• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar,
Elif sağol canım hamile olan arkadaşları tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah,

ya kızlar maşallah size hem mide bulantısı hem çocuklar zor olur ya. bizim cadılar yatırmazlar da insanı. beni hiç uzanamıyorum yasoşun yanında ya kafama oturuyor ya göbeğimde zıplıyor yada bi yerlere götürmek için çekiştiriyor.

günaydın kızlar

kayranın daha ii olmasına cok sevindim artık bitsin bütn hastalıklar

demirde bugun tekrar krese gıttı hasta olunca gecen hafta göndermemıstık

sabah biraz möızıldandı ama sonradan bızı tanımazdı heheheh

evet elifcim cok aykırı bısey olmazsa demir her gece yıkanır
ve bayılır yıkanmaya
ama biz dogdugumuzdan beri her gece yıkanıyoruz
yagmus camur kıs ayaz dınlemeyız
ben dırencın arttıgına ınanıyorum boylece
önce eşim yıkanır banyo ısınmıs olur böylece sonra ben gırerım demirle yarım saat oyalanırız
sonra eşime verırım o gıydırırken ben yıkanıp cıkarım sonra emer ve uyur
:nazar::64:

bu arada gecen yılın analızlerı cıkıyorda bır borc yapmısız akıllara zarar

valla 2 gundur mıdeme kramplar gırıyor
bız bu sene ayagımızı yorgana gore uzatmadık zaten bılıyordumda bu kadar olacagını tahmın etmemıstımm

dıyorum ya babamla hep kavga edıyoruz dıye
o hep yatırım pesınde
fabrıka oldu gectık
makınalar alındı
bı suru masraf
al sana bılonca dıycem sımdı

bak sen kavgaya

selin bende hamile oldugumu düşünemiyorum
demirle hep bogusuyoruz
tepinip duruyoruz
Allah hamişlerin yardımcısı olsun

çok zor valla ama ben şanslıyım cnm annem
akşamları yemek orada yiyoruz valla bulaşık bile yıkayamıyorum
eve gidince 1 saat de yatıyorum eşim bakıyor arada yemeğini yediriyorum
ve uyutuyorum gece kalkıyorum uzanırken görürsede göbeğimde zıplıyor
tutamadığım zaman ve eskiden bana gelmeyen çocuk şimdi annenin kucana gelcek diyor :-))
çocukla zor değil ama hamilelik çok zor hele yorgunluk ve bulantı varsa
başa gelen çekiliyor şimdilik en azından

çok zor valla ama ben şanslıyım cnm annem
akşamları yemek orada yiyoruz valla bulaşık bile yıkayamıyorum
eve gidince 1 saat de yatıyorum eşim bakıyor arada yemeğini yediriyorum
ve uyutuyorum gece kalkıyorum uzanırken görürsede göbeğimde zıplıyor
tutamadığım zaman ve eskiden bana gelmeyen çocuk şimdi annenin kucana gelcek diyor :-))
çocukla zor değil ama hamilelik çok zor hele yorgunluk ve bulantı varsa
başa gelen çekiliyor şimdilik en azından

geçen haftalarda ayağımı burktuğumda dinlenmek için yattım yarım saat falan bana hiç bulaşamdı babası ile oynadı. hatta aklımdan geçirmiştim hamile olsam sorun çıkarmayacak galiba diye :)
ama o sadece ayda yılda 1 gündü...

günaydın kızlar

kayranın daha ii olmasına cok sevindim artık bitsin bütn hastalıklar

demirde bugun tekrar krese gıttı hasta olunca gecen hafta göndermemıstık

sabah biraz möızıldandı ama sonradan bızı tanımazdı heheheh

evet elifcim cok aykırı bısey olmazsa demir her gece yıkanır
ve bayılır yıkanmaya
ama biz dogdugumuzdan beri her gece yıkanıyoruz
yagmus camur kıs ayaz dınlemeyız
ben dırencın arttıgına ınanıyorum boylece
önce eşim yıkanır banyo ısınmıs olur böylece sonra ben gırerım demirle yarım saat oyalanırız
sonra eşime verırım o gıydırırken ben yıkanıp cıkarım sonra emer ve uyur
:nazar::64:

Didemcim ben de can ı hergün yıkıyorum kar kış hamileyim demeden 2 aylıktan beri hergün yıkanır su kuşuyuz biz:P

Selam,
Okuldan sonra çarşıya çıkmıştım,anneme birşeyler aldım ama bedenleri olmadı yarın değiştirmeye gideceğim.Ben mağazalardan uzak durmaya çalıştıkça onlar beni çağırıyor napiiim:-)
Eve geldim,hiç mayışmadan ütüye başlayayım dedim.ama karnım açtı,dünden kereviz vardı,2 tabakçık yedim ve uykumu getirdi.Ay uykuyu neden bu kadar çok seviyorum kiii?

Tuğba inşallah bulmuşsundur mont.Bizim seneye için de var montumuz ve kabanımız.Kabanı kardeşim almıştı bu sene için büyük.Ondan ben bakmadım hiç montlara.

Mothercareden 7 li askılı çıtçıtlı body aldım.Düz beyaz,23.90.Tanesi 4 e bile gelmiyor.Renkli olanların kolsuzu yoktu almadım,onlar biraz daha fazlaydı sanırım.ama yine de iyi fiyatları indirimde.Düz beyaz body açık renklilerin içinde belli olmadığı için daha iyi.

Benim banyoda yarım saat canım sıkılıyor ya,ondan hergün yıkamıyorum.Çıkarken ağlamasa yine yıkarım belki de.

Çiçek bebişe oda yaptın mı,bitmiştir artık dimi hazırlıklar?Ben 2. olsa sanki daha çok hazırlık yapacağım gibi geliyor.

ya kızlar maşallah size hem mide bulantısı hem çocuklar zor olur ya. bizim cadılar yatırmazlar da insanı. beni hiç uzanamıyorum yasoşun yanında ya kafama oturuyor ya göbeğimde zıplıyor yada bi yerlere götürmek için çekiştiriyor.
egede aynı yatarken gördümü kıyamet hep oturcam ayakta durcam aglıyor hemen

Selam,
Okuldan sonra çarşıya çıkmıştım,anneme birşeyler aldım ama bedenleri olmadı yarın değiştirmeye gideceğim.Ben mağazalardan uzak durmaya çalıştıkça onlar beni çağırıyor napiiim:-)
Eve geldim,hiç mayışmadan ütüye başlayayım dedim.ama karnım açtı,dünden kereviz vardı,2 tabakçık yedim ve uykumu getirdi.Ay uykuyu neden bu kadar çok seviyorum kiii?

Tuğba inşallah bulmuşsundur mont.Bizim seneye için de var montumuz ve kabanımız.Kabanı kardeşim almıştı bu sene için büyük.Ondan ben bakmadım hiç montlara.

Mothercareden 7 li askılı çıtçıtlı body aldım.Düz beyaz,23.90.Tanesi 4 e bile gelmiyor.Renkli olanların kolsuzu yoktu almadım,onlar biraz daha fazlaydı sanırım.ama yine de iyi fiyatları indirimde.Düz beyaz body açık renklilerin içinde belli olmadığı için daha iyi.
elif alışveriş cılgınlıgı başladı sanırım sende anllatıgın kadarıyla

afıyetolsun

ben egeyi ve kendimi okutmam lazım
nazarındanmı bilmemde güleceksiniz 1 aydır miskinlik var
bende ellerım kolarım tutmuyor
egede hasta oldu dün gece uyumadık
şuan burnuda akıyor öksürüyorda

hiç bi iş yapmadım ege zaten izin vermıyor
şuan bile ütü var önünde bide iskamil kagıtlarııııı
bi gelyıor bakıyor aglıor yıne gidior hadi ben okudum cıktım

sizlere iyi sohpetler

şirvan ne yaptı acaba ayın 5.de demişti yarınmı acaba dogummmmm

Son düzenleme:
slm bayanlar bugün temzilik vardı giremedım öğlende avm ye gittim kızıma sezonm sonu kıyafetler aldım elif dediğin gibi zarada mont bulamadım daha doğrusu vardı ama hoşuma gıtmedı eşofman üstü hırka falan aldımm kısa şortlardan aldım oyle yani

sevgicim genel kurul mayıs ayında toplanıcakmıs bakalım o zaman herşey belli olucak eşimde bu arada ne yapabilirim diye düşünuyor şimdilik bir sıkıntı yok ama allah sonumuzu hayır etsin mayısatn sonra hereşy değişebilir ama ben kötü düşünmek istemıyorum neyse ben çıktım opuyorum

burcu bu arada aklımdayken kayra iyileşmiş çok sevindim cnm tekrar geçmiş olsun

tatlişkolar selam
geçmişe fazla bakamadan bi selam vereyim dedim
biraz işim var ev evlikten çıkmadan el atsam iyi olacak
sultan muzlu kek yaptım akşam çokta beğendim ama kalıbım küçük biraz yuvarlak bi kalıp alsam daha iyi olacak sanırım
ben melisi hergün yıkamıyorum çünkü sevmiyor banyo bizim için eziyet kulaklık takıp yıkayasım var
o kadar çığlık atıyoki suyu sever ancak başının yıkanmasını sevmez
bende eskiden kıyamaıyodum sanırım kafası hep konak oluyodu şimdi öyle bişi yok
tamamen konsantre olup yıkıyorum ne kadar hızlı olursam o kadar az ağlar diye :)
ayrıca deniz peker diye biri vardı geçmişte face ten silmeyi düşünüyorum
ne burada ne face te bi arkadaşlığımız yok zaten
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

kızlar hiç yeşil mercimek yemeği yada çorbası yapmadım bana fikir ve tarif verirseniz sevinirim......

canım ben bi taşım kaynatıyorum önce yeşil mercimekleri gazı gitsin diye
sonra yağ soğan salça domates işte yemek yaparken kullanılan fix malzemeleri kavurup mercimekleri atıyorum süzüp
sonrada üzerini 3-4 parmak geçecek kadar su ve önce biraz yüksek sonra kısık ateşte pişiriyorum
su bittikçe ekleyebilirsin
pek yardımcı olamadım sanırım çünkü göz kararı yapıyorum
bi ölçüm yok yinede böyle ayrıca içine evde erişte veya kesme varsa atarsan çok daha lezzetli olur ;)

tuğbacım çok saol canım.
sinem neden yardımcı olmayasın sanki herşeyi ölçüyle yapmıyorum bende. çok saol canım tarif için

ben yapmasını pek bilmem ama yeşil mercimek erişte ile süper oluyor hatta biraz kıyma da koyabilirsin. üzerine de nar ekşisi eklersin yerken ooo

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

urla yaSelin sev_rey DRY80 burcu_arda sinehas didem1981

Back
X