• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

emel çok dolmuş belli
de türk filmlerinden ne bekliyosunki sonuçta hepsinde aşk önplanda
tarihimizi savaşlarımızı önemseyipte yapılan bi dizio lsaydı haremi ön planda tutulmazdı

neyseee boşver o kdr çok cahil insan varki at gözlüğü takıp ne dersen de sadece kendi doğrularona inanan o yüzden kendini bu kdr paralamaya gerek kalmıyo

demir uyuyo ama öksürerek burnu tıkalı yaaa nefret ediyorum bu durumdan acaba bizde de mi et var

Elife çok üzüldüm canım ya Yeliz Allah sanada güç kuvvet versin canım inşallah hemen iyileşir.
Diziyi bende beğenmedim ...
Elif Kayra da genelde korkar , geçen gün oyun parkına götürdük çocuklar oynuyor zıplıyor benim oğılum saf saf onlara bakıyor çocuğun birinin ananesi büsküvi verdi oğlum tam ağzına alırken çocuk ağladı Kayranın elinden çekti aldı Kayra öylece bakıyor hiç kavga etmeyi bilmiyor annemde bana kızıyor kız gibi yetiştirdin kızlar bile cin gibi diyor.
evde bana kızıyor vuruyor sinirlenince ama dışarıda çok akıllı nasıl cadı yararım bilmiyorum
Bende halen emziriyorum yaza bıraktırırım heralde 2 yaşını doldursun ama kısmet çok düşkün Kayra işten geliyorum meme meme diye sarılıyor

geçmiş olsun mügecim. ayağına noldu ki demirin. klima kurutur burnu. bizim peteklerin üstüne su koyuyoruz da yine kuruyo selenin
ben de kendisi uyusun istiyorum artık bi de erken uyusun tabi
gece 1- 1.30 da uyuyo. sabah 5.30 da bi de 8 de kalkıp mama su içiyo. sonra 11 de kalkıyo sabah. hep tekrarlanıyo tabi bu durum.
en azından saat 10 da yatağına yatırıp uyutmalıyım. ama ben bile inanamıyorum bu söylediğime. selen nasıl uygular acaba

emelcim her söylediğine katılıyorum,evet kötü şeyler duyup görmüşsün ki üstüste dolmuşsun..
ama ben bi konunun farklı yönlerinin ele alınabileceğini düşünüyorum..yani sanatçı her zaman her konuda örnek olmak zorunda değil..istediği konuyu işleyebilir..ama ülkemiz de bunun anlaşılabilirliği tartışılacak seviyede bence..
mesela mustafa filmini tam olarak izlemesem de atatürkün içtiğini anlatıyo gösteriyo falan diye de kızmışlardı..ben atatürkünde büyüklüğünün,başarılarının yanında insan olabileceğinin de görülmesi taraftarıyım..her zaman iyi yönümüzü göstermeye ihtiyamız var ne yazık ki yeterince gelişemediğimiz için..oysa herşey işlense ve hepimiz tartışacak seviyede olsak bu eleştirilere gerek kalmazdı..

selam kıslar....
ege ye ve tüm hasta kuzulara geçmiş olsun...
didemcim demir paşaya maşallah kocaman oldular yaaa... ben de üzülürüm 2 yaşından önce bırakmak zorunda kalsak emi:) pınar emmek isteyince "em em em" diyor:)

gelelim dizi konusuna... sonuna kadar haklısın didemcim... osm. alp eren ruhlu padişahlardan oluşuyordu okuduğum anlatıldığı bu bana...
keşke vay be gerçekten de muhteşemmiş dedirtseydi de öğrencilerimize görsel olarak da öğretici ve eğitici bi eser olsaydı.... yavrum şu diziyi izleyin tarihinizi daha iyi anlayacaksınız deseydik... ben öyle olanları mutlaka öneririm... örneğin kınalı kuzular.. sakarya fırat ... izleyin her bölümden sonra ecdadımıza bi kez daha minnettar kalıp sahip çıkın bayrağınıza vatanınıza derim...

hazır vakit bulmuşken içimi kemirenleri bahsedeyim... ne kadar bilinçsiz bir toplum var... istiklal marşını iki kıtasını bile ezbere bilmeyen %70lik 8. sınıf öğrencileri... bayrak basit bir semboldür diyen, amaaan bi karış toprak bizde olmuş başkasında olmuş ne değişir diyen, ülkesinin sınırlarını bilmeyen, mehmet akifi bilmeyen, fatihin ölmediğini sanan, dünya dönüyorsa ben zıplayınce neden aynı yere düşüyorum diye soran, hangi denize kıyımız yoktur deyince adriyatik işaretleyen,,,, öyle %50ler var ki... haaa cuma namazının salı kılındığını söyleyenler de var....bunlara çok üzülmüyorum..... asıl mesele ahlakın sıfır olması....
izlediği dizilerden sonra tüm yatak odası hallerini sınıfa sıraya taşıyan kızlar erkekler... istanbulda arka sırada birbirlerine orasını burasını gösterenler... küçücük akyazıda okuldaki hizmetliye iğrenç teklifte bulunan kızlar... çıplak kadın resmini okula getirip onu yalayan 7. sınıf öğrencisi...ÖZÜR DİLERİM BU KADAR AÇIK YAZDIĞIM İÇİN....
ve izlediği dizler sonucu eşini aldatmak ya da nikahsız beraber yaşamayı gayet sıradan görenler... daha boşanmayı beklemeden başka kadın ve erkekle yaşamaya başlayıp çocuk sende kalsın kavgasını eden anne babalar....
bunlar sadece son yaşadığım olaylar....

nesil böyleyken bu dizilerle ecdadı da böyle anlatmak..... ya da ahlaksızlığı süper bi halt gibi göstermek... gençliğime yapılan cinayettir.... evet sayelerinde ahlak rafa kalktı , avrupanın kenar mahallelerine döndü güzel yurdum... Allah sonumuzu hayretsin... korkuyorum kızımın yarınlarından..........

kusura bakmayın uzattım biraz........

cok uzucu gercekten biz yavrularimizi okul ortamina bile sokmaya cekinecegiz:95:

geçmiş olsun mügecim. ayağına noldu ki demirin. klima kurutur burnu. bizim peteklerin üstüne su koyuyoruz da yine kuruyo selenin
ben de kendisi uyusun istiyorum artık bi de erken uyusun tabi
gece 1- 1.30 da uyuyo. sabah 5.30 da bi de 8 de kalkıp mama su içiyo. sonra 11 de kalkıyo sabah. hep tekrarlanıyo tabi bu durum.
en azından saat 10 da yatağına yatırıp uyutmalıyım. ama ben bile inanamıyorum bu söylediğime. selen nasıl uygular acaba

sağol cnm valla dün babasıyla çok uzun bi kaydırak vardı ondan kaydılar
babasının kucağındaydı ama babası yere düştü ona bişey olduğunu pek sanmıyorum ama o arada bişey oldu demekki çok ağlamıştı ama korktuğuundanmı yoksa bacağını acıttı bilemiyorum

cnm çok kolay 1-2 gün sabah 8 de uyandırıcaksın akşamda erken yatacak
öğlen uyukusunuda 1 gibi uyutursun tamam işte
sonra kendisi düzenini kuruyo zaten ben demiri hep öyle uyuttum alıştı
2.sinide böyle yapıcam tabi inatçı çıkmazsa

evet klima çok tıkıyo ve kurutuyo yaa..nemlendirici şart..
aliye aynen bende erken yatsın çok istiyorum..ela doğduğundan beri 9 civarı uyur..ama son 1 aydır 11 ve çok zor geliyo bana hiç alışkın değilim..sabah çok erken kalkar ama erken yatardı iyiydik bu zamana kadar..şimdi öğlen de geç uyuyunca akşamda geç uyuyo :(

babasının kucağındaydı ama babası yere düştü ona bişey olduğunu pek sanmıyorum ama o arada bişey oldu demekki çok ağlamıştı ama korktuğuundanmı yoksa bacağını acıttı bilemiyorum

demire geçmiş olsun,
uyku düzenine katılıyorum Kayra da erken kalkarak alıştı gece 10,30 gibi yatıyor ama gece bir kaç kez kalkar oğluşum sağolsun

ben kaçtım hazırlanayım demirde birazdan uyanır görüşürüz herkese iyi ve sağlıklı günler

dün saçımı boyadım çikolata kahve hiç yakışmadı ben daha açık renk istiyordum kız bu tenineze çok gider yakışır diyince kanıma girdi ama hiç beğenmedim

dizi bana da biraz basit geldi. ne açıdan bakıldığına da bağlı biraz aslında. ama osmanlını en muhteşem dönemine göre basıt geldi işte her açıdan. ama tarihimizi gençlere öğretme amaçlı çekilen bi dizi olmadığı da daha başından belli.
emelcim haklısn söylediklerinde. siz okullarda neler görüyosunuz tabi. biz de duyuyoruz.teknolojinin yararını da zararını da görüyoruz günümüzde. tv pc ...
bu zamanda çocuk yetiştirmekten çocuklarımın geleceğinden ben de korkuyorum

aliye bende olsun istiyorum buluşma
gülşende gelecek gibi. bi bakalım şirvan bugün doktora gidecekti o gelirse çok iyi olur. en çok şirvan gelmek istediği için bu haftaya almıştık. bugün bi şirvandan haber gelsin ona göre kesinleştirelşim.
yeliz ve burcu gelemeyecek.
sevgi belki
sinemden ses yok daha başka kimler vardı yaa
fatoşa saat pek uygun değil belki iş çıkışı gelirim dedi

emel anlıyorum seni
sen birde o gençlerle sürekli iç içesin
ve gördükce insan kahrolur

ama mügeninde dediği gibi anlamayan anlamaz
onlar için yapılacak birseyde yok

onları gördükce ben daha ii daha dik duracagım diyorum
benim cocuklarımda daha dik duracaklar

tabiki herkes aynı seyı düşünmeyecek
ama ne düşündüğünü
neyi savundugunu bilecek
sonuna kadar bilecek
okuyack, sadece aksam 2 dizi izlemekle tüm dünya hakkında karar vermeyecek
aman bakana ben senden daha doluyum

ay inşallah bişey yoktur o zaman. geçmiş olsun.
sağol mügecim. aslında sabah 8 de kalkıyodu bi ara babası giderken.ama yine en erken 12 de yatıyodu, yani uyku süresini azalltı bu seferde. ama denicem yine de bi böyle dediğin gibi.
tabi önce benimde gece 1.30 da yatıp bi de en az 2 kere gece kalktıktan sonra sabah 8 de kalkıcak enerjiyi bulmam lazım sanırım. ama denicem dediğim gibi
hatta aklıma geldi. geçen de selen sabah erken kalkıp gündüz de uyumayıp akşam 9 da sızdı. eşimle hiç alışık olmadığımız bi durum tabi selen doğduğundan beri hiç o saatlerde uyuyup yalnız bırakmadı bizi. biz de 10 da yattık. selen 11 30 da uyandı. sonra da 2 de uyuduk. dedikki o akşam bizim 10 da yatmak haddimize mi düşmüş
evet klima çok tıkıyo ve kurutuyo yaa..nemlendirici şart..
aliye aynen bende erken yatsın çok istiyorum..ela doğduğundan beri 9 civarı uyur..ama son 1 aydır 11 ve çok zor geliyo bana hiç alışkın değilim..sabah çok erken kalkar ama erken yatardı iyiydik bu zamana kadar..şimdi öğlen de geç uyuyunca akşamda geç uyuyo :(
deniz sen böyle deyince alışkanlık değil de yaradılış mı diyorum. selen de doğduğundan beri 12 den önce gece uykusuna yattığı çok azdır.uyuduysa da o gece çok uyanır saat başı falan.
alışık olmadığın için sana daha da zor gelir tabi canım. inşallah düzenine kavuşur yeniden
dün saçımı boyadım çikolata kahve hiç yakışmadı ben daha açık renk istiyordum kız bu tenineze çok gider yakışır diyince kanıma girdi ama hiç beğenmedim
canım çikolata kahve koyu oluyo evet. siyah gibi ben de bi kere boyattım çünkü o renge.
ben de saçımı beğenmiyodum. en son loreal in kumral rengini alıp evde kendim boyadım. çok güzel oldu. altta gölge vardı bi de bnim. herkes kuaförde boyattığımdan daha çok beğendi. sana da tavsiye ederim canım. hem loreal çok güzel yapıyo saçı

ay şu seda sayanda ki bakıcı rezaletini görüyomusunuz ya. içime bişey oturdu resmen. hiç kıyamıyorum o çocuklara. neler var ya rabbim

müge canım geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz ayağında paşanın .bende kayrayı uyutmaya çalışıyorum.
aliye bencede seleni erken kaldır sabhları sonra 1-2 gibi öğlwn uykusuna yatır sonra erken uyumaya alışır ve düzene girer inşallah.kayrada sabahları şuarlar 9 gibi kalkıyo bu saatlerde uyur 1-2 saat akşamda evdeysek 9-9.5 gezmeseysek 10 u bulur uyuması

aay o bakıcı rezaletini arkadaş anlattı..ama izlemiycem kesin sinirden başıma ağrı girer akşama kadar da geçmez..ben açmayayım seda yı..

valla o dediğiniz modelden bende var sabah 7 de kalkar
öğlen 1-2,5 arası yatar ama akşamları 23:30 dan önce yatmaz
bizim dr en sonunda huyu öyle demişti bunada şükür gece kalkmaları azaldı allahtan ki

uyku sournu coğumuzda var desenıze selende gunduz kalkmasına bağlı saat 11 12 gıbı kalkarsa gun ıcınde yatmaz akşam 8 de yatar ama erkense saat 2 gıbı 1 saat uyur gecede 11 de yatar muge pasamın ayağına gecmıs olsun

denızcın evınde gule gule otur elanında ıyı olmasına sevındım
valla dızıyı osmanlı tarıhı dıye ızlememk gerek cunku alakası yok gunumuzde olan her fılm gıbı ask cınsellık hırs ıhtıras meselesıne benzıyo coğu fılmde olduğu gıbı
alıye selen nasıl oldu canım
sultan salı gunu kesın sana gelıncekmı canım

Back
X