geldi, canım çok şükür... barandaki gibi çok değil akmıyor ama çoçukta aç kalmıyor en azından . ..
baranın beşiği (buseti vardı) yatak odasında koydum..
bencede çok güzel yazmış hatun.. bende okuduğumda duygulanmıştım.
seninde az kaldı çiçekcim..
bizde senin resimlerine duygulanacaz ...
doğuma girdiğimde .. ameliyata girdim. norkaz vermeden .. tansiyonum düştü.. resmen bayılacaktım.
ikide bir dr. diyorum ben gidiyorum çok kötüyüm.
hem sırt üstü yatmaktan. hemde birden heyecan yaptım..
resmen gidiyorum zannettim.
en sonunda narkoz verdilerde.. bir şey hatırlamadım.
ama çıktığımda acım çok vardı..
resmen bağırdım . odama çıkardıklarında.. helede yataktan yatağa geçişte ve üstümü değiştirdiklerinde .
şuanda karnım taş gibi..
çok şişkin..
seninde olacak minik bir kelebeğin..
allah bu mutluluğu herkese yaşatsın..
hahah evettttttttttAaa kadın kendi istiyormuş ama eşinden mi saklamış kiii?Şu kadın milletinden korkulur haaa)
her ikide olabılıyor elifBenim duyduğum da,spiral kayarsa ilk zaman kayarmış,sonra birşey olmazmış.Spiralden sonra kontrole gidenlere soruyorum,vajinal muayene mi oluyor yoksa ultrasonla mı bakılıyor?Eğer ultrasonsa ben boşuna mı gitmedim kontrole?
elif her gün bişeylerine şaşırıyoruz artık pes dedırtıyorlar küçük böcüklerrrrr:)Melek o ne ya,3 ay önce 2.yi doğurmuş.1,5 yaş var yani aralarında.Allah yardımcısı olsun!
Bu akşam oturuyorduk ,ben halıda yerdeydim.Miray ın elinde bir kağıt,bana geldi ve ,Buyurun ,dedi)Nerden öğrendiyse.
Bu akşam çok şükür ki,ağlamadan uyudu.2 gece önce nasıl ağladı uyumadan önce,herşeyden rahatsız oldu,saçı değdi,çorabı sıktı,bir sürü bahane...En sonunda birşey bulamadı,baba baba diye ağladı,sonra babası geldi de yanımıza ,uyudu.
Anladığım kadarıyla gece uykuları herkeste düzensiz.Şimdiye kadar düzelmesi gerekmez miydi yaa.Emenler de uyanıyor,emmeyenler de..Anlamadım neden??
bu ardaa sirvan sayende topikte nufus patlaması yasanacak
sprallerin hepsi kaymıs megerse:::)))))
ve kaza kursunları geliyor ki ben hala anlamadım onu
sagolsun müge bi ara anlattı ama
diyorum ki arkadasım bunun kazası yok
yapıyon korunmadan
oluyoooo sonra kaza:::))))))
ay yerşm ben öyle kazalarıııııı
ay bide şimdi böyle konustum ya size anlatırmısım kaza oldu diyeeeeeee
günaydınnn
melek senin enerjik yazın benide enerjik etti Allah bozdurmazsın
sinemcim cok geçmiş olsun canım ihmal etme iltihabı kurut::)))
özlem senin içinde insallah birsey cıkmayacak gelip gececek, cok geçmiş olsun
saglık herseyin bası ve biz kaybedince anlıyoruz
demir dün aksam benide delirtti
ne yapsan aglıyo aglamakta degıl bagırmakla mızmızlamak arası birsey
ben bagırmıyorum ama konusmuyorumda
bırde o ses beni bitiriyo
kocacımda gec geldi gelince ondan cıkarım öfkemi
demiri uyuturken uyudum
sabahda vicdan yapıyorum kahvaltı sofralarını falan hazırladım
ama tabi giden gider
zaman geri gelmez ya gece birimize bişey olsaydı
Ay Allah korusunnnnn
günaydınn...
tuğba vala yuuh yani kadına..madem bi iş yapıyonuz ailene yalan söylüyonuz her yere yayma di mi..al sonra şehir efsaneleri dolşıyo..yok spiralle 10 kişiden 9 u hamile kalacak neredeyse bu şekilde.. :)
korkmayın kızlar spirallede kalınacaksa kalınsın yani o bebeğin geleceği varmış demekki o kadar engelide geçince :)
elifcim valla diş diyoruz,büyüyo diyoruzz..vs..ama bende inanmaya başladım koç burcunun hikmetine..topikte çok uslu uyuyan bebeklerde var ama çok az yani..
allah o bebeklerden yeni hamilelerimize versin inşallah artık :)
gunaydınlar
gece uyumadan sabahladık sabahında köru kalktık duzene muzenegırmez bunlar denız ıkıncıde zor benım ıcın bu gidişle
ben spral konusunda guvenırım benım yengem hamıle kaldı ama taktırdıktan 10 sene sonra zamanı dolmus oda farketmedı sanırım hatta ete kaynamıs dedı doktoruda operasyon gecırdı
aman allah ısteyene versın ıkıncıyı
muge menun guzeldı ama arkadasların gelmeseydı kötu olurdu hem gelcez de sonrada gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?