• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kızlar moralim çok bozuk kayra da hiiç bir iyleşme yok hala çok öksürüyo yemiyo keyifsiz halsiz....yarında böyle olursa başka bi hastaneye gidicez çok üzülüyorum ağlıyorum deminden beri onun bu halini gördükçe

moralini bozma cnm inşallah en kısa zmda iyilesır kayra

ilk günaydın benden

sağol tuğbacım silersen iyi olur cnm

bnm sat 27 kasım doğumum 3 eylül
4 eylüldede evlilik yıldönümümüz :)ama sezeryan olur herhalde o yüzden ağustosta alırlar
acaba bunu normal doğurabilirmiyim?

sildim bacım hemencecik :46:
benim satta 22 kasım 29 agustos doğum kısmetse
benim eren normal di
bunu sezeryan istıyorum ama bakalım. artık

offf 1 buçuk ay daha yatıcam ben böyle. hadi yatsam da uyusam anlicam resmen hergün 1-2 saat uyuyabiliorum ancak. heryanım ağrıyo.

ağırmı geçiyo hamılelıgın çiçek
allahım alsın o agrıları senden (amiiinnn gulumsemesını bulamadım :)

tuğbacım hayırlı olsun.. sende hamişmisin.. allah tamamını erdirsin..
ne güzel üçünüz aynı döneme denk getirdiniz..
beraber doğurursunuz artıkın..
bizim çiçek le aramızda 1 ay var..

saol şirvan senınde hayırlı olsun
senın hamılelık nasıl geçıo rahatmı
baranla zorlanıyormusun

burcu çok geçmiş olsun canım kıyamam hiç ya hastalık çok zor oluyor gerçekten bence hemen başka bir hastaneye götür gerçi bayada antibiyotik ve ilaç aldı ama elifte benim başıma geldi bir doktor bronşit dedi bir sürü ilaç yazdı ama ben doktorumuzun teşhisinden emin olduğum için ve o an doktorumuza ulaşmam imkansız olduğu için başka hastaneye götürdüm ordaki, doktorda bizim oktorun dediğini dedi ve burun dpreyi dışında bişey vermedi bu ilaçları içseydi iyi değil aksine daha beter olurdu dedi

bizim de yeni yıl gecemiz çok eğlenceli geçti.kızımın en sevdikleri de yanındaydı.20 kişiydik.eltimlerde toplandık.buaradada eltimler üst katımda oturuyor.benimkide bütün gece oynadı.en son artık tv yi kapadık aç aç oynıycam diyo.
3 gündür uyku düzeni berbat.mesela geçen gece 3.30da uyudu ertesi gün öğlen 2 de kalktı.sonra 9 da uyudu 11 de kalktı ve inanmıycaksınız o kadar oynamaya rağmen sabaha karşı 6.30 da zorla uyudu.ama bugün biraz erken uyandırdık bilerek düzene girsin diye.gece 1 dde uyudu sabahta kendi kalkmazsa 9 gibi uyandırcam.uyku probleminden çok dertliyim.çalıştığım için öğlen ben gelene kadar kayınvalide bakıyo.o da uykuya çok düşkün .ben öğlen 1 de geliyorum onlarda o zaman uyanıyolar .uyandırsana çocuğu erken sonra gece uyumuyo biz uykusuz kalıyoruz diyorum yinede uyandırmıyo.en erken 11 de kalkıyolar.çok sinirleniyorum ama elden bişey gelmiyo.benim cadıda gündüz uykusunu seviyo oda uyanmıyo.çıldırtacaklar beni

bizim de yeni yıl gecemiz çok eğlenceli geçti.kızımın en sevdikleri de yanındaydı.20 kişiydik.eltimlerde toplandık.buaradada eltimler üst katımda oturuyor.benimkide bütün gece oynadı.en son artık tv yi kapadık aç aç oynıycam diyo.
3 gündür uyku düzeni berbat.mesela geçen gece 3.30da uyudu ertesi gün öğlen 2 de kalktı.sonra 9 da uyudu 11 de kalktı ve inanmıycaksınız o kadar oynamaya rağmen sabaha karşı 6.30 da zorla uyudu.ama bugün biraz erken uyandırdık bilerek düzene girsin diye.gece 1 dde uyudu sabahta kendi kalkmazsa 9 gibi uyandırcam.uyku probleminden çok dertliyim.çalıştığım için öğlen ben gelene kadar kayınvalide bakıyo.o da uykuya çok düşkün .ben öğlen 1 de geliyorum onlarda o zaman uyanıyolar .uyandırsana çocuğu erken sonra gece uyumuyo biz uykusuz kalıyoruz diyorum yinede uyandırmıyo.en erken 11 de kalkıyolar.çok sinirleniyorum ama elden bişey gelmiyo.benim cadıda gündüz uykusunu seviyo oda uyanmıyo.çıldırtacaklar beni

kocaman oldu benim sipada ama hala uykumuzu duzeltemedik.
uyku duzensizligi cok zor.
gece uyumuyor bide kuduruyor. bagiriyor.ses yapiyor. bu kez komsular rahatsiz olmasin diye her dedigini yapiyoruz. allah yardin olsun cnm

Son düzenleme:

ehhehe gece uyumayanlar gelmiş :)
bende bıktım ama alıştım sanırım artık uyutsamda oturuyorum bağışıklık kazandım sanırım
1 saat önce uyuttum ama henüz uykum gelmedi
9 da yattı 11 de kalktı demişsin akşam uyutma bence ben saat 5 i geçtimi uyutmam
yoksa hiç uyumadan sabahladığımı bilirim :((

SLM KIZLAR
tuğbacım niye sezeryan istiyosun cnm bence herşey normalse bunuda normal yap
hem erenle daha çok ilgilenirsin
sezeryan olunca en az 2 ay acın oluyo normal doğumda hemen 1 haftada ayaktasın
bnm normalde eylülde ama sezeryan olacağım için ağustos oluyo

gülşencim dediğin gibi dr. bulmak gerekki burda çok zor
bende dr.umdan başkasına gitmek istemiyorum
çünkü o bnm resmen hayatımı kurtatdı

burcucum inş. tez zmnda iyileşir

şirvan aynı döneme geldik ama bence çok kötü bi dönem
sıcaktan her yerimiz şişecek
annem abimi temmuzda doğurmuş
ödem olduğu için dr.u günde 1 bardak su içeceksin demiş bana öyle bişey olursa hayatta dayanamam

buarada demrde çok kötü oldu
geceleri hiç uyanmayan çocuk saat başı ayakta

sakiznisanikibindokuz tşkler

herkes nerdeeee yılbaşı yorgunluğunu atamadınız herhalde

iyi pazarlar herkese...kayra gece çok ateşlendi 3 e kadar ayaktaydık .sabah biraz neşeli kalktı allahtan .1 tane muz yedi sabah o kadar şimdi uyuyo uyanınca iğnemizi olucaz.çorba yapıyorum ona inşallah azda olsa yer.herkes iyidir inşallah...

slm kızlar herkese ii pazarlar ben evde yanlızım keremle babası babanneye gittiler
bende temizlik yaptımyeni oturdum oh mis gibi oldu evim temizlik gibisi yok vallahi

melek gezin anacım sefanız olsun.sultancım sende rahat rahat yapmışsın temizliği bende kayra uyunca yaptım biraz bişeyler az öncede dolu şehriye kavanozunu düşürdüm heryer battı nazarmı gitti desem :)))

merhaba kızlar..
müge hamileymiş sanırım face de gördüm..hemen geldim :))
hayırlı olsuyn mügecim..çok sevinsim..sağlıkla kucağına al inşallah..başka hamile de mi var anlamadım ben?..anneme 1 bardak su iç dedi dr demişsin ya..dr da bi gariplik varmış :) ödemi olan insan çok su içmeli ki şişliği insin..az su içersen vücut suyu tutuyo korumaya alıyo kendini diye biliyorum..
kayra ya geçmiş olsun umarım şimdi iyidir..
bende giremedim yılbaşı hazırlığı falan bi de haftasonu kayınvalidedeydik ondan..az geçmişe bakmaya çalışayım..

tuğba da hamileymiş ooh ooh allah arttırsın :9:
hayırlı evlatlar versin rabbim tüm isteyenlere..
ne güzel haberler bunlar 211 güzel başladı öyle gitsin inşallah bütün topikte..

huhuuu kimse yokmu ya bu soğukta nerdesiniz
biz yeni e bebeğe gittik yemek yedik eve geldik o kadar

Selam!
Kahvaltıdan sonra eşim Miray ı aldı dışarı çıkardı ben de temizlik yaptım rahat rahat.Ama tam bitmeden geldiler ,Miray yolda uyumuş,tam eve girerken açmış gözlerini.Sonra da uyumadı,biz de dışarı çıktık,yemek yedik geldik.
Miray a da çorba söyledik,içti Allahtan orada.Sonra biz yemeğin yanına 2 tane ayran söyledik,garson getirince Miray da istedi ayran.Ona da söyledik,diyoruz artık 3 kişilik yiyoruz yemeğimizi,ne çabuk büyüdüler yaa..

Back
X