• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

esen her hafta sonu misafirin oluyo galiba .ben haftasonumu kızımla geçirmeyi seviyorum.misafir olunca onunla çok ilgilenemiyorum.gerçi ben yarım gün çalışıyorum ama yinede haftasonu banda dinlenmiş oluyorum daha güzel oluyo.

Oh oh çok iyi düşünmüşsün didem
yazık ya böyle haberleride düşününce çok üzülüyorum hele bende yapıcam ya
bir o kadar da korkuyorum:-((
alp de 10 saati geçmez keyfi yerindeyse tabi

uyku konusunda ben de bugün bi değişiklik yapıp 16:30 gibi bi daha uyuttum...çünkü öğlen uyuduğunda kaka yaptığı için sadece 1 saatte kalkmıştı....
akşam da kınaya gidecem çok huysuzluk yapıp beni aramasın diye mantıklı geldi......ama yarın aynı düzen uyutmazsam hemen alışır....

Melek benim oğlumda topluyo oyuncaklarını ama arkasına hemen döküyo.....ben toplayacak gibi olsam kızıyo.....

Seher tarifin güzel......biri bahsetmiş heralde ama.....kerevizi rendeleyip kararmasına izin vermedn mayonez-yoğurt sarmısak karışımına katınca da güzel bi salata oluyo.....10 sene önce rahmetli kayınvalidemden öğrenmiştim....bunu kereviz yemeyenler bayıla bayıla yiyo...pişmediği için kokmuyo da....

herkese iyi akşamlar.............

yok cnm sezeryan yaptım..o kadar çok hazırlanmıştım ki normal doğuma..yürüyüşler falan..ama kesem incelmiş taşıyamamış falan 36. haftayı bitirdiği gün suyum geldi..hem bebek küçük hem kordon dolanmış normal olmaz dedi dr..çok üzülmüştüm..ama küveze falan gerek kalmamıştı çok şükür 3 kilo doğmuştu..
hasta bebek için başlayan kampanyaya seve seve katılırım..yeter ki dualarımız kabul olsun..

kereviz salatasını bende misafirlikte ilk defa yedim .hoşuma gitti.yemeğini sevmiyorum ama.onlar kerevizi haşlamış.sadece zeytinyağı tuz ve limon ile karıştırmışlar hafif ve lezzetliydi

çoğunlukla oluyor haftasonları misafirim..
evi süpürüp silme işini gece yapıyorum...
meriç uyuduktan sonra... gece yarısı 11,30 12 biz temizlik yapıyoruz...
çamasırlar da gece atacağım..
tatlıyı da gece yapacağım...
gündüz meriçle birlikte yemek yaparız..
sandalyeye çıkıyor... eline bir kaşık veriyorum.. bir de boş kırılmayacAK bir kap veriyorum...
bir tabağa da meyvesini koyuyorum..
arada siliyor falan lavobonun üstünü...
beraber yapıyoruz.. çok hoşuna gidiyor...
tabi çok yorucu ama güzelll...
ütüyü de meriç uyurken yapıyorum... ama genelde eşim yapar çoğunu ütünün..
bu hafta yapmamışş:))

yok cnm sezeryan yaptım..o kadar çok hazırlanmıştım ki normal doğuma..yürüyüşler falan..ama kesem incelmiş taşıyamamış falan 36. haftayı bitirdiği gün suyum geldi..hem bebek küçük hem kordon dolanmış normal olmaz dedi dr..çok üzülmüştüm..ama küveze falan gerek kalmamıştı çok şükür 3 kilo doğmuştu..
hasta bebek için başlayan kampanyaya seve seve katılırım..yeter ki dualarımız kabul olsun..
ben de normal doğum olsun diyee.. çok yürümüştüm.. 37 haftalık 2 saat neredsyse yürüyordum..
sonuç sezeryan hehe

çocuklar büyüdükçe onlarla vakit geçirmek çok zevkli oluyor.ama sen dinlenemiyorsundur esen .gerçi onlar sağlıklı ve keyifli oldumu bize moral oluyo ve kısa sürelik bir dinlenme bile yetiyo

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)

denizela,burcu_arda,DRY80,huzur84,ebalperen,Esennn+,yaSelin,resolve31,ssengun+,sev_rey,didem1981,
bu saatte bu kalabalığda maşallah..
esencim sanada maşallah..
işten gelip bi de o kadar iş..ben akşam hiç bişey yapmak istemiyorum..zorundaysam yapıyorum tabi de ..eşimle bi film bi dizi izlemek istiyorum ama ela geç uyuduğu için artık izin vermiyo :(

merhaba kızlar tüm gün toplanıt vardı. yeni geldim masama. eşimde öğlene kadar aramamış öğleden sonra aramış 10 kere merak etmiş. zaten ara bile vermedik ki. öğlen baktım tele aramamıştı hiç. sanki devamlı arayıp soran ve merak eden biri gibi. bi de azarı yedik iyi mi???

ben hep normal istedim ve normal doğurdum ama çok sancı çektim ve çok dikişim vardı .2 hafta ayağa kalkamadım.çok çektim kısacası.2.ye hamile kalırsam ya sezeryan yaparım yada epidral normal.epidrale eşim karşı ama ben o şartla normal doğururum tekrardan.çümkü çok gözüm korktu.

helal olsun esen ben hiçbirşey yapamıyorum
kızıyorum keşke uykuya bu kadar düşkün olmasaydım diye
kerevize cevide katarsanız daha da güzel oluyor ben
öyle yapıyorum salatasını

bende normal istedim oldu bazen düşünüyorum
sezaryan olsa daha mı iyi olur du diye bakalım
2.nasıl gelecek bu da normal gelir inş.

hafta sonu eşim çalıştığı için de meriçle ilgilenecek kimse yok o yüzden cuma akşamları yapıyorum başka çarem yok..
meriç için:))

ama gündüz çok işim olmuyor meriçle ilgileniyorum.. güzel geçiyor günümüz..
dinleniyorum..
geç uyuduğu için geç kalıyo işler..
9,30 falan uyusa... hem bende 12den evvel yatarım hem de daha az yorulurum ama... kızım uykuyu sevmiyoo.
alıştık artık..
allahtan eşim yardımcı olur..

sevgi sen hamişsinn tabi uykun olurrr...

ben çıkıyorum.. kendinize çokkk iyi bakın..
iyi tatiller....

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Allah razı olsun iyiki varsınız:)
selen daha iyi şimdi. ama çok mız mız hep kucağıma istiyo. ay ayy diye diye dolaşıyo bazen. ayağını sürükleyerek yürüyo falan. ama bu haline şükür tabi
Allah korudu gerçekten
gülşen söylemiş te aklıma geldi.
bi önceki akşam görümcem sefer ayı diye başınızdan para çevirip kapının eşiğine koyun sonra sanırım ay sonunda sadaka olarak verin demişti. ben de gece yattıktan sonra aklıma geldi. eşimde sabah antalya ya gidicekti. yataktan kalktım selenin başından bi de eşimin başından çevirip koydum parayı kapıya. içime yapmazsam ertesi gün bişey olucakmış gibi doğdu ve oldu da. Allah korudu ama
evet müge çocukların kemikleri yaş ağaç dalı gibiymiş bükülürmüş ama kırılmazmış. çok şükür olmamış bişey demire de.
sanırım yarın buluşma yok. ben de bu durumda gelemezdim herhalde. selen çok huysuz çünkü. anlamıcam yine bizdeki gibi bişey. daha güzel bi zamanda bol katılımlı bi buluşma olur inşallah. bursalılar da gelir belki hem:))
hoşçakalın şimdilik kızlar

slm kizlar bu gun ara ara girdim yazamadim ama her okudum ama cevap verdim icimden yazmis gibi hissediyorum kendimi:9:

kereviz salatasını bende misafirlikte ilk defa yedim .hoşuma gitti.yemeğini sevmiyorum ama.onlar kerevizi haşlamış.sadece zeytinyağı tuz ve limon ile karıştırmışlar hafif ve lezzetliydi

ben çok yapıyorum kereviz salatasını .. ama haşlamadan ..
bugünde bir tanıdıkta yedim..

kerevizi rendenin küçük tarafıyla rendelemiş, havuçlarıda rendeledikten sonra biraz kavurmuş.
sonra sarımsaklı yoğurt, mayonez, dereotu, ve dövülmüş ceviz. koymuş..
çok hoşuma gitti..

kereviz çiğ , havuç az biraz kavrulmuş olacak yanlış anlaşılmasın.

Back
X