• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bizim mahallede biri bana benm doktoruma gidip taktırdığını ve spralle hamıle kaldığını söylemıstı bende korkmustum sonra doktoruma sordum doktorumda o bana geldi kendi bebek istediğini ve çıkarttıgını soyledi spralle istersen eşini kaldır kayma olmaz dedi:)çok şaşrmıstım elif ben muayne olmadan çıkarttırmstım valla hiç bir fikrim yok

Melek o ne ya,3 ay önce 2.yi doğurmuş.1,5 yaş var yani aralarında.Allah yardımcısı olsun!

Bu akşam oturuyorduk ,ben halıda yerdeydim.Miray ın elinde bir kağıt,bana geldi ve ,Buyurun ,dedi:-))Nerden öğrendiyse.

Bu akşam çok şükür ki,ağlamadan uyudu.2 gece önce nasıl ağladı uyumadan önce,herşeyden rahatsız oldu,saçı değdi,çorabı sıktı,bir sürü bahane...En sonunda birşey bulamadı,baba baba diye ağladı,sonra babası geldi de yanımıza ,uyudu.
Anladığım kadarıyla gece uykuları herkeste düzensiz.Şimdiye kadar düzelmesi gerekmez miydi yaa.Emenler de uyanıyor,emmeyenler de..Anlamadım neden??

Aaa kadın kendi istiyormuş ama eşinden mi saklamış kiii?Şu kadın milletinden korkulur haaa:-))

yok cnm eşininde haberi varmış sadece çevresindekilere öyle demişler meğerse :)))ama tabi ben doktora sorunca ortaya çıktı sonra ben ona soyledım dedim sen kendin istemıssın çocuk spral falan kaymamıs aman sus aramızda kalsın demişti hehe

geldi, canım çok şükür... barandaki gibi çok değil akmıyor ama çoçukta aç kalmıyor en azından . ..

baranın beşiği (buseti vardı) yatak odasında koydum..

bencede çok güzel yazmış hatun.. bende okuduğumda duygulanmıştım.

seninde az kaldı çiçekcim..
bizde senin resimlerine duygulanacaz ...

doğuma girdiğimde .. ameliyata girdim. norkaz vermeden .. tansiyonum düştü.. resmen bayılacaktım.
ikide bir dr. diyorum ben gidiyorum çok kötüyüm.
hem sırt üstü yatmaktan. hemde birden heyecan yaptım..
resmen gidiyorum zannettim.
en sonunda narkoz verdilerde.. bir şey hatırlamadım.

ama çıktığımda acım çok vardı..
resmen bağırdım . odama çıkardıklarında.. helede yataktan yatağa geçişte ve üstümü değiştirdiklerinde .
şuanda karnım taş gibi..
çok şişkin..

seninde olacak minik bir kelebeğin..
allah bu mutluluğu herkese yaşatsın..

allah kolaylık versin şirvan okuyunca kendım yasamısım gıbı oldum
agrıların bı an önce geçerde delıkanlılara rahat rahat ilgilenirsin inşallah

mügeeeeee benım çok moralım bozuldu :43:
kalp atısını duyamadık
dr 6+6 dedı
bende 7+4 um dıye bılıodum
inş sen duyarsın yarın kalp atısını

geç dollenme olabılır dedı
ama içim pek rahat değil
ilk kez gıttım bu dr
dr da sevdim aslında. eskı dr dan bı turu randevu alamadım
ne yapsam bılmemkı
offff offffff

senın nasıl gıdıo hamılelık

Gününüz Aydın
Cumanız Hayırlı olsun
bügun tüm güzellikler bizlerin olsun:51::51::51:
herkez için cok güzel bi gün olsunnnnnnnn
bugun yataktan daha bi enerjik kalktımmmmmmmmm

kocişime kahvaltımı hazırlıyacagım

Aaa kadın kendi istiyormuş ama eşinden mi saklamış kiii?Şu kadın milletinden korkulur haaa:-))
hahah evetttttttttt

Benim duyduğum da,spiral kayarsa ilk zaman kayarmış,sonra birşey olmazmış.Spiralden sonra kontrole gidenlere soruyorum,vajinal muayene mi oluyor yoksa ultrasonla mı bakılıyor?Eğer ultrasonsa ben boşuna mı gitmedim kontrole?
her ikide olabılıyor elif
ama ben alttan muayene eder dıye gıtmedım ben hastanede ebeye takdırdım özel falan degıllll dogal olarak attan bakar özel doktor ultrasla bakar gibimi gelıyor bende dıyoum başka doktora gıtsem ultraslamı baktırsam

Melek o ne ya,3 ay önce 2.yi doğurmuş.1,5 yaş var yani aralarında.Allah yardımcısı olsun!

Bu akşam oturuyorduk ,ben halıda yerdeydim.Miray ın elinde bir kağıt,bana geldi ve ,Buyurun ,dedi:-))Nerden öğrendiyse.

Bu akşam çok şükür ki,ağlamadan uyudu.2 gece önce nasıl ağladı uyumadan önce,herşeyden rahatsız oldu,saçı değdi,çorabı sıktı,bir sürü bahane...En sonunda birşey bulamadı,baba baba diye ağladı,sonra babası geldi de yanımıza ,uyudu.
Anladığım kadarıyla gece uykuları herkeste düzensiz.Şimdiye kadar düzelmesi gerekmez miydi yaa.Emenler de uyanıyor,emmeyenler de..Anlamadım neden??
elif her gün bişeylerine şaşırıyoruz artık pes dedırtıyorlar küçük böcüklerrrrr:)

Son düzenleme:
günaydınn...
tuğba vala yuuh yani kadına..madem bi iş yapıyonuz ailene yalan söylüyonuz her yere yayma di mi..al sonra şehir efsaneleri dolşıyo..yok spiralle 10 kişiden 9 u hamile kalacak neredeyse bu şekilde.. :)
korkmayın kızlar spirallede kalınacaksa kalınsın yani o bebeğin geleceği varmış demekki o kadar engelide geçince :)
elifcim valla diş diyoruz,büyüyo diyoruzz..vs..ama bende inanmaya başladım koç burcunun hikmetine..topikte çok uslu uyuyan bebeklerde var ama çok az yani.. :emir_bebek:
allah o bebeklerden yeni hamilelerimize versin inşallah artık :)

günaydınnn
melek senin enerjik yazın benide enerjik etti Allah bozdurmazsın
sinemcim cok geçmiş olsun canım ihmal etme iltihabı kurut::)))
özlem senin içinde insallah birsey cıkmayacak gelip gececek, cok geçmiş olsun
saglık herseyin bası ve biz kaybedince anlıyoruz

demir dün aksam benide delirtti
ne yapsan aglıyo aglamakta degıl bagırmakla mızmızlamak arası birsey
ben bagırmıyorum ama konusmuyorumda
bırde o ses beni bitiriyo
kocacımda gec geldi gelince ondan cıkarım öfkemi
demiri uyuturken uyudum
sabahda vicdan yapıyorum kahvaltı sofralarını falan hazırladım

ama tabi giden gider
zaman geri gelmez ya gece birimize bişey olsaydı
Ay Allah korusunnnnn

bu ardaa sirvan sayende topikte nufus patlaması yasanacak

sprallerin hepsi kaymıs megerse:::)))))

ve kaza kursunları geliyor ki ben hala anlamadım onu
sagolsun müge bi ara anlattı ama
diyorum ki arkadasım bunun kazası yok

yapıyon korunmadan
oluyoooo sonra kaza:::))))))
ay yerşm ben öyle kazalarıııııı

ay bide şimdi böyle konustum ya size anlatırmısım kaza oldu diyeeeeeee
:66:

Günaydınlar....
Özlem çok üzüldüm cnm seninde bu aralar başına gelenler inş.parça temiz çıkar,
Tuğbiş üzülme cnm bir hft 10 gün sonra git duyarsın cnm bende başka dr a gitmiştim de
her defasında farklı birşey söyledi ctesi günüde daha başka bir dr a gidicem
allah nasip ederse selinin dr una gidicem hayırlısı.....
Melek ha şöyle kalk silkelen kendine gel senin enerjik haline alışmışız ege iyileşince tamamen
sen daha da iyi olacaksın cnm....
bizim alp bu gecede ağlayarak uyandı son köpek dişimiz vardı ondan ya da dün 5 kez kaka yaptı
mideyi mi bozdu anlamadım inş.iyi olur bugün

gunaydınlar
gece uyumadan sabahladık sabahında köru kalktık duzene muzenegırmez bunlar denız ıkıncıde zor benım ıcın bu gidişle
ben spral konusunda guvenırım benım yengem hamıle kaldı ama taktırdıktan 10 sene sonra zamanı dolmus oda farketmedı sanırım hatta ete kaynamıs dedı doktoruda operasyon gecırdı
aman allah ısteyene versın ıkıncıyı
muge menun guzeldı ama arkadasların gelmeseydı kötu olurdu hem gelcez de sonrada gelme

günaydın
bizim kızda rahatsız biraz öküsürük başladı ve burnu akıyor. gece doğru dürüst uyuyamadık. yarım saatte bi uyandı. off.
benim annem siz (3 kardeşiz 3 ümüzde) 3 yaşınıza kadar uyumadınız gece der. 3 yaşını bekliyorum bendeee

bu ardaa sirvan sayende topikte nufus patlaması yasanacak

sprallerin hepsi kaymıs megerse:::)))))

ve kaza kursunları geliyor ki ben hala anlamadım onu
sagolsun müge bi ara anlattı ama
diyorum ki arkadasım bunun kazası yok

yapıyon korunmadan
oluyoooo sonra kaza:::))))))
ay yerşm ben öyle kazalarıııııı

ay bide şimdi böyle konustum ya size anlatırmısım kaza oldu diyeeeeeee
:66:

:9::9::9:

günaydınnn
melek senin enerjik yazın benide enerjik etti Allah bozdurmazsın
sinemcim cok geçmiş olsun canım ihmal etme iltihabı kurut::)))
özlem senin içinde insallah birsey cıkmayacak gelip gececek, cok geçmiş olsun
saglık herseyin bası ve biz kaybedince anlıyoruz

demir dün aksam benide delirtti
ne yapsan aglıyo aglamakta degıl bagırmakla mızmızlamak arası birsey
ben bagırmıyorum ama konusmuyorumda
bırde o ses beni bitiriyo
kocacımda gec geldi gelince ondan cıkarım öfkemi
demiri uyuturken uyudum
sabahda vicdan yapıyorum kahvaltı sofralarını falan hazırladım

ama tabi giden gider
zaman geri gelmez ya gece birimize bişey olsaydı
Ay Allah korusunnnnn

o yüzden boşuna kırıyourz boşuna üzüyoruz kendimizi hayat çok kısa eşlerimize sıkı sıkı sarılmak evlatlarımızı doyasıya koklamak lazım allahım ayırmasın hiç birimizi..

günaydınn...
tuğba vala yuuh yani kadına..madem bi iş yapıyonuz ailene yalan söylüyonuz her yere yayma di mi..al sonra şehir efsaneleri dolşıyo..yok spiralle 10 kişiden 9 u hamile kalacak neredeyse bu şekilde.. :)
korkmayın kızlar spirallede kalınacaksa kalınsın yani o bebeğin geleceği varmış demekki o kadar engelide geçince :)
elifcim valla diş diyoruz,büyüyo diyoruzz..vs..ama bende inanmaya başladım koç burcunun hikmetine..topikte çok uslu uyuyan bebeklerde var ama çok az yani.. :emir_bebek:
allah o bebeklerden yeni hamilelerimize versin inşallah artık :)

valla cnm bencede ben olsam birdaha o doktora asla gidemezdim yüzüne bakamazdım ama kadın rahatlıkla gitti tabi doktorum ne tepki verdi bılmıyorum eminim çok kızmıstır:))

gunaydınlar
gece uyumadan sabahladık sabahında köru kalktık duzene muzenegırmez bunlar denız ıkıncıde zor benım ıcın bu gidişle
ben spral konusunda guvenırım benım yengem hamıle kaldı ama taktırdıktan 10 sene sonra zamanı dolmus oda farketmedı sanırım hatta ete kaynamıs dedı doktoruda operasyon gecırdı
aman allah ısteyene versın ıkıncıyı
muge menun guzeldı ama arkadasların gelmeseydı kötu olurdu hem gelcez de sonrada gelme

ay allahım bu kuzucuklar ne zman uyuyacak ya ecemde aynı valla uykuyla işimiz yok malesef

Geçmiş olsun selin inş.artmaz antibiyotiksiz atlatırsınız...
valla ben artık inanmıyorum yok 15 i yok 40 ı yok 6 aydan sonra yok 1 yaştan sonra
2 yaşına gelecek neredeyse hala tamamen uyumuyor ama şükür çoook düzelme var
gece 3-4 normal artık geliyor :-))

herkeze günaydınlar
hayırlı cumalar olsun hepimiz
ne kadar güzel 2.bebişler geliyor
ocak sirvan
şumab çiçek
ağustos ayında üç arkadaş
ne güzel sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi
bide birsürü derya var derken
birben varım birde galeta 79 arkadaşım var başka varmı
yoksan benmi kastetildim anlamadım ben hiçbirinizin fecbook unuz istemedim
meraklı olsam isterdim birsürü derya var hangisi oldunu nerden bilelim demek bana ters geldi

cnm yanlış anlaşılma oldu sanırım sultan face de o ismi aratınca hani birsürü aynı isim ve soyadından çıkıyor ya onun üzerine sordu derya da siyah kazaklı telde konuşan fotolu derya benim dedi
ben öyle anladım en azından

Son düzenleme:
Back
X