2009 Nisan Anneleri

yani cnm fazla güneşlendim filan oradan kalma buluşmada dikkatini çektiyse vardı
ama bir türlü gitmek kısmet olmadı ev iş eş çocuk derken 2.çocuk oldu ama inş.evde olucam ya
artık kesin giderim....

valla dilek dediğin gibi hiç başlamasam daha iyiydi
face zaman ayırıp buraya zaman bulamayan çok arkadaş var...
çoğusu bişey sormaya girer zaten....

Lazer içinde iyi şeyler yazmamışlar ya bakın bu kk dan

Arkadaslar bu kıs 4 seans lazerle leke tedavısı yaptırdım.bende gunes lekesı yok, cıllerım vardı cokda fazla degıl,aslında ben dusunmuyordum. Lazer epilasyon yaptırdığım yer bana gel yapalım suratın porselen bebek gibi olacak deyince heyecanlanıp, bende de suç hiç araştırmadan etmeden başladık. Bu arada yazın 70 faktör kullanırsan birşey olmaz dedi. Çiller hiç kaybolmadı,sadece renkleri açıldı,suratımında rengi acayip açıldı. Buğday tenliyimdir,bembeyaz oldu suratım. Öyle olunca psikolojik olarak iyi geliyor gibi hisettim,mayıs ayı gelince güneş nedeniyle ara verdik eylülde tekrar başlamak üzere. Haziran ayı ortalarına doğru çene kemiğimin üstünde ve çenemde kıllar çıkmaya başladı.Şok oldum ,önceleri hormon veya strestendir sandım doktora gittim hormon testleri sonucu birşey çıkmadı,beni dermatoloğa yönlendirdiler.dermatoloğa gittim Amerikan hastanesine. lazerle yaptırdığım tedavi ışınları, pasif olan kıl köklerimi tetiklemiş,ve hepsi sakal bölgesinde tüy şeklinde uzamış! Teşhis buydu.Tedavisi ise ya doğum kontrol hapı ya da iğneli epilasyon dedi. Ama hap en az 1 senede falan etki edermiş. Sorasında tatile çıktım onları makas ile kısalttım çoğalmamaları için ağda sürmedim. 70faktör kullandım ve gölgede olduğum halde çillerim fazlasıyla ve hatta leke şeklinde öbek öbek geri geldiLazer merkezini aradım kıza bunu söyledim,hiç güneşe çıkmayacaktın dedi bana! leke tedavisinde olışan kıllar için de,strestendir imkansız ben hıc karsılasmadım dedı. Birşey imzalamadığım için de paramı da alamadım.Oradan nefret ettim,ama paket epilasyon aldığım için mecbur gdicem bir süre daha.Yani demek istediğim, asla lazerle leke tedavisi yaptırmayın.İnce tüyleri tetikliyor ve hiçbir işe de yaramıyor lekeler oluşturuyor!Araştırmadan sakın yapmayın hepsi para tuzağı. Ben şimdi çene kısmıma iğneli lazer için güneşin gitmesini bekliyorum:sinifsinif:

Sevgiler..

valla dilek dediğin gibi hiç başlamasam daha iyiydi
face zaman ayırıp buraya zaman bulamayan çok arkadaş var...
çoğusu bişey sormaya girer zaten....

Bitirebildin mi bari.En azından keremşantinin marifetlerini toplayabildiysen oda başarı:))

annemler bu hafta bizde idi.
meriçi bakmak için ilk defa kaldılar bizde annem babam.
evi bi güzel temizlemişller.. bugün ütüleri de bitirmiş annem.
yapma dedim yapmış yine de...
:)) mutluyum..

ohhh ne güzel Esen annenin ellerine sağlık.
Anneler olmasa işimiz kötü valla.

ay dilek nefret ederim zaten kıldan bende çok yoktur, aslında bu aralar gidecem dişçiye gene
bir sorayım belkide peeling dir yaptırdığı birşey dedi ama tabi yeri ve insanına görede değişir sanırım

bizde akşama pizza var annem yapıyor Alp de tuz serpiyormuş ) bende mutluyum
güle güle kirlet esennnn hftsonu rahat edersin
eşimde bulgaristana gitti hftsonu gelecek annemlerde kalıcaz..

pilingden azda olsa memnun olanlar var yazmışlar onlarda ama dediğin gibi her bünyeyi farklı etkiliyor olabilir.
zaten tamam şunu yaptım tam çözüm oldu diye yazan yok.

çiçekkk gelmişşş
demekki melek hanım hala bekliyor.
Nasılsın canım benim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dayan.

benimde kayınvalideler adanaya gidiyorlar. 10 gün yoklar annem geliyor bu akşam yolda. bizde kalıp yasoşa bakacaklar. umarım sorunsuz geçer haftamız. sabahları onu evde bırakıp çıkacağım için daha çok ağlayacağı kesin
sevgi hiç farketmedim ben leke falan yüzünde. çok fazla belli olmuyor demekki. bir de ben çok dikkatli incelemem hiç farkında değilim yanii.

günaydın

canın ekşi mi istiyor yoksa kız mı geliyor
evet cnm demirde midem bulansa bile tatlı yerdim
ama bunda tatlı yediğim an midem bulanıyo o yüzden hep ekşi acı tuzlu şeyler istiyorum
kısmet belkide :)
kıyamam kuzuuu anne düşkünü olunca öyle oluyo tabi
demir daha çok babasına düşkün olduğu için
hep onunla ama o gidince illa herşeyi ben yapıcam
kullanıyorum cnm 2. kutuya geçtim
haftaya dr.a gidicem bakalım bıraktırıcakmı
bende sorucam bu sefer gittiğimde cinsiyetini belki bnmkide belli olur
annemler bu hafta bizde idi.
meriçi bakmak için ilk defa kaldılar bizde annem babam.
evi bi güzel temizlemişller.. bugün ütüleri de bitirmiş annem.
yapma dedim yapmış yine de...
:)) mutluyum..
aahhh aahhhh annem annem cnm annem
nasıl güzel oluyo bnm eşim geldiği için annem gitti şimdi bütün işler bana kaldı
Allahtan mide bulantım biraz hafifledi

demiri yıkadım cnm çıktı kovasını duşa soktu kafasından aşağıya boşalttı suları
çokta hoşuna gitti o eğlendi ben yoruldum :)))

eşim yemek yapıyo sağolsun
çokta acıktım :)

merhaba kizlar
internet probleminden nezaman giremiyordm halloldu coksukur..
guzel haberlerle geldim..HAMILEYIM :) 18ekim mdt

cok gecmıs olsun canım 37den sonra artıık bır sorun olmuyor dıye bılıyorum ben bebısın kılosu vsde problem yoksa alamazlar mı ?

cok gecmıs olsun canım 37den sonra artıık bır sorun olmuyor dıye bılıyorum ben bebısın kılosu vsde problem yoksa alamazlar mı ?

topikleri karıştırdın şekercim eheheheheh burası 2009 nisan anaları:) beni 2011 şubat analarında yakalayamayınca buraya mı yazdın

bu arada ben prof dr Mehmet Cihat Ünlü'ye gidiyorum adam acaip inat bişey ısrarla ben sürünsem de almıyo bebeği hayati tehlikesi yok git eve yat ya da burada yatırayım dedi ama acil bişey olmadan ayın 18 inden önce almıyor bebeğimi. günümüzü aldık o yüzden 18 ine

güzel anneler nasılsınız.
yıne ben gedım yıne topık bosken gellmişim :84:
hasta bebişlerimiz varsa hepsine geçmiş olsun hastalıklar kuzucuklarımızdan uzak ollsun diyelim.
çiçekcim sana da cok geçmıs olsun hayırlı haberlerını ve kucuk hanımın fotolarını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…