yok sirkeci iyi .. karşıdan gelenler için yani benim için..eheheh canım benim misafirimsiniz siz ne cirosu kuzum:) ben kızlara sordum sirkecideki dükkan onlara uygun geldi nişantaşı da olabilirdi aslında ama. bu arada farketmez eşimin haberi var ben kızları topluyorum orda dedim okey dedi
yok canım c.tesi günü sorun değil.. adamcağızın işine engel olmayalım diye dedim.başka gün isterseniz öyle yaparız illa cumartesi olması gerekmio ben çalışanları düşündüm o yüzden cumartesi demiştim
kendi kaşındı ne yazalım güzelim...günaydın canlar
evde temizlik var erken kalktım bugün.selen uyuyo gece 2 de uyudu çünkü. selen artık ayakta sallatmıyo kendini yerlerde kafasını ordan oraya koyup uyuyo
bakalım c.tesi ne harıkalar yaratıcak yine.ayaklarımda sallamıştım geçen forum istanbulda:)
ben de aynı şeyi düşündüm şirvan. rahatsızlık vermeyiz inşallah o kadar kişi çiçekçim.
seviyom kız ben seni...aliyecim nolucak hayatım kırk yıda bi buluşuoruz zaten
doğru canım kırk yılda biraliyecim nolucak hayatım kırk yıda bi buluşuoruz zaten
dimi canım ya nasıl heveslendik hemen birilerinden teklif bekliyomuşuz kıvılcım çicçekten geldidün mesajı ben çektim şirvancım sana ismimi yazmamışım sonradan jeton düştü bir aşkla yazıverdim:))
haftasonu çok kalabalık olurda haftaiçi buluşalım derseniz olur kızlar çalışan olarak ben varım çünkü yalnızca....darılmam yani:))
3. guaydında bızden
kahvaltımızı ettık ustumuzu değiştik sseloş hanım oynar
gecmış olsun denızcım dıkkat edın valla ınşallah ırfana gecmez
ege nasıl oldu melek
ben kaçar kaynanayı hastaneye göturucem valla ben bıktım göturmekten o bıkmadı gıtmekten bu hafta 3 cu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?