sagol cnm benımmmmmm:)OKUYUP AKLIMDA KALANLAR
esencım cok gecmıs olsun uallah korumus meriçi
melekcim herkes senı beklıyor 4 göz bursaya buyur gel
tuğbacım yuzugunu gule gule kullan telefonunuda ::) allah nazarlardan saklasın sızı
sultan gecmıs olsn benımde ılk defa hamıleyken kanamıstı bı korkmuştum ama kanaması ıyı dıye bılıyorum
ohh dıdem ankaraya gıdıyo ankara bulusması olucak ne guzel
melekcım allah en kısa zamanda gönlune göre bı ev verır ınsallah
elıf cok gecmıs olsun canım cabucak toplarsın ınsallah
herkeste aynı dusunce olmus desenıze bu ara bendede defneden sonra ıyıce deprestı bu konu allahım cocuklarımıza bağıslasın hepimiziz
selın ınsallah yasemınle guzel vakıt gecırırsınız eğlenırsınız bol bol
hafta sonu gezdık bu gunde mısafırım vardı doluydum yarında var buyuk ıhtımalle mısafır faslı
muge sende gırersın havuzuna yuzersın bol bol
aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa af ola
ee dogruu amaaaaaaa :):):):)evet yaa şu bulantılarım geçse başka bişey istemiyorum tabi bide sağlıklı bi hamilelik :))
ben denize gireceğim zmn 7-8 aylık olucam ya suyum fln gelirde ben anlamazsam diye
tereddüt ediyorum ama zaten saatlerce kalmam suda
bugün eşime gözüme gözlük kafamada kocaman bi şapka takıcam
kimse tanımayacak beni diyorum hihihi gülüyo
nolcak cnm tek hamile senmisin bu dünyada gideriz mis gibi gireriz dedi
2 akşamdır maşallah bende çok yiyorum
ya da eskiden az yiyodum normal yediğim için çok yemiş gibi geliyo
hiiiçç cnm çekmiyo cnm hiçbişey sadece arada acı çekiyo bide 2 akşamdır soğan yiyorum
çok geçmiş olsun cnm yaa bende küçükken olmuştum çok ağrıyodu kulağım
sağol cnm inşallah olurum
bende çok kilo alacağımı sanmıyorum
demirde kendimi şımartmıştım bunda daha sağlıklı olmayı düşünüyorum :)
meleeeeeeeeeeeeeeeeeekkkk tuğbaya verdiğin cvaba öldüm burda yaaaa
töbe töbeeee heryerinden öp diyo yaaa
oy oy oyy hadi bakalım yarın yoksun belli hasret gıder goncanlaaaaasabah 10 da kocişim burdaaaa Allah kısmet ederse
bi sabah 7 de bide akşam 6 da uçak varmış
ben akşama alır diyodum sabah erkenden gelicem diyo yazık kuzuma özledii bizde özledik tabiiii:86:
ehehe melek alemsin valla:)))
ben yine yanlızım eşim işte çok sıkıcı ya poff
selam
selen bu akşam ilk kez 11 de uyudu. biz de eşimle uzun bi aradan sonra yalnız oturabildik evde.
şimdi de bi bakayım dedim buraya.
aklımda kalanlar
melek sürprizleri açıklamış. Allah gönlüne göre bi ev versin canım hayırlısıyla en uygun zamanda.
bursa buluşmasına da sevindim. biz de istanbul da oluruz da katılır inşallah. sen buralara kadar gelmişken görmek isterim seni de ve tabi ki bursalıları da. yaz gelsin de bi bol bol buluşuruz inşallah.
tuğbacım sen de yüzüğünü güle güle kullan. eşine de maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
elifçim çok geçmiş olsun. en kısa zamanda geçer inşallah. fenadır kulak ağrısı
sevgi size de geçmiş olsun. bi kaza da siz atlatmışsınız.
mügecim en kısa zamanda bulantıların geçer inşallah. harika bi hamilelik geçirirsin. yaza da salına salına girersin denize. biz geçen yaz bodruma geldiğimizde hamile bi bayan vardı 7 aylıktı sanırım. konuşmuştuk. çok ta güzel girdi denize. hiç kötü bi görüntü yoktu yani. sen yeterki kendini iyi hisset canım. sultanın dediği gibi salla gerisini:))
didem de ankara ya gidiyomuş. bi ankara buluşması var yani yakında. iyi eğlenceler şimdiden
selincim iyi eğlenceler size de. biz gittik geçen perşembe o sirke. markette 10 tl lik ülker smartt süt ve yoğurt alışverisine 2 kişilik bilet veriyolardı. aldım ben de. ben hemen aktarayım tecrubelerimi
sirk 2 saat sürüyor. selen 1 saatten sonra sıkıldı. çıkmak istedi. zor oyaladık. bi de o gece ateşi çıktı. yani sirkteyken vardı ateşi. ondan da huysuzlandı.
kahramanlar da çıkan hayvanlar da eğlenceliydi. ben de ilk kez sirke gittim. bize de güzel geldi.
başka bişey varmıydı hatırlayamadım
yarın da hava güzel olursa dışarı çıkıcaz sanırım. evde bütün gün çok sıkılıyo ve huysuzlanıyo selen.
iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?