seherin adına tıkla forumdaki cevaplarıma tııkla cnmDeniiiizzzzzzzzz nerdesin,ben Miray ı uyuttummmm))
Ayyyy kendi nazarım değmesin şimdi,erken uyudu ya,diken üstünde duruyorum valla uyanacak diye.
Offf yaaa,word yok bilgisayarda,şimdi kim tarifleri eliyle yazacak:-(Zaten geçen Seher in ve Denizin tariflerini de yazamamaıştım,sayfalar ilerlemiş:-(
Birde kızlar,hani birinin profiline girip o kişinin yazdığı mesajalrı görebiliyorduk,o kaybolmuş mu ne?Ben ona güvenmiştim,mesela Seherin mesajlarına girip tarifi daha kolay bulabilecektim:-(Sultan sen bilirsin..
Tuğba iyi halletmişsiniz işinizi,Allahtan çok soğuk değildi hava.Sizin facede Ecemle bir oyunparkında fotolarınız var ya,orası neresi?
Sultan tarif için de tşk.Benim yediğimde de arkadaş Dr.Oetkerin kakaolu sosunu kullanmıştı.
benım cadı kızım temızlık yaparken buz gıbı su dolu kovanın ıcıne gırdı hemen ustunu değiştirdim temızliği bitirdim seloşun öğle yemeğiydi onla beraber kahvaltı yapayım dedım sağolsun 1 fincan cayı ustune boca eettı sıcaktı hemen cıkardım bısey olmadan atlattık şükür tabı kızssamda anlamıyo dıye bısey dıyemıyorum yada bağramıyorum kuzuya yazık tam selenı uyuttum annem aradı hala dediğimiz biri vefaat etmıs acil ikindiye gömücek gel dıye saat 1 cocuk uyuyudu yenı dedım benım gelmem ıkındıyı gecer bı bağırdı soylendı kızdım bende cocuklu ınsanım ha deyınce kalkıp gıdememkikapadı yuzume telefonu zaten bıde regl donemım off yani
tuğbacım olmus bacanız sukur temızlık ıcınde kolay gelsın
sultancım cok guzel gözüküyo revanın elıne sağlık
bende elıf senın tarıfı kaybettım kurabıye tarfıfı vermıstınya bı ara tekrar rıca edıcem ama denızın tarıfınıde vermezsse alırım senden
selende uyudu 9.30 gıbı
Sen çok yaşa be Sultan,eee boşuna editörümüz olmadın dimi)
Ben de profiline girip de aradım,hiç o kadar yol gitmeye gerek yokmuş hehehehee
sende çok yaşa cnm ni demek:))
şu an itibariyle bende bi word dosyası açmış bulunuyorum ilk tarif elifin kurabisi kurabiye pek yapmadım ama yaptıklarım ağızda dağıılmadı şu ana kadar tatlılarda number one m dermişim.))
elif word dosyası yoksa nıot defterine kaydedebilirsin
seher walla haklısın...benım cadı kızım temızlık yaparken buz gıbı su dolu kovanın ıcıne gırdı hemen ustunu değiştirdim temızliği bitirdim seloşun öğle yemeğiydi onla beraber kahvaltı yapayım dedım sağolsun 1 fincan cayı ustune boca eettı sıcaktı hemen cıkardım bısey olmadan atlattık şükür tabı kızssamda anlamıyo dıye bısey dıyemıyorum yada bağramıyorum kuzuya yazık tam selenı uyuttum annem aradı hala dediğimiz biri vefaat etmıs acil ikindiye gömücek gel dıye saat 1 cocuk uyuyudu yenı dedım benım gelmem ıkındıyı gecer bı bağırdı soylendı kızdım bende cocuklu ınsanım ha deyınce kalkıp gıdememkikapadı yuzume telefonu zaten bıde regl donemım off yani
tuğbacım olmus bacanız sukur temızlık ıcınde kolay gelsın
sultancım cok guzel gözüküyo revanın elıne sağlık
bende elıf senın tarıfı kaybettım kurabıye tarfıfı vermıstınya bı ara tekrar rıca edıcem ama denızın tarıfınıde vermezsse alırım senden
selende uyudu 9.30 gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?