bana da bu garip geldi bende hep tam tersini gördüm de :))cnm benim kızlarını çocuklarıyla oğlunun çocuğu farklı olur yani onlar damat tarafının ama oğlumun torunu benim diye düşünüyolar ne kadar diğer torunlarını sevselerde senin kızna daha çok düşücekler bu böle gelmiş böle gider.yapıcak bi şey yok sadece kendini üzdüğünle kalırsın...
maşallah maşallah..2. yürüyen bebeğimiz sanırım..günaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
yok cnm annem ve babannem var onlarla evle ve elayla ilgilenmekten 2 gündür ilk kez girebiliyorum cuma akşamı da onlarla aydına geliyorum oof çok soğuk olmasa barii :)deniz olurdu bu saatlerde artık girmiyor.
ela uyuyor herhalde..
bendeeeee :)))aman bahceme villamı kondurdum.................. ehehehheeee
bana da bu garip geldi bende hep tam tersini gördüm de :))
maşallah maşallah..2. yürüyen bebeğimiz sanırım..
yok cnm annem ve babannem var onlarla evle ve elayla ilgilenmekten 2 gündür ilk kez girebiliyorum cuma akşamı da onlarla aydına geliyorum oof çok soğuk olmasa barii :)
bendeeeee :)))
slm kızlar pazar günü buluşma vardı ya hani resimler
aminnnnnnnnnnnnnnnn.günaydın annişler...
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun..bir an önce düzelir inşallah kuzucuklarımız..
iştahsız bebişlerimizde iştahla dolsun..yesinler yesinler kocaman olsunlar:) annelerini de uğraştırmasınlar...
uyumayan bebeklerimizde uyusanlar inşallah..anneleriin canlarına okumasınlar:)..
AMİN!:)):icecream:
allah çokkkkk sabır versin canım sana.masallah.
meriç bu aralar çok iştahsız hiç birşey yemiyor nerdeyse....
allah sağlıklı uzun ömürler versin canımbu arada kızımm 9 aylık oldu hani tebriklerr
kızalr gerçekten dün gece çok kötüydü.her gün düzelecek diye beklerken bir önceki gecemi özler oldum.yok mu bunun bi çaresi acep?
kzılar eltım bılgısayar kursuna başladı dün
2 ay kızına ben bakıcam kızı şubatta 3 yaşına gırecek maşallah oda yaramazzz
saat :13,00 ile 17,00 arası bende olucak.........
allah bana 2 ay yardım etsinnn.....,
2 cocuklu akdın oldum eheheehhe
zorrrrrrrrrrrrr
sen üstesinden gelirsin hamarat hatun :))kzılar eltım bılgısayar kursuna başladı dün
2 ay kızına ben bakıcam kızı şubatta 3 yaşına gırecek maşallah oda yaramazzz
saat :13,00 ile 17,00 arası bende olucak.........
allah bana 2 ay yardım etsinnn.....,
2 cocuklu akdın oldum eheheehhe
zorrrrrrrrrrrrr
canım buraya degılde faceye ekledıler tugba eklemiş
aynennn başka cocuk düşünmüyorum allah ogluma ömür versin.........hehehe maşallah melek hem genç hem hevesli gördüm seni benden geçmiş hem 2. çocuk hem başkasının çocuğu :)) ilk hedefim elayı sağ sağlim büyütüp önceki hayatıma geri dönemk tabi kızım yanımda olacak artık :))
delirmezsem iiiiiisen üstesinden gelirsin hamarat hatun :))
sal canım görmemiştim bakayım
hehehe maşallah melek hem genç hem hevesli gördüm seni benden geçmiş hem 2. çocuk hem başkasının çocuğu :)) ilk hedefim elayı sağ sağlim büyütüp önceki hayatıma geri dönemk tabi kızım yanımda olacak artık :))
slm kızlarr
dün zeynebi hastaneye götrdük devamlı öksürüyodu bogazı tahriş olmş kızarıklık varmış birde balgam varmş öksürrken kusacak gibi yapıyo dün gece 4 de yattı
kilosunu boyunu ögrendik 10kilo olmş boyuda 74sn
dişi hala çıkmadı dedim demir damlasını bırakmamı söledi onun yerine şurup yazdı vitamn şurubu 1.5 yaşına kadr kullan dedi kemik gelişimi güzel dişide çıkar dedi
hastaneden sonra kaynanama geçtim bi güzel kahvaltı yaptık sonra zeynebi ona bırakıp muh. kursuma gittim çokk ii olduu yaa valla muh. anladımmmm 2 saatte adam çok güsel anlatıı
neyse akşamda kaynanamdaydım çörek yaptrdm şimdilik çok iyiz
tşkler
geldim egeyi uyuttum
valla denızcım dün yemekte misaır vardı annem geldı egeyle ışgılendi 4 de gıttı sonra uyudu sonra uyandı paçamdaydı hep
valla gezmelerede cok soguk olmadıkca sarırıp sarmalıyom kabıyorum hop gidiyozzz
maşallah
bende egeye aynen ne seviyorsa heleki elk süpürge kablosuna bayılıyırrr yer onlarla ugraşırken yada tv karsısında gece bahçesi cd takıom onla duruyor maşallah
tebrkler
kızlar artık büyüdüler her yer deşiliyorrrrrrr o dagıtmaca ben toplamacaaaa
YA NE KADAR ZAMAN ARALIKLI YIKIYORSUNUZ BEBİŞLERI
ben haftada 1 yıkıyorum.... cok uzun zamanmı?
aysuncum bizimde şirket doktorumuz var ayrıca sağlık ocağındada duruyor..ferrozinc önerdi bana..iştah açıyormuş..henüz kullanmaya başlamadım..ama yakında başlayacağım..vitamin olarak sanasol kullandım şu an polivit kullanıyorum..ama değiştirebilirm...seher minadex canım portakallı.
ben de her hafta 2kez yıkamak istesemde 1 kez oluyor bide bizim annem de kaldığımız için. evde yıkamıyorum soğuk olur diye.. annemlerde soba var..
ole eltiye can kurbanbaşaksının eşimin agbısının kızı ama elimizde büyüdü yan yana evlerımız eltımlee....
ii biriii
hakkı var bende
hamileyken 2-3 ay cogunluk onda yemek yedik sagolsun yemek yapamıyordum yaa
annemde kayınvalidemde onda... yedikkk
hakkı ödenmezz sagolsun söyledi bakarmısın diye
arada kaınvalideye götürcem dediii
cd takıom onlara izliyorlar arada ikisi cıglık atıyorrrrrrr
idare edıcez geldi şimdi yanımda ege uuyor biz misafır odasındayızz
yemegimide yaptım ortalıgımıda süpürdüm tozumu aldım...
şuan tuvaleti gelmiş tuvalete gıdıozz :):):)
eheheehehehe
uykusuzluk zor zanaat valla allah yardim etsin bacimmaşallah melek ikisine bırden bakması zor olucak
nagıhan sevındım duzlmenıze
şu uykudan çeken bıde ben varım sanırım of offffffffffffffff
9 aylık olan bebekldrımızı tebrık ederım
aysun senın vuıtamının adı ne
evet yaaa benim de dikkatimicekti genelde bebelerin durumu hep iyi allaha sukur ole pek geride bebemiz yok zaten koc burcu bebelerin gelisimi genelde iyi olurmusherkese merhabalar,
geçmiş olsun sen demiır ilacını kullanmıyorsun diye biliyordum yanlış mı hatırlıyorum acaba?
maşallah zeynebe bebeklerin kilosu genelde aynı hepsine maşallah,
ohhh dün kek börek bugün çörek afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?