Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haber için sağolhaber var haber.........................
şirvan aradı şimdi beni
çıkmış burağında sağlığı yerinde imiş
öğleden sonra arıcam ben
şimdi sesi narkozlu geliyor
yormadım
haberiniz ola
gülşenden alıntı yapıyorum kusura bakmayıngünaydın
hasta bebeklerimize geçmiş olsun
miraya,selene,meriçe acil şifalar
bende akşam burayı okumadığım için
sabah mesaj attım şirvana
muhtemelen doğumdadır yada çıkmıştır tabi:))
ben 11 bildiğim için görebilmiştir diye umdum
Allah analı babalı büyütsün
adıyla yaşasın minik burak
herhalde şu sıralar haber gelir diye umuyorum
hoşgeldi burak paşa güzel haberler getiren götüren sağolsunhaber var haber.........................
şirvan aradı şimdi beni
çıkmış burağında sağlığı yerinde imiş
öğleden sonra arıcam ben
şimdi sesi narkozlu geliyor
yormadım
haberiniz ola
günaydınnnnnnnnn
tüm hasta bebeklere geçmiş olsun.............
Burak ta gözünü açmış bu dünyaya maşallah....................Allah sağlıkla uzun ömür versin.........................
benim de tüm vücudum kırılıyo......nedir bu anlamadım......gözlerim bile acıyo........fena bi grip oluyorum heral....oğluma bulaştırmadan nasıl atlatacam bilmiyorum...............
hepimize iyi bir gün olsunnnnnnnnnnnn
aayyyy çok sevindim Şirvanımaaa darısı başıma artık benimde şubatın 18 i sezercik günüm:)
oy oy oy masallah BURAK IMIZA rabbim anali babali buyutsun ismiyle yasasin rabbim hayirli uzun omurler versin ................................
herkes hastaymis yaa baktimda
virusmu geziyo nedir bu herkesin hali
bendende bi hastalik hali reflum kudurdu ilaclari icmedigim gun faranjit oluyorum ve her seferinde daha kotu oluyorum ne yapacaim bilemiyorum
birde kizlar sizdede oluyormu sormak istedim son bir haftadir surakli sol tarafimda kasigimin az yukarisinda pit pit pit birsey oynuyor gaz olsa gelir gecer bu surekli ac karnima tok karnima neredeyse surekli yani sizce ne olabilir yasayan varmi
gulsen haber icin ayrica tesekkurler canim allah razi olsun
Ay geri sayım başlamış çiçekkkkk
özlem hoşgeldin özledik valla bir daha öyle uzun kaçma bizden