ah çiçeekkk aahhh yimedin yimedinnn avuç kdr çocuk çıkaracan
demirde küçük doğmuştu ama 1 ayda 8 cm uzamıştı maşallah küçük doğğanlar çabuk toparlanıyo
kız ööle deme iyi kilosu 35 haftalık 2800 tahmini doğum kilosu 3200:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah çiçeekkk aahhh yimedin yimedinnn avuç kdr çocuk çıkaracan
demirde küçük doğmuştu ama 1 ayda 8 cm uzamıştı maşallah küçük doğğanlar çabuk toparlanıyo
EVET CNM EN BÜYÜK AVANTAJIM ONLARIN YANIMDA OLMASISultan Kerem mi ağladı,çocuk mu ağladı?
Burcu ne güzel Kayranın kuzenleri var,bir araya geliyorlar sıksık,oynuyorlar.Benim kızımın kuzenleri var ama Almanya da,yani yok sayılırlar.Kardeşim de bekar,o evlenip de çocuk yapana kadar Miray gençkız olur :-(
Yakın da küçük çocuk da yok,sıksık görüşebileceğimiz,Allahtan çocukların içine girince hemen kaynaşıyor.Çok seviniyorum onun o halini görünce,çocuklarla konuşmaya çalışıyor,ayyy ayyy diye seviyor falan.
Ay şu bahar bi gelse de atsak kendimizi dışarlara,parklara,en çok çocuklar için istiyorum,cıbıl cıbıl dolaşsınlar.Şimdi lahana gibi giydiriyoruz,kat kat.
Müge eşin de biraz kendini toparla,diye ters etki yapmaya çalışmıştır.Düşünüyorum da,senin işin de hiç kolay değil.Eşin olduğunda hep Demirle ilgileniyor,ama yokken de bütün yükü sende.Çok şükür ki annenler var yanında,zaten onlar yakın olmasaydı,ayrı kalamazdınız herhalde.
kız ööle deme iyi kilosu 35 haftalık 2800 tahmini doğum kilosu 3200:)
Durur durur)
Birgün dondurucya atmadan altta da durur sanırsam,ben yapıyorum öyle,akşamdan hazırlayıp ertesi güne pişiriyorum.
Ya var ya ben de tam şey yazmak için girmiştim.Benim burnum acayip tıkalı.Yine gelmeyeyim desem ayıp olacak,ama gerçekten tedirgin olacaksanız gelmeyeyim,darılmam yani.Ya da beni içeri almazsınız,Miray girsin oynasın,oyun grubu gibi ,haaa,nassı fikir?
Dondurucu deyince,hamileyken burada buzlu börek tarifi verilmişti,ben onu çok seviyorum ya,kim söylediyse bir kez daha tşk edeyim.Çıtır çıtır oluyor,en sevdiğim börek tipi,çıtır .Gerçi herşeyin çıtırı iyi olur da))
verdim cnm sağolMüge ver peditusu hasta olacaksa bile başlamadan bitsin. Bak eşin dayanamamış yine çook güzel bi mesaj atmış aşkına:)
herkese ii pazarlar kızlar
bişey sorucam bursalılar okumasın :)yufkadan yapılan börek dondurucuda 1 gün dururmu bişey olurmu hihi
maşallahhh... çiçek allah kurtarsın...az kaldı ama ben de az kaldım yahuuuuuuuuuu:) yeter lannn diye çemkirmek istiyorumBu arada azgın kızım 2800 gram olmuş:)
kızların kilosu daha az oluyoo zaten..kız ööle deme iyi kilosu 35 haftalık 2800 tahmini doğum kilosu 3200:)