• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bide arkadaşlar face de bana hamilelik hakkında bişey yazmayın
daha biçok kişi bilmiyo kesinleşmeden söylemek istemiyorum

kk grubundaki yazılarıda silsek dışarıdan kimse görebiliyomu?

anammmmmmmmmmmmmmm Tugba hamile misin yaaaaaaaaaa ben çok sevindirik oluyorum ehehehe

seni yanliz birakmiyoruz cicek hehehhe
kac aylik oldu senin
hatta diger hamislerimiz kac aylik

bu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti:(( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.

bide arkadaşlar face de bana hamilelik hakkında bişey yazmayın
daha biçok kişi bilmiyo kesinleşmeden söylemek istemiyorum

kk grubundaki yazılarıda silsek dışarıdan kimse görebiliyomu?

mugecim bende sana sat kac diye sormustum facede hemen kaldirayim bari yazimi :34:

Yeniyılın ilk mesajı benden olsun:-)
2011 bize hayallerimizi getirsin!Herkese bolca sağlık huzur mutluluk versin!

Biz de evdeydik,eşim Miray ve ben.şarkılar çaldığında Miray oturduğu yerden kendi kalkıp oynamakla kalmadı bizi de oynattı,oturduğumuzda da oyna oyna diyerek kaldırdı bizi:-)Baya eğlendik yani:-D

ilk günaydın benden

sağol tuğbacım silersen iyi olur cnm

bnm sat 27 kasım doğumum 3 eylül
4 eylüldede evlilik yıldönümümüz :)ama sezeryan olur herhalde o yüzden ağustosta alırlar
acaba bunu normal doğurabilirmiyim?

aaaaamanin 5 kizi hee masallah bebekler kardessiz kalmadi hepinizin 2.bebegi degil mi kizlar

birde ozlemden haber alan var mi o ne yaptiki acaba
mugecim arasi cok yakin oldugu icin yapamazsin diye biliyorum benim ilk doktorum prof tu ona sormustum ilki sezeryan olan normal dogum yapabilir mi diye mumkun degil demisti

offf 1 buçuk ay daha yatıcam ben böyle. hadi yatsam da uyusam anlicam resmen hergün 1-2 saat uyuyabiliorum ancak. heryanım ağrıyo.

sağol betülcüm
bnm dr.uma kalsa o yapamazsın der kesin
adam bana nasıl bi doğum istiyosun diye sorduğunda normal doğum demiştim
sen normal doğum sancılarının ne olduğunu biliyomusun demişti
bilmiyorum öğrenicem inş. dedim

çiçekcim doğumdan sonra herşey düzelecek inşallah cnm
inşallah bnm bu hamileliğimde ilki gibi olur

demire bugün bişeyler oldu 1 saat 15 dk.da uyutabildim
yanına yattım uyumadı ayağımda salladm uyumadı
kucağımda salladm uyumadı en sounda bayıldı

Günaydınnnnnnn

bu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti:(( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.

Çok geçmiş olsun........

nisan annelerinden kaç hamiş var kızlar
benimle birlikte 3 mü yoksa baskada varmı

Hayırlı olsun.....Arkadaşlar bu haberler devam edecek gibi...bakalım sırada kim var?....

merhaba yeni yılın ilk günü hava güneşli ve güzel ama ne yazıkki biz uzun bi süre eve hapisiz...az önce ikinci iğnemizi olduk ilki kadar çok ağlamadı yavrum gece ateşlendi yine sabah epey öksürük krizine girdi.çok az bişeyler yedi.şimdi uyuyo iğne uyutuyo sanırım.sabah kaynanam kayınpederim falanda geldi sormaya .annem gelicek birazdan da.

müge canım benim bildiğimde arası çok yakın olduğu zaman 2. sezeryan oluyomuş ama sen dr una gene bi sor bakalım.2011 de ,inşallah tüm dilekleriniz kabul olur ...

kayraya çok geçmiş hemececik iyileşsin inş.

oo hamileler arttı ne güzel
bizde dün dışardaydık keremi anneme bıraktık dönerken aradık ağlıyomuş uyanmış 3gibi oraya gittik almaya 4:30du yattık hemen uyumadı velet lbaşı yılbaşı hehe:))

burcucum geçmiş olsun .. inş. hemencik atlatır..
yılbaşını sizde bizim gibi hasta girdiniz..
aaaaamanin 5 kizi hee masallah bebekler kardessiz kalmadi hepinizin 2.bebegi degil mi kizlar

birde ozlemden haber alan var mi o ne yaptiki acaba
mugecim arasi cok yakin oldugu icin yapamazsin diye biliyorum benim ilk doktorum prof tu ona sormustum ilki sezeryan olan normal dogum yapabilir mi diye mumkun degil demisti
valla benşm eşimin teyzesi 2. normal doğurmuş.. aralarında fazla da yok . 1-2 sene gibi
sağol betülcüm
bnm dr.uma kalsa o yapamazsın der kesin
adam bana nasıl bi doğum istiyosun diye sorduğunda normal doğum demiştim
sen normal doğum sancılarının ne olduğunu biliyomusun demişti
bilmiyorum öğrenicem inş. dedim

çiçekcim doğumdan sonra herşey düzelecek inşallah cnm
inşallah bnm bu hamileliğimde ilki gibi olur

demire bugün bişeyler oldu 1 saat 15 dk.da uyutabildim
yanına yattım uyumadı ayağımda salladm uyumadı
kucağımda salladm uyumadı en sounda bayıldı
kardeş geleceğini anladı. huysuzluğa başladı ... :)))

Günaydınnnnnnn

Çok geçmiş olsun........

Hayırlı olsun.....Arkadaşlar bu haberler devam edecek gibi...bakalım sırada kim var?....

dikkat ette sen olmayasın...

tuğbacım hayırlı olsun.. sende hamişmisin.. allah tamamını erdirsin..
ne güzel üçünüz aynı döneme denk getirdiniz..
beraber doğurursunuz artıkın..
bizim çiçek le aramızda 1 ay var..

slmmmmmmmmmmmm

bizde dün yan taafta eltımdeydik

yedik içtik eglendik oyndık güldük cok güzeldiiiiii
egede saat 1,30da yattı bize uyum sagladı hiç üzmedi bizi
bizde 3de yattık eltımlerde kaldık eşim bi uyudu kim uyandırsın evimiz uzak dı ya trafık sorunu olur diye kaldık gece gece bi güldük yan tarafa gecemedikkkk

saah eşim 9da bende 11 de ordan ayrıldık eve geldik onlara nefis bi kahvaltı hazırladıkkkk uyandırdık onları geldiler yaptık kahvaltımızı içtik kahveleri onlar gıttı ben ortaşık topladık eşim şimdi uyuyor egede uyusa bende uyusamm

HADİ BAKALIM YENI YILDA KABİMİZDEN GECEN TÜM GÜZEL İSTEKLER GERCEKLEŞİR UMARIMM

HERKESE İYİ TATILLERRRRRRRRRR:52::52:

2011 hepimize sağlık,mutluluk,huzur ,bol kazanç getirsin inşallahhh

dün gece evdeydik biz.kerem bi oynadı bi oynadı izde alkışladık durduk.
alkışı kesince hemen annee babaa diye uyardı durdu :))

tuğba da hamileymiş ne güzelll

bizdede geçen bi kaza oldu ama
bana bişey olmaz gibi geliyor ama bakalm artık kısmet

baranla kayra hala hastalarmışş.en kısa zamanda atlatırlar imnşallah

kerem uyansın bizde spora gidicez
baba oğul havuza girerken bende sporumu yaparım

mutlu bir yıl başladı inş.herkes için
bizimde sıradan ama güzeldi
k.validem,k.peder bizdelerdi zaten
kuzenim geldi idili görmeye
hep beraber yemek yedik
ben işten 3 te geldim eve
saolsun annem süpürmüş bende gelince sildim
bugüne iş kalmasın diye
iyiki kalmamış daha yeni oturabildim:))
kabak tatlısı yaptım sildikten sonra
kuzen 8 de k.validelerde 10 da gitti
biz çepçekirdek aile kaldık başbaşa
idil çok şükür
23.30 da uyuyarak bu yıla uykucu girdi
inş.tüm yıl sürer dileğiyle
sabahta babamız işe gitti
bizde ortalık toparladık
kızıma çorba yaptım
uyuyor uyanır birazdan
kayraya geçmişolsun burcu
son olacak bu ateş
iğneler etki eder meraklanma
tuğba hayırlı olsun canım
müge keşke normal olsa süper olur
bence olur ama doktor bulmak gerek
facede var benim üye olduğum grup ssvd diye
orayla irtibata geç derim
herkesi öperim

slm kızlar nasılsz sizlere bişey danışmak istiyorumm p.tesi günnden itibaren evde baya bi tadilat varr önce camlar yapılacak ardından duvarlar alçı olcak daha sonra mutfak dolabı degişecek banya dolabı degeşecek klozet duşakabin hepsi degişecek yerler parke ve fayans olcakk sanırım 1 2 ay boyunca popo üstüne oturmucam
asıl soruma geleyim rustik perde kullanan var mı acil cvp bekliyorum çünkü bundan yaptırcm birde kullandıgımz perdeler rustik perdeye çevirebilir miyim

birde mutfak dolabını dışı parlak olan modelden yaptrmak istiyorum ama bunn için kullanışlı değil diyolar sizce nasıl yaptrmalıyım :44:

Ayy ben de 2011 nisan annesi olucam kısmetse.İnşallah bizim topiğimizde böyle yıllarca devam eder.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla burcu_arda

kızlar moralim çok bozuk kayra da hiiç bir iyleşme yok hala çok öksürüyo yemiyo keyifsiz halsiz....yarında böyle olursa başka bi hastaneye gidicez çok üzülüyorum ağlıyorum deminden beri onun bu halini gördükçe

Back
X