2009 Nisan Anneleri

herkese selam güzel mi güzel nisan anneleriiiii..:)

esencim vallahi okuyup çıkacaktım ama senin yazını okuyunca yazmaya karar verdim..çok patavatsız bir kadınmış onu söyleyen..nasıl böyşe bir örnek verebilir sen bu kadar tedirginsen..çok şükür birşey çıkmadı değilmi sıkma canını..hareketlerinde konuşmasında en ufak bir gariplik olsa farkederdin..
mesela eskiden söylediği kelimeleri söyleyebiliyorsa emmesi normalse birşey yoktur..sıkma canını hiç kulak asma öyle insanlara..bıcır bıcır meriç hanımınla ilgilen ve allaha şükret hemde çok şükret sağlığına birşey olmadı diye..şükr secdeside yapabilirsin..

bize gelince..
biz iyiyidik 2 gün öncesine kadar..2 gündür yavrumun boğazı acıyor..kütür kütüt öksürüyor..dün arkadaşlarla beraberdik..arkadaşın kızıda şu anda acildeymiş vent..lin veriliyormuş..kağan şimdi uyuyor uyanınca bizde gideceğiz..iştahı da çok çok az..hemen iyi olsun tüm hasta kuzullar inşalah..

ayşecim geçmiş olsun öncelikle..

sadaka verdim.. tutulur mu bilmiyorum ama oruçta tuttum..

şükür secdesi nasıl yapılıyor.. onu da yaparım..
çok sağol...

Son düzenleme:
kızlar doğurmadım ama kötü günler geçiriyorm. bu arada nişanımın gelmesine rağmen serumla bu haftayı da bitirmeye çalışıyoruz. Ama ne yazık ki pazar günü kasılmaları önleyen serum yüzünden nabzım 205 civarına çıktı hastanede taşıkardi geçirdim. o yüzden sancılar artarsa artık serum da veremeyecekler direk doğuma giricem. doğurursam haberiniz olur meraklanmayın.

Son düzenleme:
çiçek Allah kurtarsın canım ya. inşallah..
çok zor bir hamilelik geçitrdin... Alah yardımcın olsun kıyamam..

37.haftadasın cıcek maşallah dogsun artık melek hatunnnnnnn

esen mesajını aldım işim bitince arıcam seni

hava süper burda üst komşu mercımek köftesi yapıyor ekşili ekşili offfffff süperde yapar biz yukarı cıkıyoruz hava süper ege ve arkadaşları saat 11den beri kapının önünde oynuyor hava süperrrrrrrrrrrrrrrrrr yaz geliyorrrrrrrrr
oleyyyyyyyyyyyyyyy

çicek çok geçmiş olsun. Artık büyüdü melek hanım doğsun da al kollarına :)
sağlıklı mutlu bi şekilde büyütürsün inşallah

Şirvan 2. büyümeyecek mi sanki,bu sefer ikisine de bakar bakar ağlarım)
Burak'a da maşallah!Bize çabuk geçti gibi geliyor,sana zor olmuştur dimi?

öyle böyle zaman geçiyor valla...
annem de bugün evine döndü .. 1.5 aydır benimle sağolsun..
şimdi bana bayaa zor gelecek .. özellikle yemek yapmak .. zorda kalınca
dışardan yeriz artık ne yapalım ..

canım çok geçmiş olsun..

biraz daha dayan be çiçeğim . zoru gitti azı kaldı bak .
o minik melek gelince poposunu ısırırsın bana bunları yaptın diye..

şirvan.. çok zorlandığın oluyo mu..
üf hangi birini yapacağım ...
yada ikisinin birden sana ihtiyacı olup senin yanılz olduğun oluyor mu...

çiçekcim neden bu kadar sıkıyo ki dr lar..36. hafta bittikten sonra çok korkulacak bişey yok diye biliyorum..tabi ne kadar durursa o kadar iyi elbet ama nişanın gelmesine rağmen hala doğaya karşı koymuşsunuz resmen :)) hayırlısıyla ağrısız sızısız al cnm artık kollarına melek kızını..bu çektiklerin umarım uslu,uyuyan ve annesini hiç üzmeyen bi bebek olarak geri döner sana..

ayşecim çok geçmiş olsun.
çiçek kıyamam çok zorladı bu hamilelik seni cennet anaların ayağının altındadır diye boşa dememişler gerçektende.doğarsada sorun yok nasılsa kilosu ciğer gelişimi tamam.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ÇiçekCim az kaldı nişan geldiyse bu hft kesin olur cnm
en fazla 10 gün dayanılırmış benim de o kadar sürmüştü nişandan sonra inş.melek gibi bir kızın
olurda hiiç üzmez annesini....

Şirvannnnn senin baran uyumlu allahtan ben napıcam bilmiyorum alp çok fena şimdiden afaganlar basıyor beni :-(( sanırım bizde kıskançlıkda çok olacak akşamları eve gidince annemle babama sen git diyor gelme annemle babamın yanına yanımıza bile oturtmuyor

ehehe alemsin şirvan:))evet olabilir ne zamandır yok yada eşi okudu yasakladı burayıda...

Ay Çiçekk,çok zor bir hamilleik geçirdin,Allah yardımcın olsun!

Miray ı tatilde 2 kere annemlere bıraktık,babamda evde,tabi full şımartılıyor,en çok da babam tarafından.Hatta anneme bile pas vermiyormuş babam varken.akşam eşim almaya gitmişti,resmen gelmek istememiş.Sen git,diyormuş babasına.Ağlayarak giydirmişler montunu falan.Sizinkiler böyle yapıyorlar mı,normal mi ya böyle yapması:-(

Sonra eve gelince de telefonda onlarla konuşmuyor.Dedeye gidelim mi diyorum,olmaz diyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..böyle miydi)

Aynen elif babam hadi git evine git diyor alp ne dese beğenirsin
sen dit dedesi buyası benim evim sen dit alp ditmezzzz diye bağırıyor
dün akşam zor getirdim illa kalacakmış bir şey dedik de kandırdık şimdi gelmiyor aklıma

Mügecim anca hatırladım sorunu kusura bakma cnm elev...t bende kullanıyorum
ama benim karnım zaten maşallah yani )

bu aralar herşeye muhalefetler ondan bence. bizimkide bana çok aşırı düşkündür. Her sabah salya sümük ağlaşıyoruz ayrılırken ama akşamları babanneden dönerken illa bi inatlaşıyor gidip kendini yatağa atıyor. ben getiriyorum geri montunu giydiriyorum falan ben bıraktığım an (ayakkabılarımı falan giyeyim diye) tekrar arka odaya koşturuyor. bida gidip alıyorum. delirdiler iyice. herşeye hayırrr

Bugün ben sana kurban olayım,dedim.Olmazzzzz ,diyor.Herşeye olmaz.

Ay hatta şimdi dışarı çıkalım mı diyorum.Ona bile,olmaz,dedi

evet herşeye olumsuz cvb.. herkes de aynı sanırım..

bizimki de öyle...

ittemiyom annee ittemiyom.. bide eliyle de hayır anlamına gelen işaret yapıyor..

kızlar bu durumların aynısı bizdede mevcut.öğlen dışarı çıkıcaz yok istemiyo montunu giiydiriyorum kavga döğüş.
hatta miraydakki durumun aynısı bizdede var.aşağda büyükannane var ona gittimi her dediği oluyo kuduruyo eve çılkalım oğlum ağla ağla yok zar zor kandırıyorum her indiğimde ama eve çıktıktan sonra hadi seni annaneye götürüyim hayır istemiyo bide sürekli kafa hayır şeklinde iki yana sallanıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…