Dualarım sizinle tuğbacım hemen kurtulsun ecemcik....slm kızlar bugün doktora gittilk anestezi muaynesi olduk yarın ameliyat dua edin bizim için ..
selam felaket nezleyim
yarın adanaya gidiyoz pzr akşam dönücez. o kadar yoğunuz ki. ev işi de halloldu gibi kredimizde onaylandı. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...
kolay bi şekilde gecsin ameliyatı saglıklı bi şekilde dönsün evine cimcimeeeeslm kızlar bugün doktora gittilk anestezi muaynesi olduk yarın ameliyat dua edin bizim için ..
selam felaket nezleyim
yarın adanaya gidiyoz pzr akşam dönücez. o kadar yoğunuz ki. ev işi de halloldu gibi kredimizde onaylandı. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...
haklısın gülşen ama bazıları gerçekten abartıp olayı resmen savaş alanına döndürdüler
nasıl hakaretlerdi birbirlerine karşı söyledikleri laflar beni bi anne olarak çok üzdü gerçekten
nolursa olsun kavgada bile söylenmeyecek sözler vardır ben gerçekten çok kırıldım ama yinede bişey demedim
senide kırmak istemedim emin olabilirsin kırdıysamda kusura bakma
selincim güle güle otur cnm hayırlı olsun eviniz
slmlar
evet çok haklısınız bencede yavaş yavaş tükeniyo gibi burası kimse giremez oldu bende ağustostan sonra fazla giremem herhalde
bide bu seçimler yüzünden birbirini kıran çok oldu face de resmen savaş vardı anlamadım neden böyle bişey yaptılar
hatta ben bile gülşenle ufak çaplı bi tartışma yaşadım ama niyetim kırmak değildi birbirilerini silenler var fln hiç gerek yok ama neyse
geçmiş olsun selincim
Allah ecem kızımıza güç kuvvet sağlık versin biran önce iyileşsin inşalllah dualarım seninle tuğbacım bak gör çok güzel haberlerle döneceksin
kuzumuuzun derdi bitecek
beni kırmadın yorumundaki cahil ve at gözlüğü takmış insan benzetmesi çok talihsiz bi açıklamaydı sadece..hiç kimsenin ülkenin yarısına böyle bi yakıştırma yapmaya hakkı yok ..başkaları bunun on katı daha ağır ithamlarda bulunuyor belki ama sana değer verdiğim için üzüldüm sadece
maşallah seleneeeeeeeeminecim ben bişey olmaz diyorum bişey olmuyo çok şükür:))
bazen giyiyo selen de ama çoğu zaman çıplak ayak.
günde en az 2 kornet yiyo ama çok şükür olmuyo bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?