2009 Nisan Anneleri

slm kızlar pek okuyamadım şirvan gelmiş gülşen gelmiş aliye gelmiş hoşgelmiş
dün eşimin doğum günüydü o yüzden giremedm
aile arasında yaptığım pastayı kestik yedik fln
akşamada yemeğe gitik başbaşa iyi geldi özlemişim el ele bodrum sokaklarında gezmeyi eskilerden bahsettik hep
ne güzel günlerimiz olmuş dile kolay 11 yılımız geçti gitti Allah daha sağlıklı uzun ömürler versin

yarın gidiyo yine iş çıktı
ay sonuda çine gidicek inş. o arada bi kaçarsa gelicek kaçamazsa 1 ay yok :(((

günaydın

mügecim allah daha uzun yıllar birlikte olmayı nasip etsin çocuklarınızla beraber

bizimde 11 yılı geçti.geçen fotoğraf albümlerine baktık.aynı şeyleri bizde konuştuk.çok çabuk geç,iyor zaman.

devrimcim hayırdır.bi sorun falan mı oldu?enes sünnet olacak demişsin ya.

Günaydın

Gülşencim asıl büyüyünce daha sıkıntılı anal döneme gireceklermiş.vs......2 den sonra diyolar...ama bizim cerrah 3-6 yaş diyo ....çocuktan çocuğa fark edebilir....bizimkinin şu an pipisiyle ilgili bi takıntısı yok....o yüzden fazla zaman geçirmeden olsun diyoruz....
bi de bu yaş çocuklarında lokalle yapılması travmaya yol açabilirmiş vs....o yüzden dr.ların hiçbiri lokal yapmıyo...sünnetçiler yapıyo ama...o arada çoçukların neler yaşayacağını düşünmek istemiyorum....

Allah kavuştursun Müge ...bir ayı bulmadan görüşürsünüz umarım.........

bi ara sıkıntısı olmuştu ama illa sünnet olması gerekmiyodu.............sonra düzeldi zaten.....

ordan kaldı sünnet işi yaptırıp kurtulalım diyoruz. zeynepçim....

bende bu yaşlarda sorun olur diye duymuştum da ondan sordum cnm.
ama sen araştırmışşın zaten.
bana kalsa bende bebekken yaptırmak isterdim ama olmadı.
hayırlısı olsun cnm.

bende bu yaşlarda sorun olur diye duymuştum da ondan sordum cnm.
ama sen araştırmışşın zaten.
bana kalsa bende bebekken yaptırmak isterdim ama olmadı.
hayırlısı olsun cnm.

Bende öyle biliyorum cnm bizim cerrahda 2-6 yaş arası önermiyoruz mecburiyet olmadıkca demişti

walla tam yeme kıvamına geldi hepsiii Allah tatlarını kaçırmasınn
bugün akşama kadar anneannesiyleydi umut ben işyerindeydim akşam üzeri 1 saat kadar görüştük sonrada tango kursumuz vardı gelince bana bi sarılması vardı cnm benim yaa kuzum sımsıkı sarılıyo boynuma arkadan eliylede yavaş yavaş sıvazlıyo
devrim sünnet işinin psikolojik boyutu ne durumda araştırdınızmı bende istiyorum ama dr.umuz 2 yaşından sonrası uygun olmaz demişti biraz daha büyümesi gerekiyomuş ama sonrada daha çok korkar bence bizimkinin canı çok tatlı zaten
suya bizde bayılıyoruz bayılana kadar kalıyo banyoda artık kendi çıkmak istiyo yoksa kıyamet kopuyo istemeden çıkarsa..banyonun hatrına başını yıkamamada müsade ediyo beyfendi
melek lazer yapan yerle konuş bu ne bee soyguncu gibi 700 tl nerde 75 tl nerdee 10 katı nerdeyse bu işin maliyeti ne ki sanki fazla rakibi yok heralde ondan böyle uçmuş fiyatlar..aradaki farki yol parası yapın gelinn siz en iyisi kayseriyee mantı yerizz eheee:56:
aslında cok lazerli epilasyon yapan yerlr ama fıyatlar aşagı yukarı böyle buralarda gülşencim

mantımı hopppppppp geldim:)))))))))
slm kızlar pek okuyamadım şirvan gelmiş gülşen gelmiş aliye gelmiş hoşgelmiş
dün eşimin doğum günüydü o yüzden giremedm
aile arasında yaptığım pastayı kestik yedik fln
akşamada yemeğe gitik başbaşa iyi geldi özlemişim el ele bodrum sokaklarında gezmeyi eskilerden bahsettik hep
ne güzel günlerimiz olmuş dile kolay 11 yılımız geçti gitti Allah daha sağlıklı uzun ömürler versin

yarın gidiyo yine iş çıktı
ay sonuda çine gidicek inş. o arada bi kaçarsa gelicek kaçamazsa 1 ay yok :(((

birlikte nice 11 senelere canım

devrim dedigin gibi keyfını cıkaralım sonra sonra özlücez bu hallerini kuzucukların tam yemelik bıdı bıdı konuşmalar keyifli gülüşmelerrrrr

dün lazerden sonra cok büyük bi parka gıttık o kapalı kaydıraklardan 5-6 tane vardı acık kaydırak doluuuu salkıncak 5-6 tane hepsine bilikte bizndik ben yoruldum o yorulmadııı
kapalılardan kayarken nasılda gülüyorrrrrr gülüşüne kurban olsun annesi herseleri güzel allah saglılklı uzun ömürler versın hepsineeeeeeeeeeeee

hava burada bi yagıyor bi acıyor urlaya gidecektım vazgectimmmmmmmm

aslında cok lazerli epilasyon yapan yerlr ama fıyatlar aşagı yukarı böyle buralarda gülşencim

mantımı hopppppppp geldim:)))))))))

birlikte nice 11 senelere canım

devrim dedigin gibi keyfını cıkaralım sonra sonra özlücez bu hallerini kuzucukların tam yemelik bıdı bıdı konuşmalar keyifli gülüşmelerrrrr

dün lazerden sonra cok büyük bi parka gıttık o kapalı kaydıraklardan 5-6 tane vardı acık kaydırak doluuuu salkıncak 5-6 tane hepsine bilikte bizndik ben yoruldum o yorulmadııı
kapalılardan kayarken nasılda gülüyorrrrrr gülüşüne kurban olsun annesi herseleri güzel allah saglılklı uzun ömürler versın hepsineeeeeeeeeeeee

hava burada bi yagıyor bi acıyor urlaya gidecektım vazgectimmmmmmmm
aminnnn inşallah cnm..lafta kalmasın bak yolunuz düşerse veya düşmezsede özellikle kayseriye mantı yemeye bekliyorum sadece meleği değil hepinizi kızlarr

mügecim Allah yavrularınızla daha nice mutlu yıllar görmeyi nasip etsin inş. Allah nazarlardan saklasın:nazar:bizimde tevellüt 98..13 yıllık bi geçmişimiz var aşkımlaa

ne güüzel böyle uzun yıllar beraber geçirmek
inşallah kızlar daha sağlıklı bi şekilde nice güzel senelerimiz olsn inş.

zeynepcim sende hoşgeldin cnm

demiri uyuttum kendimede bakla haşladım
akşamada yemeğe davetliyiz
hiçbişey yapasım yok hatta yatıp uyuyasım var :)

inş.mügecim..

kızlar bebişlere kahvaltıda ne yediriyosunuz yani tam olarak nasıl bir porsiyon oluyo ben kuşku duyuyuorum acaba tam olarak doyuyomu diye çünkü kahvaltı tozuyla sütle hazırladığımız kahvaltı içime siniyodu şimdi parça parça doymuyomuş gibi geliyo

ben demire
ekmeğin üstüne tereyağ bal yada peynir tahinpekmez sürüyorum öyle yiyo
arada zeytin sıkıştırıyoruz sonra çilek reçeline bayılıyo
üstünede süt içiyo doyuyodur herhalde :)

hihihi tuğbanın yazdıklarını görünce unuttuklarım varmış

ben günaşırı omlet yediriyorum demire domates salatalıkta yer hatta maydanoza bayılıyo
arada eline kıvırcıkta veriyorum vakvak oldum diyo yiyo hepsini :)

Son düzenleme:
selamlarr
ecrin yine yaramazlığın zirvesinde çıldırdım sabahtan beri evi birbirine kattı
Allah daha nice yıllar yaşatsın eşlerimizle.biz daha çiçeği burnunda sayılırız sizin yanınızda daha 4.5 yıl oldu :69:

gülşencim ecrinin kahvaltı tabağı şöyle
1 patatesten yaptığım kızartma (yarısından fazla yiyor kalanı bana :))
1 domates (tamamını yiyor daha olsa yer)
1 haşlanmış ya da omlet (tamamını yer)
labne
yarım sosis
hepsini büyük bir servis tabağına koyuyorum yere örtü seriyorum önünde tabak kendisi yiyor.masada yedirmek bana işkence çünkü keçidir biraz hep masaya tırmanıyor
bal pekmez gibi şeyleri yemiyor tatlıyla arası yok.

ben küçük tavaya yumurta kırıyorum beyaz peynirle karıştırıp portakal suyuyla yiyo bide zeytin ezmesine bayılıyo ama ekmeği az yiyo üstünede su içiyo genelde diğer türlü daha iyi ddoyuyodu ama dr.umuz kızıyo zaten kocaman adam olldular artık
ortalama ne kadar ekmek yiyo mügecim?

masallah ecrine ne güzel yapıypr kahvaltısını
kerem yumurtayı çok sevmiyor bende çok sık yapmıyorum
haftada 1-2
keremde pekmez ve bal yiyor ekmekle
eskiden peynir yerdi artık onuda yemiyor
portakalsıkıyorum onu içiyor
bana da kahbvvaltıyı çok doyurucu yapmıyomuş gibi geliyor

sağol zeynepcim.hoşgeldin yeni işiniz hayırlı olsun.
ben ekmek yedirmiyorum kahvaltıda.ekmek görse ekmekle doyurur karnını çok seviyor
doğrusu çok ekmek tüketmiyor ecrin sadece çorbasına doğruyoruz
beyaz ekmeğin bi faydası yok zaten buğdaylı çavdarlı vs. ekmek denedik sevmedi ben bile sevmedim :)
hee bir de zeytin yer tutup etrafını bi güzel yer kabuğunu atar :)

ecrin tam bir domates canavarı.elma gibi tutup yiyor bazen:)

ve ben 15 aylıktan beri böyle kahvaltı yediriyorum.zaten katı gıda yutma sorunumuz hiç olmadı karışım yaptığımda sevmiyordu biz de geçtik kahvaltı tabağına

sağol tuğbacım.

kerem bebekkende karışımlı kahvaltı hiç yemedi zaten.,
ekmek yemeklerde hiç vermiyrum yoksa ekmeğe dadanıyor.yemeği yemiyor
ama kahvaltıda diğerlerini yemeyince mecbur veriyorum ekmekle pekmez,bal

kerem de bütün domatisi yiyor.ısırarak ve bütün suyunu akıtarak :))
ama doğranmış domatesi yemiyor çok ilginç neden yemiyor bilmiyorum valla

ohh şifa olsun kuzularaaaa

ecrinin herşeyi kendisi yapma inadı tavan yaptı
ecrin giysin
ecrin yesin
ecrin silsin
ecrin yıkasın.........

hep cevaplar böyle hele giyinme çabası giyemeyince dellenmesi...dolabındaki "kiiyapett" leri çıakrtıp üst üste giymek istemesi :))) çok komik yaa

kerem bi dönem öyleydi artık çok yapmıyor

ama oda evden çıkarken kıyafetlerini kendi seçiyor
şunu şunu anne diye gösteriyor eşekk :))

Bir kahvaltı muzdaribi de benim karışım yiyor hala yoksa güzel yemiyor ama
işten ayrılınca bende bırakıcam normal yedirmeye çalışıcam
geçenlerde bir yumurta kırdım, bir domates,biraz kaşar peyniri rendeledim
yarısını dahi yemedi o zaman da aç kalmış gibi geliyor bana...

Back
X