bırak bırak canım. çok iyi gelicek bak görürsün. arada yap böyle bak tahammülün de artıcak herşeyegiderin seneye yurt dışına elinde küçük bir bebekle..
sende tatile git gelde hamile kal artık :)))
hatta tatil bebesi olsun...
işte bu yaaa.. burda küçük bir tebessüm bile insana moral veriyor...
yok diyorum artık.. c.tesi gecesi baranı dedesine bırakıcam .. en azından c.tesi gecesi dışarı çıkım diye.. ama bu seferde pazar günü babasıyla kahvaltı yapsın istiyorum..
aman ben biraz manyağım bu konuda .. diyorum ya süper anne olucam yaa..
yakında süper yerine deli anne olucam ...
şaka bir yana da baranı dedesine -- burağıda anneme bırakıp gece bir kaç saatte olsa eşimle yanlız geziecem ..
adamla resmen uzaklaştık.. kardeş gibi yaşıyoruz bu aralar;
olabilir canım .. 1 yaşına kadar baranın varlığı yokluğu belli değildi. .. ne olduysa 1 yaşından sonra oldu sıpaya...
canım bu yarımgün oyun gurupları saat kaçta oluyor..
sabahtan sa benim fazla işime gelmez. .. gibi.. benim niyetim öğlen vermek bende burakla gezmek..
şuaraya bak aklım fikrim gezmede amma sürtük bir karıyım ..
markete bile gidemiyorum bu sıralar..
gezmekten kastım . markat olur , kuaför olur .. pazar olur nebilim işte anlayın ....
birde fiyatlar nasıldı..pahalı demişsin..
canımcım benim baktıklarım sabahtan yarım gün. öğleden sonra tam güne giriyo. ama vardır bence öğlen başlayan yerler. araştırmak lazım
doğa nın şu anda bize en yakın topkapı var. internette fiyatlar var zaten. indirimli kayıt şu anda 11500 dü sanırım. sizin oralarda değişiyo fiyatlar. beykoz 13.500 mesela.
bi de işin garibi ilköğretim liseyle falan aralarda 1000 tl fark var. okul öncesi için çok gibi. ama doğanın konsepti tartışılmaz tabi ayrı bi dünya o.
zaten doğa diyince hemen aklıma geliyosunuz canım:))siz doğaya yazdırın .. ilyas amcalarından bir takım kıyafet hediye..
tabii bu sene ana grubu kıyafeti yapıyorlarsa...
yani göndermeyin şimdi mi demek istedi tuğbacım anlamadım canımbence çok uygun aliye fiyatı ya fiyattan ziyade sen şu anda çalışıyorsun geçen gün güne gittim anaokulu öğretmeni bayan kendisi ona sordum bu sene için ecemi vereyimmi diye açtı ağzını yumdu gözünü valla:))evde otur çocuğu gönder falan diye,kısmet bakalım
çalışan annelerın mecbur ama ecem henüz tam olarak konusamıyor tuvalet eğitimi desen henüz başlamadım evlat ne kadar zor ya dimi şimdiden okul araştırmaya başladım eşimde diyor daha dur 2 sene var ama işte onlar için herşeyin en iyisi olsun istıyor ınsan
evet canım ya daha 2 yaşındalar ama araştırdığımız şeylere bak. ama ben selene yetemediğimi düşünüyorum. ne kadar oyun hamuru resim falan yapsakta her gün aynı şey aynı ev aynı ben. o da sıkılıyo ben de bunalıyorum
haftada 3 gün 2 saat değişiklik olucak tek amacım o bişeyler öğrenmesinden çok.
benim kuzenim de doğa nın koordinatörüyle konuşmuş. en önemli eğitim okul öncesi imkanınızın el verdiğince en iyi yere gönderin. ama ilkokul da iyi bi öğretmene vermeniz en önemlisi devlet okuluna da gidebilir ama öğretmeni iyi araştırın demiş. o mesela ilkokula pilot okullara vermek için uğrasıcam diyo
hayırlısı tuğbacım. vardır zamanı demekki. ben de yapıyodum bu yaz. ama erteledim. seneye bu zamanlar başlıcam çalışmalara kısmetse.şirvan gıcık karı hemen lafıda sokmuş bak.))çalışıyoruz kızım olmuyor işte 5 ay oldu korunmuyorum şaka maka eşimde dıyor temmuzda klıcaksın buda nisanda olucak görürüsun bak dıye hayırlısı ya ama bende istıyorum artık 2.bebeği allahım hayırlı zamanda hayırlısını versın ne dıyeyım ..
zaten doğa kolejıne verırsem ilyas amcasını arıycam benımde aklıma o geldi dırek indirim neyim yaptırırz:))
ama selen çok meraklı şu anda. çok seviyo küçük bebekleri.