güzel anneler nasılsınız.
yıne ben gedım yıne topık bosken gellmişim :84:
hasta bebişlerimiz varsa hepsine geçmiş olsun hastalıklar kuzucuklarımızdan uzak ollsun diyelim.
çiçekcim sana da cok geçmıs olsun hayırlı haberlerını ve kucuk hanımın fotolarını beklıyoruz
ben banyo yapıp dışarı çıkamam hiç 2-3 saat bile geçse..hemen sırtım tutulur başıma ağrı girer 2 günde geçezmerhaba herkese girip baktım ama yazmaya ancak vaktim oldu kayra şimdi uyudu .bende birazdan banyo yapıcam.
uyanıncada dışarı çıkıcaz.dün bi gömlek almıştım kendime bugun sökük olduğunu farkettim geri götürücem
yaa ne zaman buluşma yapıcaz tekrar kimseden ses çıkmıyo.yeliz,sinem,özlem,banu,esra ve şimdi aklıma gelmeyenler artık girmiyo hayırdır inşallah.
ohhooooo coşmuş kerem paşa..neyse cam daha zor iş ..keremin yaptıklarını toplamışsındır..selam kızlar sabahtan beri bi yazamadım
cam sileyim dedim 2 cam sildim bir balkoın yıkadım anca
keremin vukuatları bitmek bilmedi kovayı koltuğa döktü
kovaya kumanda attı
küçük duşa girmiş oturmuş şampuanlarla oynamış
bebek pudrasını almış duvarlara serpmiş
daha çok iş çıkardı başıma şimdi uyudu ön balkonu mutfak camı falan sileyim bari uyumuşken of allahım sabır ver yapma diyorum güzelce anlatıyorum arkamı dönüyorum olay olmuş bitmiş
ne güzell temiz ve yemek olan bi ev insan anında mutlu bi yüzle gider eve :)) ellerine sağlık,hakları ödenmez..annemler bu hafta bizde idi.
meriçi bakmak için ilk defa kaldılar bizde annem babam.
evi bi güzel temizlemişller.. bugün ütüleri de bitirmiş annem.
yapma dedim yapmış yine de...
:)) mutluyum..
allah kavuştursun sevgicim..ay dilek nefret ederim zaten kıldan bende çok yoktur, aslında bu aralar gidecem dişçiye gene
bir sorayım belkide peeling dir yaptırdığı birşey dedi ama tabi yeri ve insanına görede değişir sanırım
bizde akşama pizza var annem yapıyor Alp de tuz serpiyormuş) bende mutluyum
güle güle kirlet esennnn hftsonu rahat edersin
eşimde bulgaristana gitti hftsonu gelecek annemlerde kalıcaz..
merhaba kizlar
internet probleminden nezaman giremiyordm halloldu coksukur..
guzel haberlerle geldim..HAMILEYIM :) 18ekim mdt
Selin şimdi evi aradım annemlerde kaldık ya bu gece
ben çıkarken alp yatıyordu 8 de kalkmış anne nerde diye ağlamış bütün odalara bakmış
demem o ki evde bırakıp çıkmak daha kötü sanırım sabahları yapmıyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?