ayva, tahin helva, mercimek, bulgur süt arttırıyor..
benim de kızım emiyor..
çok şükür yine bugüne kadar dayandık. ben de gün içinde bir kere sağıyorum 50 ml bile çıkmıyor
eve gidince (emerse) emziriyorum bide gece boyunca uyandıkça tekrar uyumazsa emziriyorum
al benden de o kadar yine. hem 50 ml ancak hem içerse ne kadar geliyor ağzına bilmiyorum. bi o kadarda içince giidyordur. gece 12 ve sabah 6-7 arasında emiyor diğer zamanlarda öldür ağzına almıyor. uykulu halinde bile dirim dirim direniyor :)))ilaç niyetine bizimki işte
yavrucuğum yee yee nereye kadar ben de senin gibi 3-5 kilo değil verilmesi gereken 20-25 kilo var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ayva, tahin helva, mercimek, bulgur süt arttırıyor..
benim de kızım emiyor..
al benden de o kadar yine. hem 50 ml ancak hem içerse ne kadar geliyor ağzına bilmiyorum. bi o kadarda içince giidyordur. gece 12 ve sabah 6-7 arasında emiyor diğer zamanlarda öldür ağzına almıyor. uykulu halinde bile dirim dirim direniyor :)))
yavrucuğum yee yee nereye kadar ben de senin gibi 3-5 kilo değil verilmesi gereken 20-25 kilo var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kizlar gorunurde kalabaligiz ama cit yok
bende emzirirken kilo alanlardannim ama ben son ayimi ac gecirdim nerdeyse ve rahatlayinca bi istahim acildiki sormayin
emzirme problemi olanlara allah yardim etsin zor isiniz vallaha ben nerdeyse hep anne sutuyle besliyorum rehayi buyuk oglumada 2yas verdim bence anne icin buyuk avantaj mama corba muhallabi vs. ugrasmak zor devamli ben de veriyom ama hic emmeyenlere gore benimki kolay tabiiiiii
bu arada koltuk kaplatmak hakinda ne dusunuyorsunuz iki kez sordum ama duymayanlar vardir diye sordum tetrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?