ben coktandır gece suutu vermıyorum artık doktorda kes demııstıkuzenimin oğlu alışmış ama ben wc ye götürmeden kendi çiş demiyo ben sürekli götürüyorum diyo.bide önceleri daldıktan sonra altını bağlıyodum baktım kuru uyanıyo bağlamadım diyo en azından gecelerii çiş yapmıyomuş.şimdi bakıyorum kayraya bez maşallah taşıyo sabahları .bide gece sütü içiyo kesmek lazımmış galiba off off
ev oyle gerçektenDışarda ya da gittiğimiz evlerde zorlanmayalım diye kendiniz kollarınızda tutarak yapmaya da alıştırın diyorlar.
Hani ekgıdaya geçmeden önce pek bir hevesliydik ,sonra zor geldi,değişik çeşitler yapmak,gittiğin yere taşımak,çocukalrın damak tatları,herşeyi yememeleri vs .Hazır meme vermek kolaydı,tuvalet de öyle olacak herhalde.
Miray bide biraz pimpirik,ne olacak bakalım.Yemek yerken dudağının kenarında toplu iğne başı kadar birşey kalsın,huysuzlanıyor.
keremınkeyfı yerınde sukurdeMISAFIRLER GITTI GELDIM
masallah sırvan ne kadar guzel abı kardes resımler allah nazardan saklasın sanada masaallah bu arada
ecemın ıyı olmasına sevındım
elıf keske rıca etseydın cocuk var deyıp yarın cıkmak zorunda kalmazdım
kerem nasıl oldu sultan
burcucum tatıl yerını ayarlamısssın ne guzel
saol cnmSultancım geçmiş olsun çook Keremime kusuyosa fitil tak kuşum
Şirvanım süper annem gelmiş inşallah ben de senin gibi olailirim. bu arada Burak Baran ın eşantiyonu gibi eeheeh
tuvalet eğitimi bana çok zor geçicek gibi gelıyor şirvan ne bileyim benmi büyütuyorum kafamda?
sevgicim saol cnm :)))
bu arada şirvan resımler harika gerçektende baran çok büyümüşi geldi banada
bende oyle dıytorum sultan ama beceremem sanıyorum yatmayı yapı olarak sevmıyorum ecemde hemen kalkıp süpürge yapmıstım annem ve kayınladdem kızıyorkardı yat biri gelınce nazar değicek dıye ama yatamamıştım 2.lerde hiç yatılmaz herhalde şirvanın dediği gibi
yaramı deşmeyinnnnnnnnnnnnn
ben bu yaz hapisim iznimde yok gelecek seneden de zaten çıkacak diye vermezler
eşimde kara kara düşünüyor napıcam tatile gitmeden diye
Sultancım geçmiş olsun çook Keremime kusuyosa fitil tak kuşum
Şirvanım süper annem gelmiş inşallah ben de senin gibi olailirim. bu arada Burak Baran ın eşantiyonu gibi eeheeh
melek hayırlısı ile olur insallah..kereme ve eceme gecmiş olsun şükür iyilermiş...
şirvan hoşgeldin canım resimlere cok güzellllllll
burcu oh tatıl planı yapılmış gidiyorsun allah güle güle oralarda eglenmeyi nasip etsin bizimde tatılımız buralarrrrrrrrrr
gülşen gelmemiş bugun
tatlı yaptım cok kolay
Creme Yogo pastası |
seher oh güle güle pislen misafırde gelmiş üstüneeee
bende bugun yaptım daha pratıktım uyuşuklugum üzerımdeydi yıne ama ıyıydım
bi tek camlarım kaldı onlarıda sılmedim rüzgar cok denız suyu camlar cok yakın degıl ama gözüküyor esıntıyle gelıyor miik minik su izleriiii
içim kıpır kıpırrr
bi işimiz mi var diyim ne dıyım olursa söylücem sihri kacmasın diyee ehehheh
şubatın 20. falan belli olucak ne heyecan ama henımkide salak ben ehehhhehehe
neyse ben cıktım ege pepeyi izliyor muckssssssssssssss
İşiniz de her neyse,olur hayırlısıyla inşallah.ama merakta bıraktın beni gece gece yaniEmel in de kulakları çınlasın ))
günaydınlar.....
Ben de merak ettim ama madem öyle uygun görmüş napalım bekleriz şubata kadar
benim şu bulantılarda da hiç azalma olmadı çok kötü oluyorum sabah ve akşamları
allahtan gündüz idare edebiliyorum :-((
gece sütünü vermezsem alp hayatta uyumaz kalkıyor annesi oluma düt yap düt
getirmeyene kadar da uyumuyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?