2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar
esen hiç kafanı bozma böyle insanlara deli oluyorum yaa
bişeycik olmaz allah ın izniyle...

bursalılar unutmadan hemen yazayım dedim teyyareyede 27 şubat ta caliou geliyormuş haberiiniz olsun güzel bir etkinlik olabilir...

yasemininde eğlenmesine çok sevindim..

sağolun kızlar

ay bende bi bakim şu caliou değecek bişiyse bizde gelelim. :)

Son düzenleme:
sevgi sen ele..t kullanıyomusun ve sende gaz yapıyomu
bnm karnım onu içince 4 aylık hamile gibi oluyo yaaa

Ecem e geçmiş olsun damla iyi gelir inş.

Ay Müge abini gözümün önüne getirince ben de güldüm valla
Benim kardeşim de daha okula gitmiyorken,Cüneyt Arkın hastasıydı.Ben Cüneyt Arkınım diye gezerdi ortalıkta.Birgün çocuklar demiş ki,madem Cüneyt Arkınsın atla bakiiim burdan aşağı.Bizim Süper-Man da atlamış tabiii)Sonuç:Kafada atılan bilmem kaç dikiş:-((

Didem doğumgünün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı oğlun ve eşinle doğumgünleri diliyorum !

Ben de Miray ın küçüklük fotolarına bakınca ağlıyorum ya,doyamadık herhalde o hallerine.Zaman ne çabuk geçiyor..

Deniz Miray Yaşasın ı nerden öğrendi bilmiyorum.ama dediğin gibi TVden öğrendiği çok şey var.Birgün dostum dostum diye geziniyordu.Ben de başka şey diyor sandım.Meğer TRTçocukta tilki var,habire dostum diyor )

Bizde Kayu yok,ama Miray onu nerden gördüyse,geçen oyuncakçıda görünce Kayu dedi.
27 Şubat Pazar günüymüş,inş birşey çıkmaz da gideriz.sağol Sultan.

tuğbacım ela bütün dişlerini çıkardı ve son azılar hepimizi ağlattı resmen..çok kötü çıkardı..onlar yapıyo olabilir..rahat saat başı kaldırır yani onu söyleyeyim..
biz de hava almaya çıkıyoruz..ela da bebek arabasında uyur,evde bi de onu uyutmakla uğraşmayayım :))

şemsiyeyle paraşütçülük oynamak heheheh.)süpermişş.))
baya macera yaşayan var aramızda çocuklukta ben deüşündümde hatırlayamadım:44:
sadece basket bol oynarken köprücük kemiğimin çatladığını hatırlıyorum o s es hala kulaklarımda
felaket bir acıydı

didem ne ağlaşıyosunuz yahu gülüşün ben izleyemedim dün öyle bir geçer zamankinin sonunu en son metenin yarışmasında öğretmen çıktı sonra annemlerden eve döndük çok merak ediyorum

hee tuğba yolda bize geliyor
çocukları parka götüreceğiz burda 5-6 tane değişik park var hep yeşillik tam çocuklar için bugünde hva güzelken yararlansınlar

yaşasın demeyi keremde türkcel reklamlarından öğrendi turkcel hastası kendisi.))
gel selin ne güzel olur çocuklar ve anneler eğleniriz ay büyüdülerde etkinliklere katılıyorlar :)ne güzel yaa

Son düzenleme:
hehehehe ohooo o daha ne ki bnm abimin çoook anısı var
bizim ev 1. kattı annem dışarı çıkarmayınca
aşağıdaki demirlere basıp kaçardı evden :)))

oohh sultiş gezdirin bebişleriniziiiii
hava gerçektende muhteşem
sabah kalkıp balkon camını açıp Allaha şükrettim böyle bi yerde yaşadığım için
ay yaşım ilerledikçe burayı dahada sevmeye başladm sanırım

bnm küçük adamım kalktı ben kaçar herkese bol güneşli eğlenceli günler

Günaydın

Ah canım ya.....lütfen kafanı rahat tut......hiçbişeycik yokmuş işte...dr.bilmiyoda o mu biliyo...
sen o kadına sor bakalım kendi çocuğu düşmüş olsa böyle pervasızca konuşulsa ne yaparmışş...Allah Allah ya.....

ohh ne güzel olmuş.....eğlenmiş doyasıya.....benim de sen yazdığından beri aklımda da durur mu diye sıkıntıdayım....

D.günün kutlu olsun......Mutluluğunuz çoğala çoğala kocaaaaaaaaaaaman ola..........

ben de kuaföre gidip tüylerden kurtulup bide manikür pedikür yaptıracam bugün..........teyzesiyle bi kaç saat duracak artık Enes Bey.....erteleye erteleye kalıyo yoksa.....

erken kalkınca erken uyudu Allah tan.....yoksa dışarı çıkmak daha güç oluyo.....böyle yattığı zamanlar daha çok şey yapabiliyoruz birlikte dışarda...........

Didem gelişin haftaya kalmış.....Kısmetse o zaman görüşürüz artık...

Şirvan geçmiş olsun size de.....hastane de dolaşmak zor iş.......

herkesi öpüyorum..........

valla caılou etkınlığıne katılcaklar varsa beraber gıdelım bızım selen delısı onun
ohh gezın gezın hava guzel selş uyansın bızde cıkıcz

esencim kadının dediğine kulak asma derim..
sevginin dediği gibi eski zamanın teknolojileriyle şimdikiler bir mi..

dr. una güven derim . biliyorum biz ne desek boş ama.. sen kendini yıpratacağına alllaha dua et yeter..

----------------------

didemcim doğum günün kutlu olsun .. ailenle mutlu yeni yaşlara canım ..

-----------------
ecemin güzel gözlerimi kızarmış.. geçmiş olsun.. valla bizimkide evde hep yerlerde..
mikrop kapmaları an meselesi..

bu arada bizimde uzun zamandır 16 tane dişimiz var.. yenileri ne zman çıkıyorki..

-----------------

elif mirayın ufaklık resimlerine bakıcağına yenisini yapta ona bak , kokla...
bak benimki 2 gün sonra 1 aylık olacak ..

----------------

ayyy başka ne vardı....

barana yemek yedirecektim . ilk önce buraya selam verim dedim..

ama baran yanımda tv . seyrederken uyuya kaldı...
ilk kez..
çoçuk aç aç uyudu... biraz burnuda akıyor, hastamı olacak acaba o yüzden mi uyuya kaldı..
gidim yatağına yatırım barii..
biri uyudu diğeri kalktı..
hadi bana müsade...

Şirvan 2. büyümeyecek mi sanki,bu sefer ikisine de bakar bakar ağlarım)
Burak'a da maşallah!Bize çabuk geçti gibi geliyor,sana zor olmuştur dimi?

kesın olurdu elıf en sn face yazmıstı sıkıldım artık dıye
ergul ıkı gundur yok sanırım daha once buradaydı yada hafta sonundan berı yok
şirvan masallah sana ıkısınıde bırden buyutucen allah guc kuvvet versın

ayy çok kötüü.... ailenin yaşadıkları o an.. Allah korusun...
çok sağol hepiniz çok sağolun içime su serptiniz..
sizi çok seviyorum...

CCCOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKK TESSEKKÜRRRRRRRRRRRRRRR EDERİMMMMMMMMMMM

COOOKKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM SİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…