, barış ve gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileğiyle...
amin inşallah...

inşallahhhh didemcim inşallahhhhh hepimize şans getirsin inşallahhhh 2011. şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum evlatlarımız eşimiz ve sevdiklerimizle birlikte güzel bir yıl diliyorum :16::16:
inşallah cnm

Günaydın......
tartışanlar konvoyuna bizde girdik sabah itibariyle :-))
dün gece 4 e kadar satranç oynadı bilg.yatağa geldiğinde de
dedim çocuğun üstüne bak açmışmı nerdeeee ben dememişim gibi girdi yattı
bende kızdım söylendim sabahta kaldırmadım 30 dk geç kaldık işe
hani ben söylenmesem daha çabuk kalkarım diyordu akşam anneme neyse böyle işte

Müge benim çin takviminde kız çıkıyor ama bilmiyorum benden de kız çıkmaz gibi geliyor
bizim tarafta kız yok ben dr 5 kez sordum ikiz olabilir mi diye uzaktan davulun sesi hoşgelir misali
ikiz bebek bakımı çok zor abimin eşi resmen bir deri bir kemik kalmış heleki başka da çocuk varsa
kayrayada geçmiş olsun çoook uzun oldu gene :69:
akşama düzeleri ya yılbaşında küs durulurmu:)

Günaydın arkadaşlar..................

Melek, Sevgi sıkmayın canınızı her evde oluyo......inat yapıpta küs girmeyin yeni yıla....

Burcu hakkaten Kayra toparlanamadı bi türlü ...geçmiş olsun canım......

Ayşe hayırlı haberler alsın inşallah bugün.........

Dileklerine içten katılıyorum Didem......

Hepimiz bu yeni yılla üzüntüleri arkada bırakmış olalım....Huzurun ve sağlığın eksik olmadığı, gönlümüzden geçenlerin kabul olduğu bir yıl olsun inşallah.................
inşallah...

herkese güzel günler
yılın son günüde güzel olsun
güzel uğurlayalım inş.
yeni yıldada en büyük isteğim
herkesin sağlıklı olması
evlatlarımızın en başta
sağlıklı olursak herşeyi başarabiliriz gibi geliyor
dilimde yeni yıl için sağlıktan başka bişey olmuyor
sanki yanına birşey eklersem sağlık küsecek gibi
yalnızca sağlık,sağlık,sağlık olsun
2011 de gelecek bebişlerimize hayırlısı ile gelmek nasip etsin
annelerimize güzel doğumlar versin Rabbim
bebek isteyen arkadaşlarımıda nur topu misali güzel evlatlar göndersin
şenayın zeynosu evinde kardeşinle mutlu huzurlu yaşasın
kötülükler bertaraf olsun,iyilikler ışıldasın
eşlerinizle ağız tadınız bozulmasın
işleriniz daim kazancınız bol olsun
cumanız mübarek olsun
ve 2010 için Allah c.c hepinizden razıolsun
amin amin inşallah hepimiz için..

inşallah hemen acılır gulşencim
benımde hazırlıklar bıttı tuzlu kurabıye yaptım tatlı kurabıye yaptım kımını seker hamuruyla kapladım kımınıde cıkolata sosa batırıp fındıkla kapladım pastamında kremaları hazır bıraz bekleyıp butunleştırıcem bı pızzam kaldı onuda esım gelcene yarım saat kala yapıp fırına atıcam şimdi seloşun corba vaktı gelıyo corbası hazır soğusun onu doyurcam evıde sılıp supurdum ama sanırım hasta olucam hıc keyfım yok
oy oy maşallah döktürnüşsün yine seher ben bi uyduruk kek yaptım resmini koydum face:)
sen neler neler yapıyosun fotoğraflasana görelim iştahımız açılsın :)

aminnn gülşencim..çok sağol ii dileklerin içinnn...

tüm annelerimizin yeni yılları ve tüm yılları huzlurlu, sağlıklı, mutlu, dertsiz, tasasız, borçsuz ve güzel geçsin inşallah..kimsenin ağız tadı bozulmasın..
bebişler büyüsün yeni bebişler gelsin...ve yeni yıl herkese kutlu-mutlu olsunnn:))
amin inşallah..

geçmişe bakamdım bu aralar zaman yetmiyor bana.
hepimiz için çok güzel ve hayırlı bir yıl olur inş 2011.sağlık mutluluk huzur evlerimizden eksik olmaz inş.
amin

benımkide agladı öyle bir gecer zamankide dediki ufacık cocuk annedn ayrılırmı

seher oh valla hazır herseyyy

benım hiç bişey yapasım yokkk

güzel dileklriniz için teşekkürler yarrabbim aminnnnnnnnn

kuzucuklara ilk başta saglık ,uyku diliyorumm

2011 yılında TÜM İSTEKLERİMİZİN GERCEKLEŞMESİ UMUDUYLA MUTLU,HUZURLU,SAGLIKLI, BOL KAZANÇLI YILLAR OLSUN

amin meleğim

tümdilekler çok güzel bana söylücek bişey kalmamış

Allah herkesin gönüne göre versin
yeni yılda da sevdiklerimizden ayırmasın çekemeyeceğimiz dertler vermesin inş.
sağlık huzur mutluluk helal kazanç versin Allah hepimize

herkese merhaba kızlar..

hastaneden geldim..dr yoktu memleketine gitmiş..pazartesi gelin dediler..bende bekleyemem dedim hemşireye sonuca baksam positif mi negatif mi dedeim..ve baktım NEGATİF..:(hiç üzülceğimi düşünmezdim ama içim burkuldu nedense..eşimde biraz garip oldu..hayırlısı olsun..
pazartesi kist için tekrar gidicem..ve muhtemelen adet söktürücü verir..

herkesin 2011 yılını kutlarım..öncelikle sağlık dolu bir yıl olsun..çocuklarımız ve biz hep iyi olalım inşallah..allah herkesin gönlüne göre versin..
mutlu huzurlu afiyet dolu yuvalarımız hiç bozulmasın inşallah..:nazar:
sevgicim teşekkür ederim..bi kaç kilo fazlam var..ama gidiyor yavaş yavaş..:71:
aaa evet haklısın insan istemese bile yine de üzülüyor olsun cnm hayırlısı zaten davetsiz misafir olarak görünüyordu

haklısın aliye sağlık olsunda..
aliya sendemi sprial taktırdın ya bu sprial bende çok fazla kanama ve çok uzun sürüyor adetim 2.ayda böyle olursa çıkarttırıcam böyle daha çok kilo veririm gibi baksana
10gün adetmi olur ya:27:

vay doktor demir he yakışırr
dileklerinin tümüne amiiin diyorum:)
bende bebek haberleri yılbaşından sonraki ay gelir didim ama hehe:77::77:

halla halla ya ben anlamadım kayraya doktor ne teşhis koydu nie ateşleniyoki ya çok üzüldüm

amin inşallah...

inşallah cnm

akşama düzeleri ya yılbaşında küs durulurmu:)

inşallah...

amin amin inşallah hepimiz için..

oy oy maşallah döktürnüşsün yine seher ben bi uyduruk kek yaptım resmini koydum face:)
sen neler neler yapıyosun fotoğraflasana görelim iştahımız açılsın :)

amin inşallah..

amin

amin meleğim

tümdilekler çok güzel bana söylücek bişey kalmamış

Allah herkesin gönüne göre versin
yeni yılda da sevdiklerimizden ayırmasın çekemeyeceğimiz dertler vermesin inş.
sağlık huzur mutluluk helal kazanç versin Allah hepimize

canım spiralin koruma mantığı bu mu yoksa uzun üsre adet gör daha az ilişkiye gir doğal yoldan korun :)))

aysecım hayırlısı canım hakkında
sultan ceker koyarım servıs anına hazırlerken bakalım beyenecekmısınız
ay selın guldurdun benı doğal koruma he :)

herkese merhabalar ,,

öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım .

yeni yıl sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
ailenizle huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.

benim kadın doğumcu demişti öle ordan geldi aklıma. lahusalık bitmişti ama benim dikiş tam iyileşmemişti. ben nasıl korunmayı tavsiye edersiniz falan derken o da 2 hafta daha ilişkiyi yasaklamıştı. iyice iyileşsin diye. sonrada al sana doğal korunma yolu demişti :)

Back
X