2009 Nisan Anneleri

oof ela uyuyo uykusunda da ağlıyo gidiyorum uyumaya devam ediyo yaa ( kıyamam yavruma valla sinirleri bozuldu çocuğun..

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NAVRIS, cicekcicek+, denizela, EDAAAA, ekim.29+, Esennn, oslem1907, poseidon80+, ssengun, TugbaEcrin, tugbiş123

benim kilolarda gezip tozamamaktan kaldı resmen ben bugüne kadar hep dediğin gibi çok faal olduğum zamanlar hiç diyet yapmadan zayıflamıştım ama şu an mümkün değil o şekilde..

deniz ne zaman başlıyosun valla ciddiyim pirinç mi ne okudum o diyeti millet 2 kilo vermiş nerdeyse..şok diyetle ..ama simit 1 haftalık bi diyet sanırım dur bende başlayayım bari akşama kalmaz bırakmazsam tabi :))

ahh benim kader arkadaşım denizimm bende evde otur pc başında ya kk ya face ya programyaz yapıştı kilolar zaten ev işide olmasa obez olacaz.sosyopat olma yolundayım dün ikeadaki kalabalık bile sinirimi bozdu ne mok var da çıkıyonuz evinizden bee diyorum içimden sempatiksalakcinni evde yalnızım ya dışarda gezerkende avmlerde yalnız olacam sannki

ohhhhhhh yarım karışık tost ayranı hüplettim acilen toparlanmam lazım:)))

şirvan sen ne yiyorsun öğleyin yemekhane varmı

evet gerçekyen yağmur arkadaşımız yok bir hışımla geldi meraklıyı andı aynı hışımla gittiiikaydirigubbakcemile3

kardeşım kullandı 4321 hıııııç güzel bışı değıl vucudundakı suyu atıyor açlığın yanına kar kalıyor bence hıııç gırmeyın derım,ben lahana suyunu kullandım 1 haftadır hem fazla ödemı atıyor 800 gr gıtmış bıle yavaş yavaş dönüşümsüz ıstıyorum
ya kızlar ecem dün gece biraz öksürdü ne yapabilirim
canım geçmışolsun,bu arada kağana nasıl sevındım anlatamam,dün gece okudum tam yazacam şarj bıttı blg sınırlendım yattım,
kızlar benim diyet kocama dert oldu :) biber hapı alayım sana böyle uraşma diyo ama ben haptan falan korkarım içmem yaa.
kardeşım alacak bıber hapını taktı oda,yağlarını aldırmıştı geçen sene ben ıstanbuldayken ama dıkkat etmeyınce gerı geldı kabusları

benim kilolarda gezip tozamamaktan kaldı resmen ben bugüne kadar hep dediğin gibi çok faal olduğum zamanlar hiç diyet yapmadan zayıflamıştım ama şu an mümkün değil o şekilde..

bende hep evdeyım belkı azıcık faalıyet olsa hıç bışey kalmayacak çünkü dıyet felan yapmadan eskı kıloma döndüm,1 haftadırda lahana suyuna başladım ışte şortu dahı gıymıyorum,bırde üşengeç oldumkı sormayın gıtsın,psıkolojıyle alakalı herşey ya
çıçekcım çooook geçmışolsun canım,babam kalp rahatsızlığı geçırdığınde altüst olmuştuk,rabbım acıl şıfalar versın canım

ooooo şirvan sen baştan su koyuveriyorsun canım.
çarşamba tatilsin..haftasonların var.
baran uyuduğunda bi 15 dk
akşam yatmadan 100 mekik sıkıştırıver canım
istedikten sonra yaparsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…