Şirvan 2. büyümeyecek mi sanki,bu sefer ikisine de bakar bakar ağlarım)
Burak'a da maşallah!Bize çabuk geçti gibi geliyor,sana zor olmuştur dimi?
öyle böyle zaman geçiyor valla...kesın olurdu elıf en sn face yazmıstı sıkıldım artık dıye
ergul ıkı gundur yok sanırım daha once buradaydı yada hafta sonundan berı yok
şirvan masallah sana ıkısınıde bırden buyutucen allah guc kuvvet versın
canım çok geçmiş olsun..herkese selam güzel mi güzel nisan anneleriiiii..:)
esencim vallahi okuyup çıkacaktım ama senin yazını okuyunca yazmaya karar verdim..çok patavatsız bir kadınmış onu söyleyen..nasıl böyşe bir örnek verebilir sen bu kadar tedirginsen..çok şükür birşey çıkmadı değilmi sıkma canını..hareketlerinde konuşmasında en ufak bir gariplik olsa farkederdin..
mesela eskiden söylediği kelimeleri söyleyebiliyorsa emmesi normalse birşey yoktur..sıkma canını hiç kulak asma öyle insanlara..bıcır bıcır meriç hanımınla ilgilen ve allaha şükret hemde çok şükret sağlığına birşey olmadı diye..şükr secdeside yapabilirsin..
bize gelince..
biz iyiyidik 2 gün öncesine kadar..2 gündür yavrumun boğazı acıyor..kütür kütüt öksürüyor..dün arkadaşlarla beraberdik..arkadaşın kızıda şu anda acildeymiş vent..lin veriliyormuş..kağan şimdi uyuyor uyanınca bizde gideceğiz..iştahı da çok çok az..hemen iyi olsun tüm hasta kuzullar inşalah..
kızlar doğurmadım ama kötü günler geçiriyorm. bu arada nişanımın gelmesine rağmen serumla bu haftayı da bitirmeye çalışıyoruz. Ama ne yazık ki pazar günü kasılmaları önleyen serum yüzünden nabzım 205 civarına çıktı hastanede taşıkardi geçirdim. o yüzden sancılar artarsa artık serum da veremeyecekler direk doğuma giricem. doğurursam haberiniz olur meraklanmayın.
Ay Çiçekk,çok zor bir hamilleik geçirdin,Allah yardımcın olsun!
Miray ı tatilde 2 kere annemlere bıraktık,babamda evde,tabi full şımartılıyor,en çok da babam tarafından.Hatta anneme bile pas vermiyormuş babam varken.akşam eşim almaya gitmişti,resmen gelmek istememiş.Sen git,diyormuş babasına.Ağlayarak giydirmişler montunu falan.Sizinkiler böyle yapıyorlar mı,normal mi ya böyle yapması:-(
Sonra eve gelince de telefonda onlarla konuşmuyor.Dedeye gidelim mi diyorum,olmaz diyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..böyle miydi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?