zorlamayın diyo mügecm ve asla tv karşısında yemek yedirmeyın cok yanlış dıyor ama ne yapıcaz valla ecem tv siz yemıyorkı???
bu arada ben demire çift yönlü araba arıyorum
sizce hangi iyi bana bi fikir verseniz
bizde baston puset var ve burda rüzgar olunca dışarıya çıkamıyoruz
çift yönlü olursa hava rüzgarlı bile olsa çıkarız
arkadasim ben obezite diye degilde ilerde dikkat daginikligina sebep oluyormus diye okumustum ornegin okulda sikilmalar basarisizliklar oluyormus ozellikle cocuga su anda yemek yiyoruzu kelimelerle degilsede olgularla anlatmak gerekliymis eline tlf oyuncak vererek yada tv karsisinda olunca cocuk kavram karmasasi yasiyormusBen sÜrÜklİ tv karŞısında yedİrdİm bİŞİcİk olmadı bİde dr lar dİokİ tv karŞısında yemeĞe alıŞan Çocuk obez olurmuŞ heheheheh benİmkİler tÜysİklet bu nasıl İŞ anlamadım
ayyy evet yaaa biz ilaç içirirken öyle yapmıştıko kısmı çok iyi dinlemedim mügecim ama aynı şeyleri söyledi asla yanaklarını sıkarak burnunu tıkayarak ya da zorla yedirmeyin ...bunları yaparken çocuğun canı yanıyo ve canını yakan şeyle yemeği bir görmeye başlıyo..ilaç verirkende aynı şey geçerliymiş..yemediği şeyi sevdiği başka bişeyle karıştırın başka bi şekilde verin ya da yemicekse kaldırın yemesin dedi..
ben tv yi bazen açıyorum onun dışında zaten demir pek fazla bakmıyozorlamayın diyo mügecm ve asla tv karşısında yemek yedirmeyın cok yanlış dıyor ama ne yapıcaz valla ecem tv siz yemıyorkı???
KIZLAR ÜÇ OĞLU OLAN ANNEYİ DİNLEDİNİZMİ AYNEN BENDE O DURUMDAYIM İNSAN İÇİNDE OLUNCA PEK ANLAMIYOR DURUMUN NEKADAR VAHİM OLDUĞUNU İZLERKEN AAYYYYYYYYYYY DEDİM İŞTE BEN eyvahedigeldismileKADINA ÜZÜLDÜM BANA KİMLER ÜZÜLSÜN ACABA BİLMEM
BULUŞMAYA BELKİ BENDE Bİ SÜPRİZ YAPABİLİRİM bayanssulusmile
günaydınnn..
11.günaydında bizden olsuunn..hhehehe..
çiçekkkkkimm ben de gelebilirmiyimmm...dün tatlı krizine girdim..eşimde tooooppp kek aldıı azcık yedim ama kesmeddiii..
yasmini bıraktım..adet olmam lazım sanırım ondannn..
ya şu kadını bi yakalsam neler sorucam neler :)))
gece beslenmesini hala kesemedik ama zorlayıp hiç vermezsem sabiha hanımın mantığına göre sanırım gecede 1 kere mama içen çocuk kalkıp kalkıp daha çok istemeye başlayabilir o yüzden kendi haline bıraktım..
bi de sütten kesme ve emzik bıraktırmayı aynı görüyorum eylüle doğru bıraktırıcam nasıl yöntem uygulamak doğru..benim mantığıma göre dişlerden rahatlar ve yürürse yorulur gece deliksiz uyur..o zaman emzik almazooooo çok sorum var...tuvalet işinden korkmuyorum onu güzelce anlattı 1. yaş gününde laımlık alıp bizim tuvaletin yanına koyucam :)) zaten tuvalete giderken arada onuda götürüyorum alıştı çiş diyorum gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?