2009 Nisan Anneleri

meriç te ben eve gidince karnı toksa emmiyor,
ama gece sabaha kadar 4-5 kere emiyor..

çok şükür yine bugüne kadar dayandık. ben de gün içinde bir kere sağıyorum 50 ml bile çıkmıyor
eve gidince (emerse) emziriyorum bide gece boyunca uyandıkça tekrar uyumazsa emziriyorum

ilaç niyetine bizimki işte
al benden de o kadar yine. hem 50 ml ancak hem içerse ne kadar geliyor ağzına bilmiyorum. bi o kadarda içince giidyordur. gece 12 ve sabah 6-7 arasında emiyor diğer zamanlarda öldür ağzına almıyor. uykulu halinde bile dirim dirim direniyor :)))
ayva, tahin helva, mercimek, bulgur süt arttırıyor..
benim de kızım emiyor..
yavrucuğum yee yee nereye kadar ben de senin gibi 3-5 kilo değil verilmesi gereken 20-25 kilo var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaç kilo aldın ki hamileliğinde.. baya kalmışş..
ben 5kiloyu dert ediyorum..
sen nasıl vercen ..
ben korktum kalcak gibi geliyo yaa..

hamilelikte aldım desem yalan olur ben sonrasında aldım neredeyse hamilelikte aldığımın yarısını. metabolizma sorunum var ondan dolayı veremiyorum. bakalım doktora gidiyorum vereceğiz herhalde... sabırla uğraşa uğraşa olacak hatta olmalı! rahatsızım bu halimden. sen de var mıydı benim facebook adresim bilmiyorum ama baktıysan görmüşsündür eski halimi özledimmm :sinifsinif: mafoldumben

tabi bayaa fark var kilo olarak. yok adresin.
ben de özledim eski kıyafetlerim olmuyor emdiği için göğüslerde büyük...

bende böyle kalıcak gibi geliyor..
pasif cimlastik le gider die düsünüyorum...
bakaım bircaserat gidebiliresm..

ah ah göğüsler zaten büyüktü şimdi hiç birşeyin önü kapanmıyor. ben de 9 kilo var. yeni kıyafette almadım yoksa hiç veremem diye aynı şeyleri giyip duruyorum.
ben bilg. müh. yazılım yapıyoruz işte...

bende 2pantolon aldım işe gelirken giyiyiorum .. 1 kaç ta kazak başka almıyorum inatla vericem insallah ama..
bi gayretim de yok kendi gitsin istiyorum nasıl olacaksa:)

süt içiyorum şimdi de ara öğün olur hem bana birazdan çıkıcam zaten
gidecek bu kilolar gitmesi lazımm

kizlar gorunurde kalabaligiz ama cit yok
bende emzirirken kilo alanlardannim ama ben son ayimi ac gecirdim nerdeyse ve rahatlayinca bi istahim acildiki sormayin
emzirme problemi olanlara allah yardim etsin zor isiniz vallaha ben nerdeyse hep anne sutuyle besliyorum rehayi buyuk oglumada 2yas verdim bence anne icin buyuk avantaj mama corba muhallabi vs. ugrasmak zor devamli ben de veriyom ama hic emmeyenlere gore benimki kolay tabiiiiii

bu arada koltuk kaplatmak hakinda ne dusunuyorsunuz iki kez sordum ama duymayanlar vardir diye sordum tetrar

gitmesi gerek kendimi böle sevmiyorum ben..
mesai bitti çıkıyorum öptüm sizi.
iyi akşamlar...

slm kızlar bugün anca vakit bulabildim valla evde yemeklik bişey kalmamıştı kayınvalidem geldi çocuğa baktı bende alışverişe gittim kendime elbise falan aldım cumartesi leman sam konserine gidicez esşim bilet almış bana sürpriz yapmış çok sevdiğim için uzun zaman oldu konsere gitmeyeli eşimde artık gezelim biraz dio birbirimize vakit ayıramıyoruz dıo yakınıyo bana haksızda sayılmaz galiba bende kereviz salatası yapıcam ya özendim bakalım nasıl olucak ilk defa yapıcam hepinizi öpuyorum

mrb bilg açık ama bakamıyorum o yüzden kusura bakma, maşallah 2 yıl emzirmek bana şuanda hayal gibi gliyor bende hamilelikte 8 kilo almıştım doğumdan sonra 1 kilo fazlam vardı ama gçen gün tartıldım 3 kilo almışım çok moralim bozuldu tabi süt olsun diye sürekli yiyorum abur cubur tatlı vs yemeyi zaten çok severim emzirmekte bahanem oldu inşallah bende uzun süre emzirebilirim gerçi sütüm çok yok öylesine ne gitse kar diye veriyorum
koltuk kaplatma konusunda pek bilgim yok maddi durumun varsa yenisini al derim ama sürekli taşınıyorsanız güzel kaplamada yapılıyor kayınvalidem yaptırmıştı hoş olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…