2009 Nisan Anneleri

kız çiçek sizin baklavacının cirosumu düştü. ...

bütün karıları oraya topluyosun..

şaka bir yanada

biz orda nerden baksan 2-3 saat oturacağız sorun olmasın..
c.tesi birde kalabalık falan diyorum ....

aaaa müdür beyin odasında ayarlıyacaksan ona lafım yok yani :)))

eheheh canım benim misafirimsiniz siz ne cirosu kuzum:) ben kızlara sordum sirkecideki dükkan onlara uygun geldi nişantaşı da olabilirdi aslında ama. bu arada farketmez eşimin haberi var ben kızları topluyorum orda dedim okey dedi

başka gün isterseniz öyle yaparız illa cumartesi olması gerekmio ben çalışanları düşündüm o yüzden cumartesi demiştim

allah sabiha hanımın yanına başka pedagog koymuşlar pedagog konuştukça sabiha hanımın suratı değişiyo hahaha çok komik hep böye oluyo zaten başka psikiyatristlerle çatışıyo hep :)))

ayyyy deniz valla ayniseyi dusunmusuz va zaten kadin sabiha hanimin yaninda cok zayif kaliyo

günaydın canlar
evde temizlik var erken kalktım bugün.selen uyuyo gece 2 de uyudu çünkü. selen artık ayakta sallatmıyo kendini yerlerde kafasını ordan oraya koyup uyuyo
bakalım c.tesi ne harıkalar yaratıcak yine.ayaklarımda sallamıştım geçen forum istanbulda:)
ben de aynı şeyi düşündüm şirvan. rahatsızlık vermeyiz inşallah o kadar kişi çiçekçim.

2.5 -3 yaşında anneyi paylaşamıyorlarmış çocuklar...wc ye bile yollamıyorlarmış:):):):):):):):):)
sürekli tepemizde olucaklar yani:)

yok sirkeci iyi .. karşıdan gelenler için yani benim için..

başka gün isterseniz öyle yaparız illa cumartesi olması gerekmio ben çalışanları düşündüm o yüzden cumartesi demiştim
yok canım c.tesi günü sorun değil.. adamcağızın işine engel olmayalım diye dedim.

kendi kaşındı ne yazalım güzelim...

aliyecim nolucak hayatım kırk yıda bi buluşuoruz zaten
seviyom kız ben seni...
kocanı bırakıp bana kaçsana olumunekankayizsmile

NAVRIS, .berceste., aliye83, AysunEge, cicekcicek+, eysan, gulshenidil, nesoc, ssengun, ugly

şimdi alttarafta çiçekle sengun yanında bir işaret ver. ve renkleri kırmızı bu ne anlama geliyor..
bizden habersiz birşeylermi çeviriyorsunuz yoksa

dün mesajı ben çektim şirvancım sana ismimi yazmamışım sonradan jeton düştü bir aşkla yazıverdim:))
haftasonu çok kalabalık olurda haftaiçi buluşalım derseniz olur kızlar çalışan olarak ben varım çünkü yalnızca....darılmam yani:))

aliyecim nolucak hayatım kırk yıda bi buluşuoruz zaten
doğru canım kırk yılda bir
dimi canım ya nasıl heveslendik hemen birilerinden teklif bekliyomuşuz kıvılcım çicçekten geldi

sabiha paktuna önce çocukları kötü tatlara erken yaşta tanıştırılmalıdır dıyor kızlar muhallebıyı sonra verın ılk sebze ile başlatın dıyor çok güzel anlattı ya ve kesinlikle baskı uygulamayın diyor

deniz sabiha hn.la iyiki tanıştırdın bizi:)))
iştahsızlığı anlatıyor şimdi ve söylediklerini denicem:))))

iyi şükür canım yaa

oh buluşun bakalımmmmmmmmmm

hu sizlere diyorum esenden haberi olan varmı coktan beri gelmedi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…