2009 Nisan Anneleri

Selam!
Demir şimdi daha iyidir inşallah.

Sultan ne güzel bir haber,Melis e kardeşi geliyor dimi?Mügenin dediği gibi ben de hala olacağım,tabi kardeşim evlenirse)

Deniz Ela yı merak etmiştim ben de,demek aynı saatlerde uyumuşlar.

ama Miray gece biz yatana kadar zaten mızırmızırdı.Sonra 2 de kalktı,çiş çiş deyip,bezini çekiştirdi,bezi değiştirdim,pijamasını değiştirdim.Yok,2dk rahatlıyor,sonra yine çekiştiriyor.Altını açtım beklettim,çiş yaparken yanıyor diye mi yapıyor diye.Çiş de yapmadı.Pamuğu ıslattım sildim,bu sefer de soğuk diye ağladı.Acaba iltihap var da mı yapıyor desem,ateşi falan yok .Neyse 2 saat böyle durduk,yatır kaldır .Zor bir geceydi anlayacağınız.
Ama son anda noldu,Miray böyle ağladı etti.Yatırdımyatağına,bir ara hapşırdı,sonra da kendine ÇOK YAŞA dedi))Ay ne güldüm hahahaaaO halde bile kibarlığını koruyor

Sabah anneme dedim de,herhalde bezini istemiyor artık dedi.Gerçekten de bezi açınca rahatladı sustu.Bugün de yapsaydı dr. a götürecektim,idrar tahlili için.Onu yaptırmaya da nasıl korkuyorum,bebekken durmuyorlardı,şimdi hiç tutmaz onu.ama neyse ki yapmamış,şimdi de yok birşey,çok şükür.

Siz kaç numara bez kullanıyorsunuz,biz 5numaradayız.Acaba o mu sıkıyor artık?Beli falan da iyi de

Son düzenleme:
Esen o ne güzel bir işyeriymiş öyle,tam bana göre)

Sinem sağol,ben pek anlamıyorum şu indirme bindirme işlerinden:-(Sağol denerim akşam.

Ayşe o nasıl bir teyzeymiş öyle,ne isterler ki kardeşinin kızından.Kendi kızı gibi sevmesi koruması lazım oysa ki.

biz de 5 numara kullanıyoruz..

bazen meriç te annanesine çiş va... tuvalete gidelim diyormuş..
annem de soyuyor tabii sonra vınnn... kaçıyor..
belki sıkmıştır yani istemiyordur bezini ondan yapmıştır..
ben altını yumuşak bezle sileceksem ılık su ile siliyorum üşümesin diye..

eliff ....
walla evrak götürün bi abi var dışarıya çıkınca bize al dedik 1kg..
masallah bir çuval nerdeyse...
ağzımız yandı artık çıt çıt çıttt bıraktık..
yarın devam ederiz artık.. odacak yedik.. gel beraber yiyelim..

sağolun kızlar bugün konusulmamıs niekine

inş. benim öbür abimde evlenrde ordanda hala olurum

müge elif el ele verip eş bulalım şunlara :))

mügecim geçmiş olsun.. nazarmı deydi güzelim . oğluşunla sana.. en kısa zamanda toparlanın ..
biz senin enerjik halini seviyoruz..

sultancım hayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

sinem . bende senin gibiyim yenecek yemek yaptıysam ne ala diyorum .
hele de şimdi annem 1 aydır yanımda yemekleri o yapıyor.. o gidince zorlanacam bayağı..

elifcim bizde 5 numaraya geçtik...

eeeee- başka ne vardı.. valla kusura bakmayın aklımda kalanlar bunlar..

demirin ateşi çıknış inş. hasta olaz cnm geçmişolsun
elif bizde 5 numara kullanıyoruz

Bir an panik haliyle ,gece musluğun sıcak ayarıyla ıslattım ama,çok ısınmadı tabi.

ben esene cevap yazana kadar ne çok yazmışsınız
valla bakının sağa sola yokmu bekar kızkardeşler ) hala olun hemen
oy yerim mirayı ne güldüm (tabi içimden) çok yaşa demiş kendine maşallah
şirvan senden herhalde bir müddet kimse yemek beklemez en azından benim eşim öyledir

Valla bulalım SultanSizin öbür abinin işi noldu,biryle görüşecekti ya?

Ben önceden çekirdek çok yerdim,ama hamilelikte istemöedi canım hiç.Tiksinmedim de ama,yemedim de.O zamandan beri de öyle abartı yemiyorum.Enson Şirvan da yemiştim çok fazla.şirvan sen 2 çocukla bu kadarını yapıyorsun ya bravo sana.Boşver pasta tatlı da kalsın.

biz çok yiyoruz çekirdek ya
elif görüştüde olmadı kız çalışmak istemiyorum dedi
aracı kişi çalışır demişti çalışmam deyince olmadı şartlar malum beraber çalışmadan olmaz ondan olmadı

he bu arada elif siz belirleyin artık artık salılarım uygun çarşamba gününe alındı benim toplantım
siz haber verin ne gün geleceğinizi ok

Ergül,sizin cuma günü okul kaç ders olacak?Bizim müdür son derste vereceğiz demiş:-(((Hiçbir anlamı yok o saate kadar okulda kalmanın.şimdi bile gelmiyor öğrenciler,songün iyice zıvanadan çıkarlar.bide ogün nöbetçiyim.-((

Aaa çok iyi.bizim de ders programı 2.dönem değişirmiş,Çarşamba uygun olurmuş)

Haftaya Pazartesi bana uyar.Salı da, hergün yani.Şimdiden belli olursa ona göre ayarlarım kendimi.

elif bizim yeni müdür çok iyi ve hep önce öğretmenlerini düşünüyor.eski müdür sizinki gibi diyordu.biz cuma günü 3.ders vericez karneleri.benim cuma günlerim boş.sadece karne dağıtmaya gideceğim.bugün karneleride çıkarttılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…