2009 Nisan Anneleri

şirvan maşallah valla sana anacaım çok dirayetlisin çokkk

ne yapım anacım... çok kuvvetli olmak durumundayım..
annelik böyle bişeymiş...

inanırmısınız birini doyuruyorum. sonra kalkıyorum diğerini..
baran biraz hırcınlaşmaya başladı.. bebekten mi bilmiyorum.

bebek ağladımı .. koşarak yanına gidiyor..
sev oğlum diyorum . burak hareket edince oy oy oy diyor.. gülerek...

Şirvan ne güzel ya,2 sinin de tadı çok farklı,birisi mis gibi melek gibi kokuyor.Diğeri de bıcır bıcır ortalarda dolanıyor.

Benim arkadaşım ilk oğlunu önce gündüzleri alıştırmış,sonra geceleri.Çocuk şimdi gece altını ıslatıyormuş,5 yaşında.2.yi öyle yapmayacağım diyor.

Postaneye gittik,ama sıra bize gelemeden zaman doldu:-(Çok kalabalıktı,bizden önce arıza varmış,insanlar birikmiş.Ben de akşama doğru kimse olmaz diye geç gitmiştim..

Tuğbiş avatarındaki resim çok güzel maşallah analı kızlı size...
ama baran geceleri kalkmıyordu dimi şirvan alp kalkıyor babası gidince
sen dit annesi gelsin diyor neyse daha 6 ay var o zamana daha da büyür inş....

ne yazmadım diyorum şirvan ne biçim konuşmuşlar onlar öyle
bıngıldak bu kadar kısa zamanda kapanır mı götür yarın druna cnm sen ya

canım keşke rica etseydik . küçük çoçuk var. bu soğukta bir daha çıkmıyım falan diye...

canım bizimkide kalkıyor..
gece kalkmışlar.. saat 3 de kalkıp saat 5 kadar dedesi oyun oynamış ...
düşün. yani bir şekilde oyalamışlar..

şirvan resımlere bayıldım ya nasıl yatırmısın yanyana ne guzel
kokla benım yerıme onu olurmu baran da cok buyumus geld bana bu resımlerde daha cocuksu olmus bebeklıkten cııkmıs abı olmus be masallah
sen nasılsın agrın sızın varmı masallah hemen ayaklandın
2.olursa daha cok nazlanmayı dusunuyordumda keremınde oldugunu dusunce bıraz zor gıbı

saol canım .. valla nazlanmak olmuyor.. yada ben yatamıyorum .
hastaneden geldiğimden beri ayaktayım . ve baranla ben ilgileniyorum sırf kıskançlık yapmasın diye.
sadece ayağımda sallamıyorum o kadar gerisini düşünün...

burak gelince , baranda bana büyümüş geliyor...

Maşallah oğulların pek güzel çıkmış yanyana....Şirvan
bu arada canını sıkma ama zaten dr. gidecekmişsin...öyle derler bıngıldak 1 yaşından önce kapanmamalı diye.....

hastalara geçmiş olsun
biz iyiyiz Allah tan uzamadı hastalık.......

herkese iyi akşamlar..............

Sultan ben de öyle düşünüyordum da,şimdi çocuklarımız da var,hiç yatamayız.
Ben annem sağolsun ilk günler hiç iş yapmamıştım zaten Miray da da.

tuvalet eğitimi bana çok zor geçicek gibi gelıyor şirvan ne bileyim benmi büyütuyorum kafamda?

sevgicim saol cnm :)))

bu arada şirvan resımler harika gerçektende baran çok büyümüşi geldi banada

selam şirvanın resimlerine baktım kayrada yanımda bebe bebe diye seviyo:))
bende çok korkuyorum bu tuvalet eğitiminden ve kafam çok karışıyo uff şimdi bu aparatlardan alıcaz yada lazımlık ee her gittiğimiz yere taşıyamıcaz nasıl olucak (((((
sulu köfte yaptım akşama kayrada seviyo salata ve hazır çiğköftemizde var menü tamam.
bide bugun eşim yaz tatili için rezervasyon yaptırmış 13 haziranda gidiyoruz aksilik çıkmazssa erken ama zaten ağustosun 1 falan ramazan başlıyo temmuzda antalya tarafı epey sıcak ve bunaltıcı oluyo haziran iyi gibi geldi banada.neyse kısmet tabi.

başım tüm gündür ağrıyo çok bunalttı bu ağrı beni.

bende oyle dıytorum sultan ama beceremem sanıyorum yatmayı yapı olarak sevmıyorum ecemde hemen kalkıp süpürge yapmıstım annem ve kayınladdem kızıyorkardı yat biri gelınce nazar değicek dıye ama yatamamıştım 2.lerde hiç yatılmaz herhalde şirvanın dediği gibi

yaramı deşmeyinnnnnnnnnnnnn
ben bu yaz hapisim iznimde yok gelecek seneden de zaten çıkacak diye vermezler
eşimde kara kara düşünüyor napıcam tatile gitmeden diye

kuzenimin oğlu alışmış ama ben wc ye götürmeden kendi çiş demiyo ben sürekli götürüyorum diyo.bide önceleri daldıktan sonra altını bağlıyodum baktım kuru uyanıyo bağlamadım diyo en azından gecelerii çiş yapmıyomuş.şimdi bakıyorum kayraya bez maşallah taşıyo sabahları .bide gece sütü içiyo kesmek lazımmış galiba off off

Dışarda ya da gittiğimiz evlerde zorlanmayalım diye kendiniz kollarınızda tutarak yapmaya da alıştırın diyorlar.
Hani ekgıdaya geçmeden önce pek bir hevesliydik ,sonra zor geldi,değişik çeşitler yapmak,gittiğin yere taşımak,çocukalrın damak tatları,herşeyi yememeleri vs .Hazır meme vermek kolaydı,tuvalet de öyle olacak herhalde.
Miray bide biraz pimpirik,ne olacak bakalım.Yemek yerken dudağının kenarında toplu iğne başı kadar birşey kalsın,huysuzlanıyor.

MISAFIRLER GITTI GELDIM
masallah sırvan ne kadar guzel abı kardes resımler allah nazardan saklasın sanada masaallah bu arada
ecemın ıyı olmasına sevındım
elıf keske rıca etseydın cocuk var deyıp yarın cıkmak zorunda kalmazdım
kerem nasıl oldu sultan
burcucum tatıl yerını ayarlamısssın ne guzel

doğanay beach hotel gidiceğimiz yer devrimcim .benim için önemli olan çocuk büfesinin olması oda yerlerinin halı olmasıydı neyse gidicez görücez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…