2009 Nisan Anneleri

Tuğba güle güle kullan canım yüzüğünü çok hoş bir süpriz olmuş .
Sultan önemli bir şey değildir canım bir kere olmuş tekrarlamamış.
Elif çok geçmiş olsun canım zor şey kulak ağrısı umarım ilaçlar hemen etkisini gösterir.
Alp'e çok üzüldüm ya çocuk şok olmuştur öyle kapıya çarpınca.Onlar yukardan algılıyor
çok yakınında oluncada bazen algılamıyor.
Didem boşver kız istemeselerde sen gel hazır trende var en hızlısından.

sagol cnm benımmmmmm:)
ee dogruu amaaaaaaa :):):):)

sabah 10 da kocişim burdaaaa Allah kısmet ederse
bi sabah 7 de bide akşam 6 da uçak varmış
ben akşama alır diyodum sabah erkenden gelicem diyo yazık kuzuma özledii bizde özledik tabiiii:86:
oy oy oyy hadi bakalım yarın yoksun belli hasret gıder goncanlaaaaa

ehehe melek alemsin valla:)))
ben yine yanlızım eşim işte çok sıkıcı ya poff

sen gülecegine soruma cevap ver kaç km?

hadi ben yatıcam iyi gecelerrrrrrrrrr

kızlarr iyi geceler.size bişey danışıcam ya şimdiye kadar yani doğumdan sonra eşim korunuyodu .şimdi ben d.kontrol hapına başliyim diyorumda evlednikten sonra 8 ay yasmin kullanmıştım kilo falan yapmadı ama bulasntı yapmıştı başka ne kullanabilirim hap kimler kullanıyo? yaa acaba sipralmi taktırsam amann uff kafam karıştı?

hee dün kuzenimle görüştüm kız 10 kilo almıoş görmeyeli dedim noldu sana yasmin kullanınca şiştim diyuo ben tam tersi vermiştim kilo herkeste farklı tepkiler oluyo

bende 2 seneye yakın kullandım yas..n den(hap adı vermiyoruz )bende de sinir harici kilo alma verme gibi şeyler yaşamadım

bende yeni evlendiğimizde onunla korundum ama kilo falan yapmadı en iyiside o dedi doktorum o zaman

selam
selen bu akşam ilk kez 11 de uyudu. biz de eşimle uzun bi aradan sonra yalnız oturabildik evde.
şimdi de bi bakayım dedim buraya.
aklımda kalanlar
melek sürprizleri açıklamış. Allah gönlüne göre bi ev versin canım hayırlısıyla en uygun zamanda.
bursa buluşmasına da sevindim. biz de istanbul da oluruz da katılır inşallah. sen buralara kadar gelmişken görmek isterim seni de ve tabi ki bursalıları da. yaz gelsin de bi bol bol buluşuruz inşallah.
tuğbacım sen de yüzüğünü güle güle kullan. eşine de maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
elifçim çok geçmiş olsun. en kısa zamanda geçer inşallah. fenadır kulak ağrısı
sevgi size de geçmiş olsun. bi kaza da siz atlatmışsınız.
mügecim en kısa zamanda bulantıların geçer inşallah. harika bi hamilelik geçirirsin. yaza da salına salına girersin denize. biz geçen yaz bodruma geldiğimizde hamile bi bayan vardı 7 aylıktı sanırım. konuşmuştuk. çok ta güzel girdi denize. hiç kötü bi görüntü yoktu yani. sen yeterki kendini iyi hisset canım. sultanın dediği gibi salla gerisini:))
didem de ankara ya gidiyomuş. bi ankara buluşması var yani yakında. iyi eğlenceler şimdiden
selincim iyi eğlenceler size de. biz gittik geçen perşembe o sirke. markette 10 tl lik ülker smartt süt ve yoğurt alışverisine 2 kişilik bilet veriyolardı. aldım ben de. ben hemen aktarayım tecrubelerimi
sirk 2 saat sürüyor. selen 1 saatten sonra sıkıldı. çıkmak istedi. zor oyaladık. bi de o gece ateşi çıktı. yani sirkteyken vardı ateşi. ondan da huysuzlandı.
kahramanlar da çıkan hayvanlar da eğlenceliydi. ben de ilk kez sirke gittim. bize de güzel geldi.
başka bişey varmıydı hatırlayamadım
yarın da hava güzel olursa dışarı çıkıcaz sanırım. evde bütün gün çok sıkılıyo ve huysuzlanıyo selen.
iyi geceler herkese

merhaba tuğbacım. buralardamısın sen de bu saatte.
nasılsın. ecem nasıl

ben de başka bi hap kullanmıştım. iştah açmıştı ama kilo almamıştım. spiral en iyisi tabi ama. ben şimdi yaza çıkarttırıcam ya onu düşünüyorum nasıl çıkarttırıcam diye. korkuyorum nedense. 1 sene için taktırmasaydım keşke:))

merhaba aliye sen eşinin yanında işe başlıcaktın noldu? selene geçmiş olsun canım.bi buluşma yapalım havalar düzelince ...

eşim koltukta sızdı herzamanki gibi. yatayım ben de. yarın mesai erken başlıcak bizim
dün geçe 1.30 da uyudu sabah 9.30 uyandı selen. bu gece 11 de uyuduğuna göre sabah kaçta uyanacağını hesaplamak bile istemiyorum. çok azallttı artık uykularını. gündüz de üstüne 2 saat uyudu sadece. yanı toplam 10 saat falan uyuyo. 14 saat sadece benimle zaman geçirince. haklı olarak o da sıkılıyo ben de.
iyi geceler tekrar herkese

valla sipral ablamda bayağ bi sorun yapmıştı ama abin eşi 10 sene kullandı şansa ve bünyeye göre değişiyo sanırım.seninde hakkında hayırlısı olsun aliye umarım gönlüne göre olur herşey.

iyiyim canım. siz nasılsınız. kayra nasıl oldu.
başlıcaktım da annemin dr işleri vardı bugün. bi de şirkete bana yer ayarlanıcaktı. daha tam hazır değil. bakalım ya bu hafta ya da p.tesi başlıcam kısmetse.
yapalım canım düzelince. kış gelemeden bahar geliyo zaten neredeyse.
görüşmek üzere canım iyi geceler

iyiyz canım şükür.hayırlısı olsun işinde yeni bebiş gelinceye kadar değişiklik olur sanada.iyi geceler....

evet spiral öyle sanırım. bana da bişey yapmadı çok şükür.
çok sağol canım iyi dileklerin için. hepimiz için inşallah.

ay çok şükür sevindim valla iyi olduğunuza
evet bi taraftan da iyi düşünüyorum. 1 sene bile çalışamıcam belki ama kısmet belli olmaz. istiyorum artık bişeyler yapmak. hayırlısı bakalım zaman ne göstericek.
hadi iyi geceler

günaydın arkadaşlar...

elif ve sultan geçmiş olsun..

melek cuma öğle arası Allah kısmet ederse görüşürüz...

bazen benim dış görevler oluyor.. öyle olursa haber veririrm..

sen telini özelden gönder istersen....

Günaydın!
Geçmiş olsun d,lekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Bugün biraz daha iyi gibi,yere falan eğilince hala zonkluyor kafam:-(

Melek,arabayla yarım saat falan sürer sanırım.En fazla 45 dk.

Bir kere market kapısından çıkarken Miray geriden geliyordu,ben de tam kapının ortasında durdum ki,kapı beni algılar,kapanmaz diye düşünmüştüm.Ama ben kapıda durduğum halde kapandı kapı,Allahtan Miray daha kapıya varmamıştı,ben sıkışıyordum.
Bir kerede ,hani marketin kapısından girince,ortadan 2 tarafa açılan minik kapılar oluyor ya,ona da Miray takıldı,ben geçtim Miray geçerken kapanıverdi.Şimdi 2sine de fobi oluştu,tedirgin oluyorum geçerken.

günaydın

ay sorma gece yaseminde ateşlendi bakalım nasıl olacak akşama kadar kötü olursa gidemeyiz de

bide eşim telefonu almış :)
çok bi özelliği yok ama çok şık
kadınlara özel bi telefon ya adet tarihi zamanını giriyorsun yumurtlama zamanını falan gösteriyor çok hoş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…