• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydınnnnn.süper bi haberrr gülşennn ayyy ne duygulandım beee allah sağlıklı hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin.maşallahhh maşallahh topiğimize kardeş geldiiiii

oh şükür kazasız belasız bir çocuk olmuş....
dün bebiş görmeye gittik ay küçücük geldi gözüme 15 günlük kucağıma bile alamadım
alp onu yarısıydı 3,810 doğmuş ben nasıl bakıcam çocuk.....
kafama takıldı hem sütüm var diyor annesi emzirdikten sonrada mama veriyorlarmış
doğrumu sizce ??

günaydınnnnnnnnn

tüm hasta bebeklere geçmiş olsun.............

Burak ta gözünü açmış bu dünyaya maşallah....................Allah sağlıkla uzun ömür versin.........................

benim de tüm vücudum kırılıyo......nedir bu anlamadım......gözlerim bile acıyo........fena bi grip oluyorum heral....oğluma bulaştırmadan nasıl atlatacam bilmiyorum...............

hepimize iyi bir gün olsunnnnnnnnnnnn

günaydın
hasta bebeklerimize geçmiş olsun
miraya,selene,meriçe acil şifalar
bende akşam burayı okumadığım için
sabah mesaj attım şirvana
muhtemelen doğumdadır yada çıkmıştır tabi:))
ben 11 bildiğim için görebilmiştir diye umdum
Allah analı babalı büyütsün
adıyla yaşasın minik burak
herhalde şu sıralar haber gelir diye umuyorum
gülşenden alıntı yapıyorum kusura bakmayın
miraya,selene,meriçe çoook geçmiş olsun sanıırım ege de hastaymış onunda geçmiştir hastalığı inşallah

haber var haber.........................
şirvan aradı şimdi beni
çıkmış burağında sağlığı yerinde imiş
öğleden sonra arıcam ben
şimdi sesi narkozlu geliyor
yormadım
haberiniz ola
hoşgeldi burak paşa güzel haberler getiren götüren sağolsun
günaydınnnnnnnnn

tüm hasta bebeklere geçmiş olsun.............

Burak ta gözünü açmış bu dünyaya maşallah....................Allah sağlıkla uzun ömür versin.........................

benim de tüm vücudum kırılıyo......nedir bu anlamadım......gözlerim bile acıyo........fena bi grip oluyorum heral....oğluma bulaştırmadan nasıl atlatacam bilmiyorum...............

hepimize iyi bir gün olsunnnnnnnnnnnn

inşallah devrimcim şahsen güzel haberler beklediğim bir gün bugün innnşşaaaalllaaaahhh alırım
sanada çok geçmiş olsun bak şimdi arasam seni tanımazsın sesimi çok kötü gibi 3 gündür ama benimki sinirsel bir gitti gelmiyor bu ay 3.oldu
şirvanıda aramak istemedim böyle

Son düzenleme:
aayyyy çok sevindim Şirvanımaaa darısı başıma artık benimde şubatın 18 i sezercik günüm:)

oyoyoyyyyyyyyyy yerim seni ben kov sezerciği darısı başına olsun ben çok heyecanlanmıştım dün bir daha heyecanlandım son baktığımda 3 tü saat ki sızıyorum artık diye girmiştim yatağa,şubat 18 hı hadi çiçek az kaldı :62:

Ay geri sayım başlamış çiçekkkkk
özlem hoşgeldin özledik valla bir daha öyle uzun kaçma bizden

oy oy oy masallah BURAK IMIZA rabbim anali babali buyutsun ismiyle yasasin rabbim hayirli uzun omurler versin ................................
herkes hastaymis yaa baktimda
virusmu geziyo nedir bu herkesin hali
bendende bi hastalik hali reflum kudurdu ilaclari icmedigim gun faranjit oluyorum ve her seferinde daha kotu oluyorum ne yapacaim bilemiyorum
birde kizlar sizdede oluyormu sormak istedim son bir haftadir surakli sol tarafimda kasigimin az yukarisinda pit pit pit birsey oynuyor gaz olsa gelir gecer bu surekli ac karnima tok karnima neredeyse surekli yani sizce ne olabilir yasayan varmi
gulsen haber icin ayrica tesekkurler canim allah razi olsun

oy oy oy masallah BURAK IMIZA rabbim anali babali buyutsun ismiyle yasasin rabbim hayirli uzun omurler versin ................................
herkes hastaymis yaa baktimda
virusmu geziyo nedir bu herkesin hali
bendende bi hastalik hali reflum kudurdu ilaclari icmedigim gun faranjit oluyorum ve her seferinde daha kotu oluyorum ne yapacaim bilemiyorum
birde kizlar sizdede oluyormu sormak istedim son bir haftadir surakli sol tarafimda kasigimin az yukarisinda pit pit pit birsey oynuyor gaz olsa gelir gecer bu surekli ac karnima tok karnima neredeyse surekli yani sizce ne olabilir yasayan varmi
gulsen haber icin ayrica tesekkurler canim allah razi olsun

geçmiş olsun canım valla benim eceye hamile kaldığımda öyle kalp gibi pıt pıt atıyordu sol kasığım sonra bliyorsun başka bir gebelik daha yaşadım daha reglim biteli 10 gün olmuştu yine pıt pıt atınca korktum ama kondurmadım üstüne 1 hafta sonra mide bulantılarım başladı ama sürekli atıyordu sinir bozucuydu yani belki alakası yoktu ama bendeki pıt pıt başka birşeyin habercisi oluyor

sabahtan beri şirvandaydı aklım arasaamı aamasımmı dedim
burayı okuduktan sonra haber alamamışsanız arayacaktım bende
ohh maşallah maşallah mis kokulu Burak gözlerini açtı demekki dünyaya
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
şimdi cuk cuk emiyodur kuzuuuuuuu

darısı ilk önce çiçekimin sonrada biizm başımızaaa

bende sabahtan temizlik yaptım hala kendime gelemedm çok halsizleştim
biara çok kötü oluyorum tansiyonum fln düşüyo hemen bişeyler atıştırıyorum kendime geliyorum

özlem gelmiş hoşgelmiş bi daha bu kdr arayı açma özlediimmmm

hasta bebişlere çok geçmişler olsun

sevgicim eeğer bebek doyuyosa ki bu aldığı kilodan belli olur bence mama vermek çok gereksiz
demirde ilk ay 800 gr almıştı dr.um eğer öteki ayda böyle devam ederse mama takviyesi vericez demişti ben humanayı içmeye başladım ve demir diğer ay 1.600 gr almıştı şaşırmıştım

özlem hoşgeldin canım
seni aramak istiyorum ama
telefon numaran hangisi şimdi bilmiyorum canım
bende olan doğrumu bilmiyorum
desene arasana be kardeşim öğrenirsin diye:))
ama en son kullanım dışıydı ondan:69:

demirim kullanıcısından alıntı
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler

kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu

bi hesaplayıcı varmış kk da bi forum var oraya yazmıştım tarihlerimi cvp geldi :)))

özlemcim hos geldın canım
muge ınsallah dıleğin olur kızın gelmıstır senınledır

teşekkürler kızlar hoşgeldim hoşbuldum
kalbine göre versin rabbim oğlun var inşallah birde kızın olur mügecim tabiki sağlıkla
çünkü allah hayırlı evlat versin işin o kısmına gelirsen biliyorsunkı cinsiyet boş haydi sende coşşşş:52: :52: :52: kızın olur inşallah daha da saçmalamiim dimi
bak gülşen arıyorum seni korkma sakın sesimden emi
kıs onun üstünden bir defa daha ulaşılamadı bana ha:1:

Back
X