2009 Nisan Anneleri

hadi hep birlikte kilo verelim benimde kızımın doğum gününe kadar 3 kilo vermem lazım en azzz

slmmm kızlarrrr..

adetimm 6 gün geciktiiiiiiiiiiiiiii..eşim test aldıı geldiiiiiiiiiiiiii...şimdi yapıcammmm..offfffffffffff..delikafadulden

olur valla ben varım
hepberaber hedef kiloya doğru..

evet doğumgünleri ne yapsak acaba??????

o halınde kı kendısı yarı baygındı her tarafı şıştı,tubış yaptıracakmısın bır daha dedım gerekırse yaptıracam dedı ya,bu ara mızırdanıyor zaten yaptıracam dıyede bakma hepımız karşıyız,6 kılo yağ aldırdı ama sınırları zorladım dedı dr.ıst ılk 5 ın ıçınde alanında çok ıyı yanı 7 ye yapmıştı hatır ıçın he ama kalça,göbek,sırt,dız ıçı,komple yanı,3 ayda yerıne oturuyor anca ama dedıklerı gıbı hemen ayağa kalkılmıyor hele wc olayı ızdırap 3 gün,gel görkı tak dıyen hepsıne razı,ben taraftar değılım hıç ama hıç o halı gördükten sonra

ayyy bana adet demeyeyin ben hala olmadım 11 gün geçti geçen teste yaptım negatifff doktora felanmı gitsem acaba

ayyy çok feci özlem heryerin kesik olunca nasıl yatılır kalkılır canım yaaa...
hiç değmez bence diyet spor hareket hallaeder ne gerek var.
7000 tl ne gerek varya

heyyyyyyyyyyy
hatunlar ben geldim
nediyonuz bakem
bakin taaaaaaaaa karslardan geldim buralara
bise sorcam BURSALILAR sizden biri beyaz bi bebek odasi koymustu hani kiz bebeklerr icin o nerdeydi yahu bi yardimci olurmisiniz

neyse aşk böcükleri ben kaçar iş bekler..
öptüm dönerim az sonra.
ayşe haber ver.
şirvan az ye.
çiçek özletme
tuğba ve deniz kaldırın popoları azcık gezin yürüyün...
özlem sende kardeşine engel ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…