Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah ayşe epsi aynı demekki tv yi açıpkapatıyor acıp kapatıyor tv bozulacak yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaabu saatte ben buradayım..
şirvanncım..allahım sağ salim kucağına akmayı nasip etsin..valla tüylerim diken diken..minik gül kokulu bir melek geliyor..inşallah hiç bir sorun çıkmasın..nasıl heyecanlandım..
kızlar haber alan mutlaka yazsın olurmu..biliyorsunuz okuyorum ama yazamıyorum..
hasta kuzularada çok geçmiş olsun..
biz iyiyiz çok şükür..herşey yolunda maşşallah..kağanda bi enerji bi enerji nasıl..kuduruk olduu..
tv yi kapayıp sonrada biz kızmadan o bize kızıyor parmağını sallayıp hıııı diyor..
boyama kitabını itina ile boyuyor..kırmızı yı pek seviyor..
caillou serisini okuyoruzzz..büyüdü sıpaa yaaa..![]()
hoşgeldin özlemcim özledik vallaaaaaateşekkürler kızlar hoşgeldim hoşbuldum
kalbine göre versin rabbim oğlun var inşallah birde kızın olur mügecim tabiki sağlıkla
çünkü allah hayırlı evlat versin işin o kısmına gelirsen biliyorsunkı cinsiyet boş haydi sende coşşşş![]()
![]()
kızın olur inşallah daha da saçmalamiim dimi
bak gülşen arıyorum seni korkma sakın sesimden emi
kıs onun üstünden bir defa daha ulaşılamadı bana ha![]()
Ağlıyorummmmmmmmmmmm
Çok güzel, ay ne diyeceğimi bilemedim.İlk çocuk muhakkak ki çok heyecanlıydı,ama o zaman ne olduğunu çok bilemiyorduk,daha çok merak vardı.ama 2. bebek daha bilinçli ve daha farkındasın herşeyin.Bir de 2. de anne baba olmanın dışında çocuğunu da abla abi yapıyorsun,kardeş yapıyorsun.
Çok anlamlı,eşim Miray ın nüfus cüzdanını getirdiğinde anne baba nın karşısında isimlerimizi gördüğümde tutamamıştım kendimi,çok büyük sorumluluk gelmişti isimlerimizin önüne,anne baba olmuştuk.
Herşeyin hayırlısı olsun Burak Baran ve anne babaları için,bütün çocuklarımız için.Hep güzel haberlerini alalım.Darısı diğer bebek bekleyen ve isteyen arkadaşlarımın başına.