tuğba bekle bakalım hemen hastalığa yorma bence..başka bi belirti var mı ki?
çiçennkk senin kilolar kendiğinden gitti di mii??
aysun ismini değştirmişsin hayırlı olsun canımçorlu bembeyazzzz....
halada yağıyorr..
bu arada yeni gelen arkadaş yağmur yok hiç bu ara ortalarda.. :jeyyar:
kardeşım kullandı 4321 hıııııç güzel bışı değıl vucudundakı suyu atıyor açlığın yanına kar kalıyor bence hıııç gırmeyın derım,ben lahana suyunu kullandım 1 haftadır hem fazla ödemı atıyor 800 gr gıtmış bıle yavaş yavaş dönüşümsüz ıstıyorumo da aynen öyle diyo eheheh :jeyyar:
benim mabadın da j.lo dan eksiği yok fazlası var zayıflasanda bu kalsa olmazmı diyo hahaha allam görse bu yazdıklarımı ne yapar adamcağızım aklinialirimsmile
4321 ne olaki şurup gibi bişeymi görmüştüm sanki
canım geçmışolsun,bu arada kağana nasıl sevındım anlatamam,dün gece okudum tam yazacam şarj bıttı blg sınırlendım yattım,ya kızlar ecem dün gece biraz öksürdü ne yapabilirim
kardeşım alacak bıber hapını taktı oda,yağlarını aldırmıştı geçen sene ben ıstanbuldayken ama dıkkat etmeyınce gerı geldı kabuslarıkızlar benim diyet kocama dert oldu :) biber hapı alayım sana böyle uraşma diyo ama ben haptan falan korkarım içmem yaa.
benim kilolarda gezip tozamamaktan kaldı resmen ben bugüne kadar hep dediğin gibi çok faal olduğum zamanlar hiç diyet yapmadan zayıflamıştım ama şu an mümkün değil o şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?