2009 Nisan Anneleri

evet elıf malesefkı hazır kullanıyorum cunku beceremıyorum kabarmıyo yada içi pişmiyo

Denizin pastasının kekini hatırlamıyorum da,kreması çok basit.1 paket Cremole ve 1paket kremşantiyi yarım litre sütle çırpıyorsunnnnn bu kadarrrrrrrrrr))
İstersen kekini de vereyim.
kek:5 yumurta,11 kaşık şeker,1 paket kabartma tozu,3 kaşık kakao,1 vanilya, 11 kaşık un..
Tahta kaşıkla çırpacaksın,10 dk kadar.

Sonra kremanın içine 1 muzu küp küp doğrayıp karıştırıyorsun.Muzlar çok güzel tat veriyor.
Haaa,1 su bardağı suyla 1 bardaktan az şekeri kaynatıp şerbet yapıyorsun ,keki bunla ıslatıyorsun.

Kremayı ortasına ve üstüne yayıyorsun.Çikolata rendeleyebilirsin üstüne.Süslemeyi sen daha iyi yaparsın zaten.

Ben de normal tepside yapınca keki ya içi pişmiyordu ya da bir tarafı fazla kabarıyordu.Ama ortası delik kek kalıbıyla yapıyorum havuçlu kek,o güzel oluyor.Zaten normal kek sevmiyorum ben,kuru geliyor.

seherin adına tıkla forumdaki cevaplarıma tııkla cnm

oy oy oy ii dayanmışın seher

Kurabiye
1 pk margarini erit ılınsın.
1 çaybardağı nişasta
1 çaybardağı pudra şekeri
1 çaybardağı sıvıyağ
kb tozu vanilya
alabildiği kadar un
Hepsini yoğur,soğukfırına 160 derecede pişir,20 dk falan sürmüştü sanırım.Çıkaarınca üstüne pudra şekeri serp.
Ağızda dağılan bir kurabiye hmmmm
Kurabiye de sevmem ama bu çok güzel....

Sen çok yaşa be Sultan,eee boşuna editörümüz olmadın dimi)
Ben de profiline girip de aradım,hiç o kadar yol gitmeye gerek yokmuş hehehehee

Sen çok yaşa be Sultan,eee boşuna editörümüz olmadın dimi)
Ben de profiline girip de aradım,hiç o kadar yol gitmeye gerek yokmuş hehehehee

sende çok yaşa cnm ni demek:))

şu an itibariyle bende bi word dosyası açmış bulunuyorum ilk tarif elifin kurabisi kurabiye pek yapmadım ama yaptıklarım ağızda dağıılmadı şu ana kadar tatlılarda number one m dermişim.))

elif word dosyası yoksa nıot defterine kaydedebilirsin

Valla benim bu yaptığım dağılmıştı,senin dağılmazsa bilemiiiciiiimmm)
Ben de şu sıra uzmanlığımı ekmek yapımı üzerine geliştiriyorum))

Ben de yarın Şirvan da yediğimiz balkabaklı tatlıyı deneyeceğim.Tariflere bakıyorum da değişik değişik şeyler var.Balkabağını hiç ölçüyle yapmadım,inş tuttururum yarın da.Hatta şimdiden mi şekere bassam mı?Okuldan gelince hazır olur.Geçen bir arkadaş geceden şekere basınca daha güzel oluyor demişti.

vayy vayy vayy benım arkadaşım neymişte haberimiz yokmuş

kabağı çok severrım bende geçenlerdede komsum kabak salatası yapmıs ama yeşil kabaktan çok hoşuma gitti tadı falan harika olmustu ayyy gece gece karnım acıktı ya :))

ohh maşalah tarifler havada uçuşuyoo:)) valla canım istedi gittim kek yedim 1 dilim:))
seher canım oluyo bazen böle şeyler banada çok derler şuraya gel buraya gel diye e çocukla herywre gidilmiyo kolay kolay geçer canikom.

iyi geceler kızlar..
nasılsınız??
ben hiç iyi değilim hüngür hüngür ağlıyorum..o kadar canım sıkıldıki..
nefret ediyorum insanlardan..artık akrabalık filan hiçbirşey kalmamış..
teyzemi sildim..yaptıkları yeter artık..söylemediğim şeyleri abuk subuk lafları kuzenime söylemiş..kız arayıp ben sana ne yaptım diyor..
bu beni ikinci kırışıydı affettim ilkinde ama yeter..
yazık anneme bu nasıl kardeş..herkes bi alem...
belki derdim var köşesine yazmalıydım kızlar ama size yazmak istedim..
bir anda sinirlerim boşaldı ya..en yakınım anne yarısı nasıl böyle karıştırır ortalığı..

hakınızı helal edin kızlar..
banyoya gireceğim biraz kendime gelmem lazım elim ayağım titriyor..iyi geceler.

hakınızı helal edin kızlar..
banyoya gireceğim biraz kendime gelmem lazım elim ayağım titriyor..iyi geceler.

bende kaydederım tarıflerı :)
ayse kız nıye bu kadar kızdın anlatmamaıssın canım teyzen ne ettıkı bu kadsar

seher walla haklısın...
üst üste gelmiş..

günaydın arkadaşlar...

günaydın arkadaşlar

biz çok kötüyüz
demir akşama doğru ateşlendi neden oldu anlamadım

beni sorarsanız akşama doğru bi titreme bi ateş baş ağrısı allahım maffoldum
sonra şu düşük ilacının yan etkilerini okudum aynıları yazıyo size böyle bişey olmuşmuydu
dr.umu aricam birazdan gece öldüm resmen bide faranjit gibi boğazım ağrımıyo ama
sanki 10-15 tane sigara içmiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…