• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

slm güzel anneler benımde misafrlerim vardı atlattım çok şükür baya kalabalıktı ama güzel geçti ecemde çocuklarla çok güzel oynadı mutlu oldum her yaşta çocuk vardı ama ecemde şunu farkettım kendinden büyüklerle iletişimi çok güzel bugün doktorumuzu aradım ve ecemın sinirli oluşundan bahsettim pedagog a goturmeye gerek varmı diye danıştım şu an negatizm denilen dönemın içindesınız gayet normal dedi bu yetiştirmeden anne babadan kaynaklanan bir durum değilşmiş çocugun kendisiyle alakalı bir durummus doktorumuz gerek olmadığını söyledi
ben oyuncak paylaşmıyor dedim bırak paylaşmasın bu durum için çocuğunu kesinlikle üzme elinden alma çocuğun basık olmasına sebep olma dedi zeki bir çocuk kolay atlatıcağına inanıyorum dedi bakalım inş oyle olur

bu arada aliyecim kararına çok sevındım hayırlısı olsun hakkınızda

elif mandalina yapmıs olabilir bende eceme geç saatte portakal vermıstım sabaha kadar uyumamıştı

Sultan Kerem mi ağladı,çocuk mu ağladı?

Burcu ne güzel Kayranın kuzenleri var,bir araya geliyorlar sıksık,oynuyorlar.Benim kızımın kuzenleri var ama Almanya da,yani yok sayılırlar.Kardeşim de bekar,o evlenip de çocuk yapana kadar Miray gençkız olur :-(
Yakın da küçük çocuk da yok,sıksık görüşebileceğimiz,Allahtan çocukların içine girince hemen kaynaşıyor.Çok seviniyorum onun o halini görünce,çocuklarla konuşmaya çalışıyor,ayyy ayyy diye seviyor falan.

Ay şu bahar bi gelse de atsak kendimizi dışarlara,parklara,en çok çocuklar için istiyorum,cıbıl cıbıl dolaşsınlar.Şimdi lahana gibi giydiriyoruz,kat kat.

Müge eşin de biraz kendini toparla,diye ters etki yapmaya çalışmıştır.Düşünüyorum da,senin işin de hiç kolay değil.Eşin olduğunda hep Demirle ilgileniyor,ama yokken de bütün yükü sende.Çok şükür ki annenler var yanında,zaten onlar yakın olmasaydı,ayrı kalamazdınız herhalde.
EVET CNM EN BÜYÜK AVANTAJIM ONLARIN YANIMDA OLMASI
dediiğin gibi annemler olmasa burda yaşayamazdık zaten

kız ööle deme iyi kilosu 35 haftalık 2800 tahmini doğum kilosu 3200:)

şaka yaptım cnm sağlıklı olsunda kilosu önemli değil sen bol bol emzirirsin kızçeyi

eşim akşam mesaj çekmiş sıkıldım burda soğuktan siz orda hastasınız bide çok özledim sizi
ondan öyle konuştum kusura bakma fln yazmış :)))

ay bu mide bulantısı öldürecek beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmiyo geçmiyo geçmiyoooo napıcam yaaaa ne yesem içsem hiç fayda etmiyo

demirde gece uyumadı burnu tıkalı pedit.s versem diyorum iyi gelir dimi kızlar

Müge ver peditusu hasta olacaksa bile başlamadan bitsin. Bak eşin dayanamamış yine çook güzel bi mesaj atmış aşkına:)

herkese ii pazarlar kızlar
bişey sorucam bursalılar okumasın :)yufkadan yapılan börek dondurucuda 1 gün dururmu bişey olurmu hihi

Durur durur:-))

Birgün dondurucya atmadan altta da durur sanırsam,ben yapıyorum öyle,akşamdan hazırlayıp ertesi güne pişiriyorum.

Ya var ya ben de tam şey yazmak için girmiştim.Benim burnum acayip tıkalı.Yine gelmeyeyim desem ayıp olacak,ama gerçekten tedirgin olacaksanız gelmeyeyim,darılmam yani.Ya da beni içeri almazsınız,Miray girsin oynasın,oyun grubu gibi ,haaa,nassı fikir?

Dondurucu deyince,hamileyken burada buzlu börek tarifi verilmişti,ben onu çok seviyorum ya,kim söylediyse bir kez daha tşk edeyim.Çıtır çıtır oluyor,en sevdiğim börek tipi,çıtır .Gerçi herşeyin çıtırı iyi olur da:-)))

iyi pazarlar güzel anneller.sabah 9 da kalktık kayra 2 gecedir yatağında yatıyo maşallah yanıma hiç gelmeden inşallah böle devam eder çünkü sürekli benimle yatmak istiyodu şimdiye kadar.eşimde oh be karıma kavuştum diyo:))
kayrayı uyutuyorum uyansın babanesine gidicez,eşimde dışarı çıktı bi kaç saatliğine iş için.
evet kayranın kuzenler konusunda şansı var şükür onlarla çok ii anlaşıyo kendinden yaşça büyükleri daha çok seviyo aynı yaşdakileri pek isemiyo.

Durur durur:-))

Birgün dondurucya atmadan altta da durur sanırsam,ben yapıyorum öyle,akşamdan hazırlayıp ertesi güne pişiriyorum.

Ya var ya ben de tam şey yazmak için girmiştim.Benim burnum acayip tıkalı.Yine gelmeyeyim desem ayıp olacak,ama gerçekten tedirgin olacaksanız gelmeyeyim,darılmam yani.Ya da beni içeri almazsınız,Miray girsin oynasın,oyun grubu gibi ,haaa,nassı fikir?

Dondurucu deyince,hamileyken burada buzlu börek tarifi verilmişti,ben onu çok seviyorum ya,kim söylediyse bir kez daha tşk edeyim.Çıtır çıtır oluyor,en sevdiğim börek tipi,çıtır .Gerçi herşeyin çıtırı iyi olur da:-)))

aaaa şuna da baaak delimisin kızım olurmu öle şey nie tedirgin olalım bu sefer mazeret kabul etmiyorum:63::41::))

bencede elif olacağı varsa evde tek otursun çocuk yine oluyor tedirgin olacak bir durum yok gel bacım sen bişey olmaz inşallahhh

Müge ver peditusu hasta olacaksa bile başlamadan bitsin. Bak eşin dayanamamış yine çook güzel bi mesaj atmış aşkına:)
verdim cnm sağol
inşallah hemen geçer
arada oluyo işte şekerim bu seferçok uzak kaldık o yüzden stres oldu tabii
herkese ii pazarlar kızlar
bişey sorucam bursalılar okumasın :)yufkadan yapılan börek dondurucuda 1 gün dururmu bişey olurmu hihi

hihihi olur cnm bişey olmaz
hatta öyle bi tarif var bende 1 gün bekletiyosun dolapta
ertesi günü pişiriyosun

bugün 1 haftadan beri ilk defa dıları çıktık
ay iyi geldi valla demirde temiz hava aldı ama soğumuş iyice

elif madem tedirgin olacaksın maske tak sende

Şu domuz gribi olayları vardı ya,o zaman almıştık maske,ama Miray taktırmadı,açıp yüzüme bakmaya çalışıyordu.Hatta 1 tane vardı evde galiba,götüreyim bakalım varsa:-))Palyanço geldi deriz hihihihiii

bursalılar ben yarın gelemıycem bazı sorunlar var cumartesıden beri kötuyum

aa üzüldüm bak şimdi:((
ama aklıma geldi bugün seher ne zamandan beri girmiyor bide bakıyosun gelemiyorum diyomuş die.:(((
keşke sabahtan söyleyseydin ona göre bişeyler yapardım

Son düzenleme:
nerde bu millet huuuuuuuuuuuu
nerdesiniz kızlar ya ne kadar sessiz burası hiç hoşuma gitmiyor toplanalım muhabbet edelim yaw

az kaldı ama ben de az kaldım yahuuuuuuuuuu:) yeter lannn diye çemkirmek istiyorum:P Bu arada azgın kızım 2800 gram olmuş:)
maşallahhh... çiçek allah kurtarsın...
kız ööle deme iyi kilosu 35 haftalık 2800 tahmini doğum kilosu 3200:)
kızların kilosu daha az oluyoo zaten..

günaydınn kızlar Allah güzel bir gün nasip etsinn..

Günaydın!
Aaa Seher gelemiyormuşşş:-(( Noldu kii,ne sorunları var Seher,umarım hemen hallolacak şeylerdir.

Miray maşallah bu gece hiç kalkmadı,demek ki mandalina yapıyormuş onu öyle.Hatta karnı da tok değildi,dün annemdeydi,orada çok birşey yememiş,eve gelince ben yedireyim dedim,yine yemeden yattı.Açlıktan değil kalkması yani,ya uyanıp bizi arıyorlar,ya da gaz sancı gibi rahatsızlıkları var.

Günaydın güzel anneler.....
Aliye sevindim hayırlısı olsun cnm 2.bebiş gönlüne göre versin, valla bende şimdi şimdi iyiki olmuş
ileride olsa kreşten okuldan mikrop kapıyorlar bebişte hasta oluyor yeğenlerim,bursada ki kuzenin kızı doğdu doğalı hastanede kızcaz büyüklerden hastalık kapıyorlar hep

Seher nooldu acaba kötü birşeylermi olmuş acaba merak ettim,
oh oh buluşun Bursaaaaa buralar buz buz oralarda soğuktur şimdi
Müge 12.hftda rahatlıyorsun ben nispeten daha rahatım allaha şükür.....

günaydın kızlar dün gece 3 te yattım
elif dün gece kaçta yattın kuzum 11 demi:))
cebinde kapalı rahatsız edilmek istemedin herhall:9:

Back
X