Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zor valla ama ben şanslıyım cnm annem
akşamları yemek orada yiyoruz valla bulaşık bile yıkayamıyorum
eve gidince 1 saat de yatıyorum eşim bakıyor arada yemeğini yediriyorum
ve uyutuyorum gece kalkıyorum uzanırken görürsede göbeğimde zıplıyor
tutamadığım zaman ve eskiden bana gelmeyen çocuk şimdi annenin kucana gelcek diyor)
çocukla zor değil ama hamilelik çok zor hele yorgunluk ve bulantı varsa
başa gelen çekiliyor şimdilik en azından
günaydın kızlar
kayranın daha ii olmasına cok sevindim artık bitsin bütn hastalıklar
demirde bugun tekrar krese gıttı hasta olunca gecen hafta göndermemıstık
sabah biraz möızıldandı ama sonradan bızı tanımazdı heheheh
evet elifcim cok aykırı bısey olmazsa demir her gece yıkanır
ve bayılır yıkanmaya
ama biz dogdugumuzdan beri her gece yıkanıyoruz
yagmus camur kıs ayaz dınlemeyız
ben dırencın arttıgına ınanıyorum boylece
önce eşim yıkanır banyo ısınmıs olur böylece sonra ben gırerım demirle yarım saat oyalanırız
sonra eşime verırım o gıydırırken ben yıkanıp cıkarım sonra emer ve uyur
![]()
egede aynı yatarken gördümü kıyamet hep oturcam ayakta durcam aglıyor hemenya kızlar maşallah size hem mide bulantısı hem çocuklar zor olur ya. bizim cadılar yatırmazlar da insanı. beni hiç uzanamıyorum yasoşun yanında ya kafama oturuyor ya göbeğimde zıplıyor yada bi yerlere götürmek için çekiştiriyor.
elif alışveriş cılgınlıgı başladı sanırım sende anllatıgın kadarıylaSelam,
Okuldan sonra çarşıya çıkmıştım,anneme birşeyler aldım ama bedenleri olmadı yarın değiştirmeye gideceğim.Ben mağazalardan uzak durmaya çalıştıkça onlar beni çağırıyor napiiim
Eve geldim,hiç mayışmadan ütüye başlayayım dedim.ama karnım açtı,dünden kereviz vardı,2 tabakçık yedim ve uykumu getirdi.Ay uykuyu neden bu kadar çok seviyorum kiii?
Tuğba inşallah bulmuşsundur mont.Bizim seneye için de var montumuz ve kabanımız.Kabanı kardeşim almıştı bu sene için büyük.Ondan ben bakmadım hiç montlara.
Mothercareden 7 li askılı çıtçıtlı body aldım.Düz beyaz,23.90.Tanesi 4 e bile gelmiyor.Renkli olanların kolsuzu yoktu almadım,onlar biraz daha fazlaydı sanırım.ama yine de iyi fiyatları indirimde.Düz beyaz body açık renklilerin içinde belli olmadığı için daha iyi.
kızlar hiç yeşil mercimek yemeği yada çorbası yapmadım bana fikir ve tarif verirseniz sevinirim......