2009 Nisan Anneleri

şirvan masallah 15 gn olmus bıle
cıcekcım az kaldı yaza gezersınız bol bol
sltan keremıto resım yapmıs heryere desene bende ınanırım eğer soğk algınlığı varsa terle cok cabuk atar
denız sanada kolay gelsın
betlcum ınsallah ıstediğin haberı alırsın test sonucunda
mugecım betle ve esıne gecmıs olsun
aklımda kalanlar bunlar oldu ben gene kek yaptım portakallı bu sefer yapmayı öğrenene kadar ıstıkrarlı bı sekılde devam edıcem :)
tuğbacım sende gule gule kırlen

işte bu evde çalışan kadın olayı tamamen şans olayı. ama başka şansım yok ev büyük 2 velet falan zaten dünyadan koptum yazın arada çocukları bırakıp çıkabilir duruma gelmem lazım

sonunda oldu sorun bende değil sanırım kalıptaydı baska bı kalıpta yaptım ve sınuc bu

Son düzenleme:
kısmetse görusuruz canım ama sen bana evını bı tam tarıf edıver

seher ellerine sağlık çok güzel görünüyo

istanbullular grupanyada bi fırsat vardı dolphinariumda yunus gösterisi 12.5 lira
ben melisi götürmek istiyordum fırsatı görünce alayım dedim
bugün son 25 nisana kadarda geçerli götürmek isteyen varsa aklınızda bulunsun
0-3 yaş arası ücretsiz zaten

seher yasemin parkta oturuyorum garajdan ismetiye minübüsleri getiriyo bide heykelden 19 b getiriyo sitenin önüne
kek te kabaracağı kadar kabarmış vallahi eline sağlık

evet evet evet yasasin degilim hamile felan degilim SUKURLER OLSUN
Neden adet gormedigimde merak konusu yani neyse hamile degilimya

ayyy seher soleyim bundan sonrada tutmayabilir kekin cunku nazarim degmis olabilir hehehehe tutututututututu massallah ssuper olmus

iyi akşamlar kızlar

biz bugün dr.a gittik demirin boğazı çok az derecede beyazlaşmış
şuanda antibiyotik kullanmanıza gerek yok
cuma gününe kdr bekleyelim ateş devam ederse cuma gnü 3 günlük bi antibiyotik kullanıcakmışız

sabahtan ateş düşürücü vermiştim Allaha şükür şimdiye kdr çıkmadı
baya baya portakal mandalina ıhlamur içirdik

ben hala aynıyım hiç iyiye giden bi tarafım yok
hala 2 yürüyorum başım dönüyo resmen şaftım kaydı
bebeğim sağlıklı olsunda ben böyle olmuşum önemli değil
tabi demir sürekli başımda beni kaldırmak istiyo Allah sağlık versin

çiçekcim
enfeksiyon demirde de olmuştu ama bu kdr kötü geçirmemiştim
inş. bi daha tekrarlamaz
20 gün kalmış oh ne güzel keşke bnmde o kdr az bi vaktim kalsaydı

şirvancım haklısın cnm ama bahara kdr bi eziyetin olur sonrası ferahlık bebişinde büyümüş olacak
çıkar gezersiniz yine bide beni düşün yaza kdr şiştikçe şişicem

bende daha kilo almadım aksine verdim
ve bende bu hamileliğimde en fazla 10 kilo almayı düşünüyorum

betül hamile olmadığını nasıl anladın

deniz kekinden yaptım şimdi güzel oldu.geriye dönüp zor buldum tarifini.seher senin kekin tarifi ve lezzeti nasıl

tamam sultancım bı aksılık olmassa görusuruz
aman betul nazar etme zate pek tuturamıyorum :)
mugecım gecmıs olsun sanada demırede ınsallah antıbıyotığe ıhtıyac kalmaz
valla ergul denızın havuclu tarcınlısının portakallısı sayılır benım yaptığım bı değişik olarak ben 3 yumurta kullandım bırde 1 su bardağı sut değilde 1 cay bardağı portakal suyu bı cay bardağı süt koydum ben portakal kabuğu rendesı ılave ettım dığer kalan malzeme aynı un yağ vanılın ve kabartma tozu olcusu

Seher kek çok güzel görünüyor.Ben demiştim,delikli kek kalıbı tutuyor diye hehehehee

Sultan sizin sitede garaja heykele servis var,dönüş için onun saatlerini biliyor musun,ya da öğrenebilir misin?Ben onla dönerim büyük ihtimal.Geçen arkadaşa gelmiştik de,onla yola kadar yürümeye gerek kalmamıştı.

Müge,geçmiş olsun ikinize de,Demirin ateşi çıkmaz da antibiyotiğe gerek kalmaz.

Betül sen de sonucunu almışsın,gözün aydın.

valla dığerıde delıklıydı elıcım ama ıkısıde sılıkon kek kalıbıydı bu metal ondan tutmyodu sanırım

elif bi süredir servis yok belediyeyle anlaşmazlık olmuş mahkeme açılmış bitene kadar servis yokmuş olsaydı ii olurdu

hadi gözünaydın..sevindim valla sizin adınıza..
deniz kekinden yaptım şimdi güzel oldu.geriye dönüp zor buldum tarifini.seher senin kekin tarifi ve lezzeti nasıl
afiyet olsun cnm beenmenize sevindm..
elanın ateşi 38,5 a çıktı..şimdi de uyudu ..başladı yine hastalıklar yaa
allahım inşallah yine üşütme olsun..enfeksiyon olmasınn :96:

Ben de bugün haşhaşlı keki yapacaktım,hatta yumurtaları çıkardım ama ,vazgeçtim.dün balkabaklı tatlıyı yapmıştım,o bitsin de öyle.

gecmıs olsun denız ınsallah enfeksıyon değildir
burda bı arkadasın bebeği var selenden 5 ay kucuk cocuk sınısuzt dun hastaneye göturdu bı ton ılaç ınsallah gecer ama hata annede gece yıkayıp yatırıyor kac keere dedım doktorda dedı suclsu sensın dıye bu havada sapka takmıyo

balkabaklı tatlı dediğin nasıl sadece kabağımı pişirdin yoksa deeğişik bişimi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…