sağlıklı olsunda cnm inş. Allah gönlümüze göre versinslm kızlar denizcim geçmiş olsun yorumlarınız için teşekkürler çok büyüdüler ya maşallahhh dün onu konuşuyoruz küçücük bebeklerdı kocaman oldular diye:)))
müge demırın arkası kız cnm inşallahhh :)))ecemıde ilk doğduğunda herkez erkeğe benzetıyordu arkası erkek diyorlardı inş öyle olur tabi başta sağlıklı hayırlı evlat..
abooo bnm demirde de hep sol kasığım ağrırdı inanmam ben öyle şeylere :)oluyordu mügeCim sanırım büyümesinden kaynaklı diye biliyorum yerini açmaya çalışıyor bebiş
ama sende iltihap varya ona dikkat et oda benzer ağrı yapar mı ki ??
dediğim gibi bende de oluyordu ileride de kasık ağrıları cnm sağda olursa erkek solda olursa kız
dediler diğer topikde benim sağda oluyor ve kimi görsem erkektir diyorlar)
bende benden kız çıkmaz diyorum
sağol cnm bnm inş. seninde sorunun biran önce hallolurkızlar merak etmıssınız dıye gırdım
bu konuyla ılgılı konusmak ıstemıyorum zamanla duzelır tabı sağlığımız yerınde olsun yeter daha ıyıyım sımdı ılk zamanlardakı gıbı değil zamanla buda gecer
bursa dun cok eğlenmıs cok sevındım resımlerde harıka bız bıdahakıne gelırız artık yada sız bıze gelırsınız kısmetse
cıcekcım az kaldı sen atlattın darısı hamılelerın basına
muge gecer 3 hafta sonra duzelırsın ınsallah
hasta bebekler varsa gecmıs olsun gecmıse pek bakamadım sanırım pek gırende yok demıssınız eskıdı gıbı
denızcım sanada gecmıs olsun
eheh ii fikir biz gidelim en iyisi kocası misafiride kabul etmicek hali yok ya.))Adalet , Hürriyet taraflarında sanırım.Ben de hiç gitmedim o tarafa.ama siftah yaparız yaneeee)))))
iyi akşamlar herkeseee.ohh bursalılar buluşmuş eğlenmiş yanlız elif ben senin faceden göremiyorum videoyu???
kayrada iki kez kustu bugun hapuşurup duruyo burun akıntımızda başladı pedutus verdim inşallh ilerlemez
iyi akşamlar herkeseee.ohh bursalılar buluşmuş eğlenmiş yanlız elif ben senin faceden göremiyorum videoyu???
kayrada iki kez kustu bugun hapuşurup duruyo burun akıntımızda başladı pedutus verdim inşallh ilerlemez[/
geçmiş olsun kayracığa
ben böle olunca nane limonu balla içiriyorum
birde aferim veriyoum
sabah yine bırakırken yasemini deli gibi ağladı offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?