ay yok cnm ne 5 senesi 5 gün ayrı kalın bak gör neler oluyo
ben 1. haftayı geçirip 2.hafta gelsin diye dualar ediyorum
başına gelirse anlarsın ki gelmesinnnn cnm yaa
anatolimdamiydiniz kiz bizde ordaydikBugün Ikea ya gittik,ama o indirim Bursa da yokmuş:-( hiç olmamış.Belki ileriki bir tarihte yaparlar bilmiyorum.
Toyzz Shop a girdim Miray babasıyla oyun alanındayken,ne oyuncaklar var yaa,insanın hepsini alası geliyor.İkea daki mutfak çok hoşuna gitti miray ın,orada çorba pişirdi,içti afiyetle.O 300 küsurdu,ama oyuncakçıda daha güzzelleri 130 falandı.2 yaşını geçsin alırız artık.
Allah kavustursun ay 1 ay cok yaaiyi akşamlar kızlar
şirvancım bende bulgur yeşil mercimek soğan (zarlarını çıkararak gaz yapmaması için) humana çayı bende öook işe yaramştı
doğumdan önce ne sütüm geldi nede göğüslerim büyüdü
zaten doğumdan sonrada sütüm azdı ama humaanayı içtikten sonra ve tabi bol su birden bire acayip etkiyle çocuğum 1 ayda 1.5 kilo almıştı
edacım hoşgeldin gerçekten çok uzun zmn oldu
bende 2. bebek bekleyenlerdenim :))
kocişim yarın sabah 6 da gidiyo ve 1 ay yokçok mutsuzuummm
Ben aslında şu ana kadar çok oyuncak almadım.Çünkü oyuncakla oynamayı bilmiyorlar daha,5dk dan fazla ilgisini çekmiyor
merhaba kızlar...
ooo çok kalabalık burası..pazar pazar şaşırdım :)
bende dans yarışmasını izliyorum..ela uyudu 9.30 da..erken uyuma işini hallettik sayılır bozulmazsa ama uyumadan önce 1 saat ağlama işi hallolmuyo ve sinirlerim tepeme çıkıyo ..inşallah bu da daha uzun sürmez..
biz çok güzel bi gün geçirdik..ela ilk kez deniz bisikletine bindi gölde ördeklerin arasında..inmek ister diye korktum ama çok hoşuna gitti ,yüzümüze bile bakmadı zevkten :)
geçmişi okuyayım ben biraz..sizler de iyisiniz umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?