2009 Nisan Anneleri

olurmu cnm öyle şey inşallah hepimizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahh

inşallah güzel geçer cnm iyi eğlenceler

bence kesin yasoş beğenir benim oğlan gibi mızmız değil hatta oynar bile
bol bol eğlenin cnm....
bizimki anca laf yetiştirsin onu alacak yandı valla aynı bana çekmiş )

inşallah canım. çok güldüm ama dediklerine :))
bu arada ben de ilk defa gitmiş olacağım sirke olmadı yasoşu babasına veririm dışarda dolanırlar ben izlerim hah haa

ben de şu reklamlarda çıkan taşlı telefon var ya ondan istedim ama bakalım alacak mı?
ilk defa böle bi hediye istedim becerip alabilecek mi bilmem :))
sedata da
bizimkine illa söleyecen sölemeden bişi almaz

selam..oğlumla dışarı çıktık bahar gibydi valla gezdik oğluşumla eve girmek istemedi:) sonra yatırdım şimdi uyuyo.
yatak odası ve mutfağıma tül diktiricem mutfağı mekanizmalardan yatak odama kroveze lerden yaptırıcam yarın gidip tül çeşidini seçicem kayrayla bakamaddım.baharda boya badana giricek bende şöle bi kaç değişiklik olusun diyorum bide yatak odama şu shagy halılar varya ondan baktım ama birinden duydum pek memnun kalmamış yıkandıktan sonra bozulmuş fikri olan var mı???

bide elifcim geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.sultan canım benim abiminde ara ara kanar burnu ciddi bişey yoktur inşallah .

merhaba kızlar..
okuduğum kadarıyla :)
tuğbacım güle güle kullan yüzüğünü..
sultancım önemli bişey değildir merak etme cnm..başına gelmediği için daha önce insan yadırgıyo..
elifcim çok geçmiş olsun bende çok olduğum için iyi bilirim çok pis ağrı yapar..geçer hemen umarım..
sevgicim sizede geçmiş olsunn..

cnm çok güzel ama müzik yüksek volümlü oluyor o belki rahatsız edebilir
ben daha önce gitmiştim beğenmiştim ama dediğim gibi müzik sesi yüksek oluyor

selin benimde aklıma geldi ama bizimki sıkılır eminim 10dk sonra başlar mız mızlığa inşallah ii geçer canım ne kadarmış biletler*

esencim tekrar tekrar geçmiş olsun..anlattığın gibi yaşadım valla..çok şükür iyi meriç..
ne kadar güzel yaa bende öyle bi insan olmak istiyorum ve olanları çook kıskanıyorum.. :))
öyle olsam bende yapardım 2 -3 tane bazen düşünmekten bi iş yapamadığımı fark edip çok kızıyorum kendime
bizde sabahtan çıktık eve geldik ela uyudu..şimdi de parka götüreyim hava güzel diyorum ama sanırım kalkamıyciimm..
aynen aynen bende cam silerken çok düşünüyorum öyle..sonra daha bi sıkı sıkı yapışıyorum cama :)

sultan tansiyonun cıkmıs olabılır
babamda yuksek tansıyon var ve burnu kanar zaten doktor kanamasa beyın kanaması gecırırsın der

bence bı tansıyon olcumu yaptır

geçmiş olsun canım

bide elifcim geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.sultan canım benim abiminde ara ara kanar burnu ciddi bişey yoktur inşallah .

sağolun kızlar genelde tansiyonum düşer çıkmaz ama....
insanlık hali..
daha önce yaşamadığım çin tırstım

burcu shagy halım yok o yüzden bilmiyorum
sıkılırlar gibime geliyo benim
o telefondan tuğbada var güzel telefoın

selin benimde aklıma geldi ama bizimki sıkılır eminim 10dk sonra başlar mız mızlığa inşallah ii geçer canım ne kadarmış biletler*

canım ben grupanyadan indirimli aldım biletleri
normalde bi kişi 30 dan falan başlıyor fiyatlar. yerine göre değişiyor.

Didem özelden aldım mesajını bende sana gönderdim mesajlarına bakarsın.
bu arada benim bilgisayarım bozuldu eşiminkinden bakıyorum fırsat oldukça

dilekcim
bugn aksam yada yarın bell,i olacakmıs kız istemeye gelip gelmeyeceklerı

aman bunları her isleri tuhaf zaten
ben pek heyecan yaptım
kocacımda hastasın sen deyip duruyo zaten
sana gezme olsunda diyor
hehhehehehheh

insallah bı aksilik cıkmaz

hayırlısı olsun hakkınızda arkadaşım tuğbalarda senin dediğin tarihekadar döner bursa kemal paşa arası var ama otelde mi kalcaksınız biz varken olurmu öle şey cnm benim
canım zaten dügünden cıkıp gelıcez ahmet vermeyelız cumartesi allah nasip ederse görüşürüzzzzzz
uzakmıııı kemalpaşa bursaya aşagı yukarı kaç km

biz dügünü cumatesi sanıyorduk kendi arabamızla gelıcektık dügün cumamış bizde buradan kalkan arabalarla gelelım orada bi araba kıralıyalım diye duşunuyoruz bakalım o günler gelsindeeeeeeeeeeeee

anam bana yurdum evi olsun
odanın içinde oda istemem normal bi ev bile kafi
ama bu baktıgımız evler toplu konut yrler lamınat kaloriferli falan süper 120 metreydi allah BAŞKA ZAMANA uygun görmüş hayırlısıııı
wowwwwwwwwwwwwwww sen o kocayı al alnından demeyım her yerini öppppppp maşallahhhhhhhhhhhh maşallahh nerde öyle düşünceeeeeeeeee

of cok kötü gecmiş olsunnnnnnnnnnn

sagolun canım o gün glsin bakarız sizlre zahmet vermeyelim
of cok kötü şeyler yaşamışsınız gecmiş olsun allahım korumuş

ah elif benımde aklıma gelıyor bi ölem yada bayılsam ege aglar aglar susarr akşam eşim geldiginde bulur sanırım yada egenın aglamasına üst komşu inermiiiiiii

Dr. dan geldim,orta kulak iltihabı olmuşum:-(Çok kötü birşeymiş:-(

gecmiş olsun canım ilaç vermışlerdır umarım en yakın zamanda gecerrrr

VALLA HAVA BURDADA süperdi bende egei aldım sabah 9 cıktık yen geldık

saah kahvaltıya bi akadşıma gıttım urlaya oradan 3 kapı daha yaptım 1'er saatlık oturma seklinde oradadnda egeye ayakkabı aldım kendime bişeyler eşime işeyler aldım
ordan cıktım evde bikaç eksik vardı hani bir milyoncu tarzında dükkanlar varya oarayada ugradık o eksikleri aldık evimize geldik aldıklaımın hepsini yerleştirip üzerimi degıltııp buraya geldim okudum gidiyorum yemek yok bi gözleme bi corba bu akşamlıkta böyleolsunnnnnn

yarında balçovaya gıdecegım eşimin kredısı var en yakın banka orada oradad avmler var orayıda bi talan ederız carsamba persembe evdeyız cumada kadın dogumcuya ordanda kemeraltı gırerım esennnnnnnnnnn

konak dogum hastanesine gelıcem ordaki kadın dogumcu i erkek doktor var jinekoloji&onkolojiye bakıyor adam süper huzur verıyor o konuşması falan zatn tavsiye üzerine gıttık süper normal o hastaneyi hm kötülerlerrr

cuma senin öglen arası görüşelimmi ama ege olmayacak benım yanımdada annemlere bırakacagım

herkese iyi akşamlar gyet uzu old öptümmmmmmmmmmmmmm

tugba iyi günlerde kullan canım yüzügünüüüüüüüüüüü

OKUYUP AKLIMDA KALANLAR
esencım cok gecmıs olsun uallah korumus meriçi
melekcim herkes senı beklıyor 4 göz bursaya buyur gel
tuğbacım yuzugunu gule gule kullan telefonunuda ::) allah nazarlardan saklasın sızı
sultan gecmıs olsn benımde ılk defa hamıleyken kanamıstı bı korkmuştum ama kanaması ıyı dıye bılıyorum
ohh dıdem ankaraya gıdıyo ankara bulusması olucak ne guzel
melekcım allah en kısa zamanda gönlune göre bı ev verır ınsallah
elıf cok gecmıs olsun canım cabucak toplarsın ınsallah
herkeste aynı dusunce olmus desenıze bu ara bendede defneden sonra ıyıce deprestı bu konu allahım cocuklarımıza bağıslasın hepimiziz
selın ınsallah yasemınle guzel vakıt gecırırsınız eğlenırsınız bol bol
hafta sonu gezdık bu gunde mısafırım vardı doluydum yarında var buyuk ıhtımalle mısafır faslı
muge sende gırersın havuzuna yuzersın bol bol
aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa af ola

evet yaa şu bulantılarım geçse başka bişey istemiyorum tabi bide sağlıklı bi hamilelik :))

ben denize gireceğim zmn 7-8 aylık olucam ya suyum fln gelirde ben anlamazsam diye
tereddüt ediyorum ama zaten saatlerce kalmam suda
bugün eşime gözüme gözlük kafamada kocaman bi şapka takıcam
kimse tanımayacak beni diyorum hihihi gülüyo
nolcak cnm tek hamile senmisin bu dünyada gideriz mis gibi gireriz dedi
2 akşamdır maşallah bende çok yiyorum
ya da eskiden az yiyodum normal yediğim için çok yemiş gibi geliyo
hiiiçç cnm çekmiyo cnm hiçbişey sadece arada acı çekiyo bide 2 akşamdır soğan yiyorum

Dr. dan geldim,orta kulak iltihabı olmuşum:-(Çok kötü birşeymiş:-(
çok geçmiş olsun cnm yaa bende küçükken olmuştum çok ağrıyodu kulağım

sağol cnm inşallah olurum
bende çok kilo alacağımı sanmıyorum
demirde kendimi şımartmıştım bunda daha sağlıklı olmayı düşünüyorum :)

meleeeeeeeeeeeeeeeeeekkkk tuğbaya verdiğin cvaba öldüm burda yaaaa
töbe töbeeee heryerinden öp diyo yaaa

sabah 10 da kocişim burdaaaa Allah kısmet ederse
bi sabah 7 de bide akşam 6 da uçak varmış
ben akşama alır diyodum sabah erkenden gelicem diyo yazık kuzuma özledii bizde özledik tabiiii:86:

Çok sağolun arkadaşlar,eve geldim yattım uyudum,biraz daha iyi gibi sanki.

Sultan sana da geçmiş olsun,önemli birşey değildir,bir daha olmadıysa.

Selin sirke ben de gitmeyi düşünüyordum,sıkılmaz belki ama acaba,çok büyük ya karakterler,korkar mı acaba yüksek sesten falan diye düşğndüm.siz gidince söylersin düşüncelerini.

Burcu Shaggy halı bende var,yıkatınca bozulmadı.Benimkiler beyaz ekru arası birşey,yere serince bir taraftan bakınca gri gibi duruyor,yeni yıkanmış olsa bile.Hani tüyler ne tarafa yayılıyorsa,ters taraf grili gibi oluyor.Alacaksan beyaz alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…