2009 Nisan Anneleri

Anca okudum şirvanın geldiği nasıl da belli sflar uçmuş....
Şirvan bu sefer bana gelecektiniz havalar ısınsın biraz daha beklerim,
valla doğum gününde annemle 8 çeşit yapmışız o kadar olmaz ama aç göndermem sanırım :-))

al bir tane daha anasına yaptıryor .. şaka şaka .. ben takılıyorumda ben hiç bir şey bilmiyourm
sadece yemesi güzel...

geliriz canım.. sen ayarlaya telefon et ....
işlem tamam...
sadece önceden habaerim olsun... biliyosunuz eskisi gibi fazla giremiyorum..

arkamızdaki binanın dış cephesine mantolama yapıyorlar..
sanki bizim binaya yapıyorlar.
tüm matkap sesleri içerde...

20 gün evde yoktum yapmadılarda... ben evdeyim ya beni beklediler sanki..

bu arada yarından sonra 3 gün annemde kalıcam . .ilyas şehir dışında olacak...
inş. o zamanan kadarda mantolamayıda bitirirler...
inş bitirirler canım. ufaklık için zor olur. sesten uyanıp korkardı selen. hala da korkuyo

ben ecemi bu hafta doğa kolejine götürücektım günüm varmıs unuttum kaldı tabi eşimde ara soyle haftaya ertele dedi ama arıyamadım bakayım yarın arıycam cumartesi için merak edıyorum ne yapıcak
evet bi denemek lazım aslında. ben de götürmedim seleni kendim gittim.
cumartesi ben temizlikle uğraşırken eşim dışarı çıkardı melisi..ikeaya gitmişler, çocuk tiyatrosu,oyuncaklar,iice enerjisini boşaltmış..ben olsam asla durmazdı başlardı mızlamaya...babayla çıkınca duruyor nasıl oluyorsa...dünde arkadaşa kahvaltıya gittik, melisede arkadaş vardı oynadı kudurdu...haftasonu onun açısından verimliydi baya...bende üzülüyorum onu çıkartamayınca..ama ne yapayım okuldan eve gelince halim kalmıyor..bir de parka gitmek neyse de dönüş işkence..gelmek istemiyor..bıraksam sokakta yatacak..ben doğuma kadar hiç girmemiştim eve..sanırım ana karnında alıştı bu kadar gezmeye..ikinciye hamile kalırsam hep evde oturcam ki bu da ev kuşu olsun diye...
:))
oh ne güzel baya iyi olmuş melise bu gezmek.

canım beykoz kampüsü ayrı bir yer ... vaktiniz olduğunda dolaşmaya gidin. polenezköy yolu üzerinde...
dışardan alıyorlarmı bilmiyorum ama.. okulu gezmez istyorz falan diye kılıfına uyduursunuz..
yada bir hafta sonu telefonlaşıp orda buluşurz eşlerle birlikte.. hem tanışmışta olurlar...

bizde pazar günü havalar iyi olsunda baranı götürmek istiyorz.. yeşilin ortasında .. hayavanat bahçesini dolansın.. midillilere binsin istiyorz.. ama .. havalar ...

yok kız şaka yapıyorum.. hem kayınvalidesinin ellerine sağlık çok güzel yapıyor..

güzelim biz bile bunalıyoruz onlarmı bunalmasın .. haklılar.. enerjilerini bir şekilde atmaları lazım ..
iyi olur şirvan buluşalım gerçekten.
bunaldılar valla çocuklar. benim gözüm hep hava durumunda. gidicez ya bi de. ama hala yağmurlu gözüküyo arada istanbul

neyse kızlr size doyum olmuyor ben cıkıorum bırazdan ecem uyanır yemeğini hazırlıyım sonrada dışarı çıkalım öpuyorum hepinizi..
iyi gezmeler canım
Anca okudum şirvanın geldiği nasıl da belli sflar uçmuş....
Şirvan bu sefer bana gelecektiniz havalar ısınsın biraz daha beklerim,
valla doğum gününde annemle 8 çeşit yapmışız o kadar olmaz ama aç göndermem sanırım :-))
uçtu valla. geliriz inş. sana da kısmetse canım. kalmayız kalmayız merak etme sen
ben çıkıyorum kızlar. eve gidiyorum. yoksa çok geç çıkmak zorunda olucam eşimle. iyi günler size

ben eskiden kerem 2 yasına gelsin 2. yaparım diyordum
şimdi de 3 yaş diyorum
hayırlısı artık

deryacım alllah gönlüne göre versin cnm

dün ilk defa netten alışveriş yaptım.kıyafet aldım bakalım göründüğü gibi güzel çıkacak mı merak ediyorum

bende çıkıyorum umutun deyimiyle görüşbak
(görüşürüzün görüşü kendine iyi bakın bakını almış baybay görüşbak diyo biyerden ayrılırken :D)

Ooooo kaçırmışım muhabbeti,Şirvan hep gel valla,sen olmadan muhabbet ilerlemiyor.

2.bebişleri isteyenlerin Allah gönlüne göre versin,hayırlı zamanda gelsinler.

Ben de seneye için Mirayı kreşe başlatmayı düşünüyordum ama sanırım,1 yıl daha bekleyeceğim.eğer annem çok zorlanmazsa tabi.Benim de arkadaşım var anaokulu öğretmeni,Bahçeşehir Kolejde de çalışmış,şimdi devlet anaokulunda,çocukta çok içine kapanıklık falan yoksa,mümkün olduğunca geç gönder diyor,onun da kızı var,bizimkilerle,ben de göndermem diyor.

ohh muhabbetin dibine vurmuşsunuz :))
benim yeni gözlüğüm kırıldı bu sefer ben kırdım koltuğun koluna koymuşum unuttum vee üstüne oturdum :65:
o yüzden fazla okuyamadım
biz başakşehir sular vadisindeydik valla burnumuzun dibinde harika bir park var kırk yılda bir gidiyoruz
ama en iyisini yapıyoruz sanırım çünküecrin hafuşaa gircemm hafuşşşşş bıcı bıcı yapcaaam diye dellendi durdu
bu yaz onu tatile götürmek farz oldu ama denizden havuzdan nasıl çıkartırız bilmiyorum buruşana kadar banyodan bile çıkmıyor

bu çocuklar yorulmak nedir bilmiyor yaa
sabah çıktık bisiklet sürdü sonra sitenin parkına götürdük ordan sular vadisine orada çoook yürüdü
sonra kendime ceket bakacaktım alışverişe gittik mağazada çocuklara oyun alanı yapmışlar en az 1 saat oynadı ben halimden memnundum bütün katlara baktım babası ecrinleydi :)
ama eşimi aradılar gazetenin sitesine reklam verecekmiş bi milletvekili pc başına geçmesi lazımdı hadi gidelim dedi dedim sen arabayı çıkart biz geliyoruz
aman allahımm ecrin canımı aldı oyun alanından çıkana kadar nasıl çırpınıyor kucağımda sakinleştiremedim
sonra 12 13 yaşlarında bir çocuk geldi ecrinle konuşmaya başladı nasılda güzel yüzlüydü yavrum ecrin sakinleşti ayakkabılarını giydirdik ve ordan ayrıldık :) allah gönderdi çocuğu ehehe

Miray da banyodan hemen çıkmıyordu,onun başında beklerkencanım sıkılıyordu.ama bayadır benle onla birlikte giriyorum banyoya,hem ben daha uzun yıkanıyorum hem o.Önceden eşim gelmeden giremiyordum banyoya,böyle daha iyi oluyor,onu da daha sık yıkıyorum böylece.
Suyla oynamayı çok seviyor ama,iş kafayı yıkamaya gelince hala en büyük sorun.Bazen ağlamadığı oluyor ama genelde zırlama.burnuna ve gözüne su gelince çok rahatsız oluyor,bir mendille giriyoruz banyoya,yüzüne su gelince hemen siliyoruz:-))

ecrini suya sok yeterki saç baş umurunda değil :) kardeşim küçükken miray gibiydi hatta o çok komikti
çok korkardı yüzüne su gelmesinden banyoya girerken çıkarttığı eşyalardan alır yüzüne kapatırdı başı yıkanırken eheheh

bende ecrinle giriyorum bazen o zaman duş başlığını ters çeviriyoruz yağmur yayoooo diye deliriyo sevinçten :D

kardeşimde bi E.T oyuncağı vardı hani şu havluya sarılmış bisikletteki hali onu çok sever ecrin banyo bitince hadi E.T olalımm diyorum çıkıp havluya sarılıp aynaya bakıp kopuyor

Tuğba Ecrin bisikleti kendi sürüyor mu artık?Biz geçen sene aldığımız 3 tekerlekliyi bile hala kullanamadık,binmek istemiyordu,ama birkaçkere çocukları gördü bisiklete bindiklerini,ben de istiyom dedi.yoksa ondan inip yürümek istiyordu.

sürüyor da pedalları tam tur döndüremiyor hala hani en alta kadar ittirip sonra diğerini ittirmeye gücü yetmiyor.yarım yarım yapıyordu şimdi aşağı kadar indiriyor pedalı sonra 1 kere geri çevirip tekrar yükleniyor kaplumbağa hızında ilerliyoruz.bugün fark etmedim küçük yan tekerlerden biri havaya kalkmış pedala yüklenince yana yattı biraz düştü ecrin ama sert bi düşüş olmadı sonra binmek istemedi

:17:tünaydınn kızlar
pazar günü bizde kahvaltıya gittik hava süperdi kuzucumun ellerinin üstü ensesi yanakları kızarmış güneşten çok mutlu oldu..bide umutun bi hayalini gerçekleştirdik birlikte kepçeye bindik sonra içinde kitli kaldık şaka gibi yaa Allahtan annem dışardaydıda gitti görevli çağırdı umutun umrunda değildi ağzıyla kepçe efekti yapıyo taş iniyoo diye bağırıyoo inanılmaz mutlu oldu ama akşam tam uyudu dedim annecim diye beni çağırdı heyecanlı heyecanlı anlatıyoo annee biz büüük ketve bindik diyee
yuhh melek ne pahalıymış orda yaa ben 2 sene önce gen.bölgeyi 250 ye yaptırıyodum şimdi aynı yerdeki dr.lar ortaklıktan ayrılmış müşteri kazanmak için gen. 75 koltuk altı 35 bıyık 10 tl.den yapıyolar hepiniz gelin burda yaptırın hem gezmiş olursunuz:D

evet seninkini biliyodum zaten sevgicim maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

nasıı yaa bizim niye haberimiz yok 2 yaş kontrolüne gitmedik ondanmı dr.söylemedi acaba..ne aşısı deniz kendimi cahil anneler gibi hissettim:17:
cok iyiymiş yaaaaa

gelelım ehehehhehe

geçen gün kardeşimdeyiz

baranı ve yiğenim emiri alıp avm deki oyun merkezine götürelim dedim.(kardeşim evi yakın avmye)

burağıda anneme buraktık ... 2 saat içinde gelicez diye..

orda barana o kadar üzüldüm ki ..
bütün çoçuklar dışarda ben oğlumu burak yüzünden eve kapatıyorum ..
bir parka bile götürmüyorum diye.. ,
halbuki sağ sütünü bırak annene burağa git. yok. .yazık tır bebeğe diye.. ,
süper anne olmak zorundayım ya.. halbuki öyle değil işte..
insanlar emziriyor.. veriyor başkasına bak susutur altını değiştir.
ben yanımda biri varken bile altını da ben değiştiriyorum. yediriyrom..
ama ben yıpranıyorum...

amannnn zor gerçketen bende her girdiğimde dert yanıyorum..
şimdi millet diyecek doğurmasaydın diye...
olurmu öyle sey canım yaaaa
cok halklısınburak kuzuları sat birilerıne kocişle kafa dagıt 1-2 saat

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.

okul işini bende düşünüyorum. birsürü okul var. ama iyi araştırmak lazım,bizim bu iş olunca bende düşündüm göndersem mi diye ama daha küçük olduğunu düşünüyorum.
şimdilik böyle devam etsin bakalım.

tuğbacım dediğin gibi hayırlı zamanda gelir bebiş
yeni işiniz hayırlı olsun zeynep yazaıcaktım unuttummmmmmmm

kızlar maşallah ne cok konuşulmuş şirvanın geldıgı blli olmuşşşşşşşşş

gittim geldim arkadaş seansa gıdı ben konuştum koltuk altımı 100 tl noırmalde 350 civarıymış
ama benım toplasan 20 kök vardır cok az ve sarııııı
koltuk altını allah nasşp ederse bi 15 gün sonra gıdıp yaptırıcammm

özel bölgeyede 700 dedi oda cok kılsız ve dagılım olmadıgı içinnnnnn

onda kararsızım eşim gelsin bi konuşalımda

aliye iyi tatıller şimdidennnn
şirvan hep gel canım ya sen anlat biz dinleyelım muhteşem anesınız valla 2 cocuk ev yemek bravo vallaa

egede banyoyu sevıyorrrr ama yeterki kafasına su getırme bazen aglıyor bazende aglamıyor belli olmuyorrrrrrrrrrrrr

yarında urlaya gıdebılırım
bankada falan işlerım var bakalım hava yagmura döndü

herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

pek güzel muhabbet olmuş ama hızlı hızlı baktım.....................

akşam randevusu vardı oğlumun çocuk cerrahıyla................epey bi konuştuk......ilerleyen haftalarda yaptıracaz....sünnetini.......3 gün önce haber verirseniz .....yeter.....dedi.....bakalım artık ....inşallah hayırlısıyla sonuçlanır bu iş.....Ankara da araştırmadığım sünnetçi ya da dr kalmadı......kısmet artık ....sıkıntısız bitsin.....bi sorun çıkmasın...başka bi şey istemiyorum....hepsi işini iyi bilen insanlar ama insanın aklı hep uçta kalan şeylere takılıyo vs...............

kreş için ben de Eylül diyodum ....... fakat kakayı söylüyo ama altına yapıyo.......derdini tam anlatamıyo....bi de benim oğlumun yeme sıkıntısı çokkkkkkkkkk bu nedenlerden ötürü onu ne zaman hazır görürsem ....aklımın kalmayacağından emin olursam...... ancak o zaman gider........zaten pek tatlı oldular şöyle biraz da keyflerini çıkaralım..........: ))

herkese iyi geceler

uzun zamandan sonra böyle geçmiş okumak zor geldi valla
dışardaydık sonra kayınvalideme geçtik yeni geldik sayılır

bende bugün bi arkdaşla konuştum kreş işini veriyim diyorum yarım gün sitenin yakınında bir yer var burdaki herkes oraya gönderiyor gönderen arkadaşın çocuğuda bezli ve tam olarak konuşamıyormuş ama faydasını görmüş tavsiye etti

börek konusunu anlayamadım ya:27:

demek cumartesi akşamı makara falan filan ok öyle olsun bakalım tuğba hanım..:63::63::63:
şirvan eşin geliyorsa senide getirse ya bursaya

git yaptır Melek çim......kurtul ne güzel.............yazın ne rahat edersin....
ben de dedim dedim ama sağolsun oğlumdan bana sıra gelmiyo...............

Umutun ağzını da yiyimm ,yakışıklı seni
walla tam yeme kıvamına geldi hepsiii Allah tatlarını kaçırmasınn
bugün akşama kadar anneannesiyleydi umut ben işyerindeydim akşam üzeri 1 saat kadar görüştük sonrada tango kursumuz vardı gelince bana bi sarılması vardı cnm benim yaa kuzum sımsıkı sarılıyo boynuma arkadan eliylede yavaş yavaş sıvazlıyo
devrim sünnet işinin psikolojik boyutu ne durumda araştırdınızmı bende istiyorum ama dr.umuz 2 yaşından sonrası uygun olmaz demişti biraz daha büyümesi gerekiyomuş ama sonrada daha çok korkar bence bizimkinin canı çok tatlı zaten
suya bizde bayılıyoruz bayılana kadar kalıyo banyoda artık kendi çıkmak istiyo yoksa kıyamet kopuyo istemeden çıkarsa..banyonun hatrına başını yıkamamada müsade ediyo beyfendi
melek lazer yapan yerle konuş bu ne bee soyguncu gibi 700 tl nerde 75 tl nerdee 10 katı nerdeyse bu işin maliyeti ne ki sanki fazla rakibi yok heralde ondan böyle uçmuş fiyatlar..aradaki farki yol parası yapın gelinn siz en iyisi kayseriyee mantı yerizz eheee:56:

Back
X