Selin sen de biliyorsun Bursa da hiç küçük değil.Seher taaa Gemlikten geliyor.Önceden Sultan la yakındık ama o taşınınca 4 ümüz de bir köşeye dağıldık.Ben hepsine 2 vesait değiştirerek gitmek zorundayım mesela.
egeye de çok geçmiş olsun. off nerden kapıyorlar bu adını sanını bilmediğimiz hastalıkları bilmem ki!!
umarım kısa zamanda atlatır.
Selam
Melekçim çok geçmiş olsun,nasıl farkettiniz ki uykuda değil miydi?
Tuğba Ecem e de geçmiş olsun,belkdi son azılar geliyordur.Ya da rüya görüyorlar sanırım,ona da yapıyorlar.Geçen de Miray uykusunda Maka Paka diye ağlayarak uyandı.Elinden mi düşürdü ne
Sultan Tiramisuyu görmedim de eminim güzeldir.İyi iyi,sen bunları yap öğren de biz gelince ustalaşmış olursun hihihiiii
Bu arada biz hangi Salı buluşuyoruzİstanbullular dan önce buluşalım da özensinler.
Bence soğuğu bahane edip buluşmadan vazgeçmeyin.bunlar iyi havalar.Kışın daha sıcak olmaz ki,taaa bahara kalırsınız yoksa.
Sevgi biz 4 hamile okulda çok terlerdik hamileyken ateş basardı,sende tersi mi oluyor?
Müge bir dahakine kalp atışlarını da duyarsınız inş bebeğin,ayyy ne heyecanlı!Bir de ne tahlili yapılıyor ki şimdi,kan tahlili mi?Ben unutmuşum :-(
Dün Miray uyanınca yıkadım.İlk kez ne yıkanırken ne çıkarken ne de giyinirken ağlamadı,maşallah!Sonra ben bunu düşünüyordum içimden,nazar değdirdim galiba,çocuk sanki bir yerden düşmüş gibi nasıl çığrınmaya başladı.Altına 2 kat giydirmiştim üşümesin diye,onlardan rahatsız oldu galiba,çıkar çıkar hiçbirşey bırakmadı ne pijama ne çorap.Üşümesin diye 2 kat giydirirken bu sefer iyice çıplak kaldı.Neyse sonunda ikna ettim de giydirdim bir kat.
Acayip hemen huylanıyor ,hiç sıkıntıya gelemiyor.Bir tek atkıyı ve bereyi takıyor,hem de burnunun tepesine kadar.Onu da içeri bir yere girince çıkartmıyor:-(
çok yazdım ama ilginç olan doğumdan sonra hiç üşümemiş olmam
hani kalın şeyler aldık kan kaybından üşürüm diye çorap bile giymemiştim
selin o gün de eşim banada randevu almış ablası gidecek ya dr.a
onlarla gidicez ama kandırırsam dönüşte uğratmaya çalışıcam
senin gittiğin drun hastanesine gidicez bakalım beğenirsem oraya devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?