geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..dünden beri çok kötüyüm tuvalet dışında ilk kez kalkabildim dün akşamdan beri..yatmaktan her yerim tutuldu..eladan geçti bademciklerim şişti benim de ama kafamı zor kaldırıyorum..neyse umarım yarın daha ii olurum..
elifcim saol yazmışsın o kadar tam bakayım dedim video ya şimdide açılmıyoama ben sanırım doğru tahmin etmişim sesleri :)
yarı kırkınız hayırlı uğurlu olsun :))
tek mi kalıyorsun evinde annen yanında mı hala ? Allah kolaylık versin
kızlar paramini diye site adresi vermiştim face den görmeyenler burdan baksın çok güzel indirimli oyuncaklar var :)
ben üye olamadım .. niye acaba....
:)
bende üye oldum ama eşim kızıyor oyuncak alınca çok ouncağı varmış pöffff
ben alamıyorum size haber veriyorum ondan. siz alın size geldikçe bizde oynarız puhaha
selam kızlar
artık gündüz pek giremeyenlerden biri de benim.
bikaç sebebi var aslında. hepsinin sonu da selene bağlaıyo.
bütüngün iş yapmayıp onu da ihmal ederek girebiliyodum çoğu zaman. şimdi şabah kalkıyoruz zaten 10-11 de kahvaltı. sonra da ev işlerine dalıyorum. ve genelde sonrasında hep dışardayız. ya annemde ya da markete foruma falan.
bi de laptopun klavyesi bozuk. ilave klavye takmak ve masa başında oturmak gerekiyo. kucağımda tek bilg. varsa yazamıyorum yine.çoğu zaman selen de kucağımda oluyo zaten. şimdi bile klavyeyi taktım. hemen geldi bişeylere bastı. dibimde oturuyo şu anda. bu yüzden de genelde o saat 1-2 gibi uyuduktan sonra giriyorum yazmak için
selen çok huysuz bu ara. sabahtan itibaren bunaltıyo beni. şeker çikolataya alıştı biraz. evde vermiyorum ama dışarıda ya da annemlerde müdahale etmek zor oluyo. evde de sabahtan itibaren benden şeker çikiolata sakız sürpriz yumurta falan isteyip isteyip ağlıyo ve abartısız bütün günümüz evde böyle geçiyo diyebilirim.
neyse. ben perşembe cuma ya da pazartesi eşimin yanında çalışmaya başlıcam yine. ve inşallah bütün gün bu sayfa açık olucak o zaman bilgisayarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?