• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Sizi merak ettim..
Bir selam verim dedim..

Biz iyiyiz,,
herkesin iyi niyetleri için teşekkür ederim...

Darısı isteyen herkesin başına

ay oturdum resmin başına ağlıyorum
maşallah saana kuzumm
ağustosun gelmesini istedim biran
resime baktıkça korkularım azaldı sanki :)

burak çok tatlı bayıldım .allah analı babalı büyütsün.şirvancım sanada geççmiş olsun .her bebek çok güzeldir ama bu ayrı bi tatlı .maşallah allah nazardan korusun.

ayyyyyyyyyyyyy cok cok ama cok tatli bu MASALLAH
yeni dogup ta bole guzel olan bebek az bulunur oyyyyyyyyyyy cok tatli yaaa
rabbim ana babasina bagislasin

sirvan cok gecmis olsun
gozunuz aydin eviniz nese huzur dolsun burakla dahada katmerlensin mutlulugunuz insallah

burak a maşallah...çok güzel bi bebek allah nazarlardan saklasın..
bende baran ve burak annesinin kucağında uyuyo kısmında koptum çok güzel yaa allah hiç ayırmasın..
baran a benzettim valla bende..
talihleri hep güzel olsun..hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..

bu saatte ben buradayım..
şirvanncım..allahım sağ salim kucağına akmayı nasip etsin..valla tüylerim diken diken..minik gül kokulu bir melek geliyor..inşallah hiç bir sorun çıkmasın..nasıl heyecanlandım..
kızlar haber alan mutlaka yazsın olurmu..biliyorsunuz okuyorum ama yazamıyorum..:5:
hasta kuzularada çok geçmiş olsun..
biz iyiyiz çok şükür..herşey yolunda maşşallah..kağanda bi enerji bi enerji nasıl..kuduruk olduu..
tv yi kapayıp sonrada biz kızmadan o bize kızıyor parmağını sallayıp hıııı diyor..
boyama kitabını itina ile boyuyor..kırmızı yı pek seviyor..
caillou serisini okuyoruzzz..büyüdü sıpaa yaaa..:69:
ah ah ayşe epsi aynı demekki tv yi açıpkapatıyor acıp kapatıyor tv bozulacak yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkürler kızlar hoşgeldim hoşbuldum
kalbine göre versin rabbim oğlun var inşallah birde kızın olur mügecim tabiki sağlıkla
çünkü allah hayırlı evlat versin işin o kısmına gelirsen biliyorsunkı cinsiyet boş haydi sende coşşşş:52: :52: :52: kızın olur inşallah daha da saçmalamiim dimi
bak gülşen arıyorum seni korkma sakın sesimden emi
kıs onun üstünden bir defa daha ulaşılamadı bana ha:1:
hoşgeldin özlemcim özledik vallaaaaaa
bi daha böyleuzun ara vermeeeeeee lütfen

ah ah resmi görünce hemen akıverdi gözyaşlarım burak bey adıyla yaşasınnnn
dedıgınız gibi kardeş geldi topigeeeeee

mügeye katılıyorummmm

barana benzetemedim bende
baran babasına
burakta annesin benzıyor

saglıklı olsunlardaaaa

ah ah annesinin kucagındaymış ikiside bende ona takıldım elif gibi kıyamam barannnn vardı şimdiye kadar
aglıyorum zatennnnnnnnn offfffffff

biz iyiyz şükür
ama evde oıtur otu sıkıldık markete bile gıtmıyoruz
ege bugun bütün günnn yenge ve nehir sayıkladııı
eltımı aradım sen gel ddim nehii agbısınle bıraktı evde geldiiii
cocuk alışık degıl gün aşırı yollardaydık
merkte gıtmek bile iyi gelıyorduuuuu

evdeyım işler yetışmiyor bugun yemegıde yaktımm

corba ve pilav yedik

kendime zaman ayıramıyorummmmmmmm
ya sacımı tarayamıyorumm
hopppp topluyorum o kadar

bi tuhafım bu aralar allah hayırlara cıkarsınnnnn

selam
bugün bütün gün dışarıdaydım. eve geldiğim gibi bilgisayarın başına oturdum
miniğin resmine baktım hemen. içim bi hoş oldu ya. şirvancım nasıl tatlı bi bebek!! maşallah Allah nazarlardan saklasın. Allah analı babalı büyütsün. sanada çok geçmiş olsun canım

Ağlıyorummmmmmmmmmmm
Çok güzel, ay ne diyeceğimi bilemedim.İlk çocuk muhakkak ki çok heyecanlıydı,ama o zaman ne olduğunu çok bilemiyorduk,daha çok merak vardı.ama 2. bebek daha bilinçli ve daha farkındasın herşeyin.Bir de 2. de anne baba olmanın dışında çocuğunu da abla abi yapıyorsun,kardeş yapıyorsun.
Çok anlamlı,eşim Miray ın nüfus cüzdanını getirdiğinde anne baba nın karşısında isimlerimizi gördüğümde tutamamıştım kendimi,çok büyük sorumluluk gelmişti isimlerimizin önüne,anne baba olmuştuk.

Herşeyin hayırlısı olsun Burak Baran ve anne babaları için,bütün çocuklarımız için.Hep güzel haberlerini alalım.Darısı diğer bebek bekleyen ve isteyen arkadaşlarımın başına.

maşallah 41 kere burak bebek hoşgeldin :nazar: :nazar: :nazar:
anam ne sulugözsünüz yahu ne duysanız ağlıyorsunuz sizde yaw tıpkı ben hele o osman var ya o osman beni bitiriyor yer cücesi ne alaka demeyin salı osman ve ailesi gecesi
mahallemin muhtarı doğurmuşta yinede ihmal etmez girermiş topikine,inşallah gazını çıkarmıştırda rahat geçirir geceyi, burakta cokcok emiyordur sütünü,rabbim bahtını güzel etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah
ben yeni oturuyorum popomun üstüne yeni gitti misafirler
hoşbuldum ama tek kaçak ben değilmişim canım sevindim

Ağlıyorummmmmmmmmmmm
Çok güzel, ay ne diyeceğimi bilemedim.İlk çocuk muhakkak ki çok heyecanlıydı,ama o zaman ne olduğunu çok bilemiyorduk,daha çok merak vardı.ama 2. bebek daha bilinçli ve daha farkındasın herşeyin.Bir de 2. de anne baba olmanın dışında çocuğunu da abla abi yapıyorsun,kardeş yapıyorsun.
Çok anlamlı,eşim Miray ın nüfus cüzdanını getirdiğinde anne baba nın karşısında isimlerimizi gördüğümde tutamamıştım kendimi,çok büyük sorumluluk gelmişti isimlerimizin önüne,anne baba olmuştuk.

Herşeyin hayırlısı olsun Burak Baran ve anne babaları için,bütün çocuklarımız için.Hep güzel haberlerini alalım.Darısı diğer bebek bekleyen ve isteyen arkadaşlarımın başına.

e sende beni ağlattın ama ya

ayyy aman Allah ım hoşgeldin burak bebek
tüm nisan çocuklarının kardeşi oldun Allah analı babalı uzun ve sağlıklı yaşam nasip etsin
ilk bebeklerde olayı anlamaya çalışıyorduk şimdi daha bi farklı geldi
bende bu saatte koptum ağladım evlat çok çok farklı Allah ım hepsini esirgesin

bu arada bugün sonuçlarım çıktı Allah a şükür korktuğum olmadı
ileri derece iltihap dedi dr. iğne verdi bide 3 değişik hap
1 hafta sonra kontrole gidicem inşallah iyileşirim kasıklarımın ağrısından ölüyorum
2 aydır bugün yarın salla salla bu hale getirdim kendimi
ders oldu bana bi daha bi yerim ağrıyınca kendiliğinden geçmesini beklemeyeceğim
dış gebelik gibi görünüyor dedi sonuçlar çıkana kadar öldüm öldüm dirildim
şimdi rahatladım iğnemi oldum ilaçlarımı içtim meliside bu gece anneme sattım
yatıcam birazdan iyi geceler herkese

sinem geçmiş olsun..

şirvannn ..
çok tatlı burak masallahhh..:nazar: Allah analı babalı kardesli büyütsün..
allah ayırmasın..
çok duygulandım ....:43:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sinem gecmiş olsun cnm

esen meriç nasıl oldu?

Günaydınlar.....
oh oh maşallah burak bebişimize inş.çok iyi anlaşırlar baranla....
hasta bebişler iyileşmiştir inş...

melekçim sağol daha iyi.. ama gece ağrı kesici de vermeme rağmen.. uyuyamıyor.. mız mızzz...

allahtan dün gece babası sürekli salladı... ben dinlendm biraz...

ege nasıl oldu..

:nazar:
oy oy yerim ben o burak bebeği çook tatlı bin kere maşallah.
Allahım hayırlı evlat eylesin.

Back
X