2009 Nisan Anneleri

sağlıklı olsunda cnm inş. Allah gönlümüze göre versin
abooo bnm demirde de hep sol kasığım ağrırdı inanmam ben öyle şeylere :)
hayırlısı neyse o olsun
bende demire hamileyken herkes erkek diyodu
bunada kız diyolar baklaım kısmet
bi yerleşemedi bu çocukta töbe yarabbim oya oya içimi deldi :)))
sağol cnm bnm inş. seninde sorunun biran önce hallolur

elektriklerimiz kesildi kasvet çöktü şimdi geldi
demir daha yeni yemek yiyo
demin 1 tabak nohutu halıya boca etti sağolsun
Allahtan annem var ben yere eğilemiyorum anında midem kalkıyo

selam kızlar
artık gündüz pek giremeyenlerden biri de benim.
bikaç sebebi var aslında. hepsinin sonu da selene bağlaıyo.
bütüngün iş yapmayıp onu da ihmal ederek girebiliyodum çoğu zaman. şimdi şabah kalkıyoruz zaten 10-11 de kahvaltı. sonra da ev işlerine dalıyorum. ve genelde sonrasında hep dışardayız. ya annemde ya da markete foruma falan.
bi de laptopun klavyesi bozuk. ilave klavye takmak ve masa başında oturmak gerekiyo. kucağımda tek bilg. varsa yazamıyorum yine.çoğu zaman selen de kucağımda oluyo zaten. şimdi bile klavyeyi taktım. hemen geldi bişeylere bastı. dibimde oturuyo şu anda. bu yüzden de genelde o saat 1-2 gibi uyuduktan sonra giriyorum yazmak için
selen çok huysuz bu ara. sabahtan itibaren bunaltıyo beni. şeker çikolataya alıştı biraz. evde vermiyorum ama dışarıda ya da annemlerde müdahale etmek zor oluyo. evde de sabahtan itibaren benden şeker çikiolata sakız sürpriz yumurta falan isteyip isteyip ağlıyo ve abartısız bütün günümüz evde böyle geçiyo diyebilirim.
neyse. ben perşembe cuma ya da pazartesi eşimin yanında çalışmaya başlıcam yine. ve inşallah bütün gün bu sayfa açık olucak o zaman bilgisayarımda

Adalet , Hürriyet taraflarında sanırım.Ben de hiç gitmedim o tarafa.ama siftah yaparız yaneeee)))))
eheh ii fikir biz gidelim en iyisi kocası misafiride kabul etmicek hali yok ya.))

geçmiş olsun cnm inş. hastalanmaz

burcu geçmiş olsun Kayra ya,inş ilerlemeden atlatırsınız.Video da neden görünmüyor acaba?Hiç engel falan koymadım,birkaç kişi görmüş ,beğenmiş.eşim de göremedi.

Ben de Gülşenin facede yazdığı ballı karabiber karışımını sürdüm Miray a.İnş faydası olur,yazarım yarın.gündüz öksürmüyor da gece başlıyordu.

slm bayanlar selincim sende öylesın daha doğrısı tanıştım tüm arkadaşlar sıcak kanlıydı :))

eee şimdi birdahaki buluşmada ergülemi gidıyoruz yani kızlar :))))

herkeze günaydın
emir uzunsüredir huzursuzdu
akşam ağzını gösteriyor bana bir baktımki
ikinci azıları patlatmış
öle huzursuz öğle zor çıkıyorki sıkıntısı ondanmış demek
sizin çocuklarınızda ikinci azıları çıkartan varmı
birde ben bu azıların 2-2,5 yaşında çıktını okumuştum
yanılmışım galiba hayırlısı artık nasıl olsa çıkıcaktı
sıcaklara kalmadın iyi olcak belkide

Günaydın.....
hasta bebişlere geçmiş olsun bizimde pek gece yok öksürüğümüz gündüz var inş.geçer o da
bizimde alttaki köpek dişlerimiz çıktı ama mahfediyor o kadar huysuz ki anlatamam hem bizi
hem annemleri mahfetti ama bugün sanki daha iyi gibi.....
eee bursalılar size bir kapı daha çıktı ne güzel )

Günaydın!
Sevgicim bilmiyoruz çıktı mı, çıkmadı mı)

Dün yaptım karabiberi,gece öksürmedi ama sabah öksürdü 1-2 kere ilk kalktığında.

gunaydın kızlar
elıfcım gecmıs olsun mıraya karabıber bal ıse yarar canım
masallah sız dıslerı bıtırdınız bızım köpekler cıkmadı ble daha
ergul elıfın dediği gibi dısardada görusebılırız ıstersen
defne jof foster olmus kızlar cok uzuldum 2009 doğumlu bı oğlu vardı onun gecen hafta cok hastaymıs oğlu yok böyle dansta anlatmıstı hıc calışamadığını falan allah rahmet eylesın aılesıne allah sabır versın

sabah yine bırakırken yasemini deli gibi ağladı offfffffff

seni çok iyi anlayabiliyorum çünki bugün emirde öle ağladıki
yanındaki yastığı vuruyor anne dat diye
hala kulağımda ağlama sesi akşama kadar kulaklarımda
allah yardımcımız olsun onların rahatlığı için çalışıyoruz napalım

ayyy çok üzüldüm yaa
bi an kendimin ölüp emirin kaldını düşündüm
allahım sen tüm ailleri ve çocukları korusun
uzun ömürler versin yazık ya bizim çocuklarla yaşıt düşünsenize
çok kötü

selam herkese.umarım herkes iidir biz hastalandık malesef ( ilaçların etkisi bide halsizlikten heralde uyumak istiyo bende sallıyorum şimdi.bizdede köpek dişleri henüz çıkmadı.defne joy foster haberine bende şok oldum kızlar hemen çocuğu aklıma geldi benimde çok küçük daha çok zor .hayat çok kısa gerçekten.

ay evet ya,ben de face i açınca gördüm,yalan haber falan sandım ilk başta.Çocuğu çok küçük daha,Allah hiçbir evladı annesiz babasız bırakmasın,çok zor.
Daha geçen Pazar yarışmadaydı,cıvılcıvıl bir kadın,insanın inanası gelmiyor:-((
Ay sanki çok yakınım ölmüşgibi oldum yaa:-((((((((((((

Kayra ya da çok geçmiş olsun Burcucum,inş hemen geçer.
Biz de şimdi banyo yaptık kızımla,artık sorun çıkarmıyor çok şükür.Çıkarken de ağlamıyor,çıkalım mı diyorum çıkalım diyor.Ama baya uzun kalıyoruz.

Miray gölgeden ve duvara yansıyan güneş ışınlarından korkuyor ya.Ana da duvara yansıyınca korkuyor.Öcü görmüş gibi yapıyor kendini.O anda odada olmasam ödü kopar Allah korusun.Seviyoruz,dokunuyoruz, o an geçiyor,ama sonra yine.Akşam lamba tavana yansıyıro ya,ışık açtırmıyor bize,alıştıra alıştıra açıyoruz iyice karanlık olunca.Yere sandalyenin gölgesi vuruyor,üstüne basamıyor:-(((

saol elifcim bende bugun yıkıcaktım ama hastalanınca kaldı olsun iyi olsunda.ayy canım benim ya neden korkuyo kıyamam ben ona kayra da bi kez kendi gölgesini görünce el sallamaya başladı baktı oda sallıyo bi neşe bi neşe:)) çocuk arkadaş sandı ayy ne gülmüştüm.bende kayra uyuyoken 2 cam sildim ,evi sildim ,banyo tuvalet ,bi de sigara böreği sardım yarın ablma gelicek buzluğa attım gelince kızartıcam.

kaçmadım burdayım.tamamdır ya bizde yada dışarıda bi buluşma ayarlıycam.kıramam sizi.
defne joy a bende çok üzüldüm.allah bizi çocuklarımıza bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…