2009 Nisan Anneleri

o kısmı çok iyi dinlemedim mügecim ama aynı şeyleri söyledi asla yanaklarını sıkarak burnunu tıkayarak ya da zorla yedirmeyin ...bunları yaparken çocuğun canı yanıyo ve canını yakan şeyle yemeği bir görmeye başlıyo..ilaç verirkende aynı şey geçerliymiş..yemediği şeyi sevdiği başka bişeyle karıştırın başka bi şekilde verin ya da yemicekse kaldırın yemesin dedi..

valla dun sultanda gırmedı doğru duzgun esen yok sevdaazra yok eda yok dıdem yok amma eksık var bu ara

zorlamayın diyo mügecm ve asla tv karşısında yemek yedirmeyın cok yanlış dıyor ama ne yapıcaz valla ecem tv siz yemıyorkı???

aay ne demek sehercim yazdığını yeni gördüm.. :) dediğim gibi selen,ege bütün bebeklerimiz bizden 100 kat daha kompleksiz sorunsuz akıllı çocuklar olsunlar inşallah :)))

sız tv karsısında bız mutfak tezgahının ustunde yemek yıyoz tuğbacım eşimin dedıyse orda daha guzel yıyo gıt orda yesın

zorlamayın diyo mügecm ve asla tv karşısında yemek yedirmeyın cok yanlış dıyor ama ne yapıcaz valla ecem tv siz yemıyorkı???

tuğbacım asla demedi bunu alışkanlık haline getirtmeyin dedi..sonra büyüyüncede hep öyle ister dedi bende bazen tv karşısında yediriyorum bazen oyun oynatark bazen çok acıkıyo sesi çıkmadan yiyo hepsini :)

öylemı denizcim ben yanlış anlamısım demekkı ecemle dinlemesi güç:)))

valla ben bazen oyuncaklarla bazende tv karşısında yediriyorum
ama denızcım bız ilk ek gıdaya meyve püresiyle başlamıstık sebzeyle değil sebzeyi 6.ayda vermıstı

KIZLAR ÜÇ OĞLU OLAN ANNEYİ DİNLEDİNİZMİ AYNEN BENDE O DURUMDAYIM İNSAN İÇİNDE OLUNCA PEK ANLAMIYOR DURUMUN NEKADAR VAHİM OLDUĞUNU İZLERKEN AAYYYYYYYYYYY DEDİM İŞTE BEN eyvahedigeldismileKADINA ÜZÜLDÜM BANA KİMLER ÜZÜLSÜN ACABA BİLMEM
BULUŞMAYA BELKİ BENDE Bİ SÜPRİZ YAPABİLİRİM bayanssulusmile

bizim dr önce sebze vermişti kabak domates falan..sonra yoğurt ve meyva ..bizimkide önce kötü olana alışsın sonra güzelleri hemen yer zaten demişti..bende eşim hiç sebze yemediği ve çok çektiğim için çok zor oluyo sebze yemeyen biri di mi elifin eşide ööle..ya ben merak ediyorum bizim çocuklar şimdi sebze yiyoda ilerde de yerler di mi yaa :))) yeğenim var 1,5 yaşındayken kendi taze fasulya yerken bi elinde de yeşil biber olur onu ısırırdı eşim şok geçirmişti keni yemediğinden gıcık şey

Ben sÜrÜklı tv karŞısında yedırdım bıŞıcık olmadı bıde dr lar dıokı tv karŞısında yemeĞe alıŞan Çocuk obez olurmuŞ heheheheh benımkıler tÜysıklet bu nasıl ıŞ anlamadım

kizlar sabiha hanimin cok hos birde kitabi var ablamda var gecen bi iki bolumunu okudu tlf da bayildim kadinin bilgisi satilik olsa keske alsam beynime enjekte etsem bayiliyorum hatuna
ben buyuk ogluma anaokulum seti alcam onun hediyesi olarak geliyor bakalim
ama siz isterseniz disardan da alabilirsiniz valla okuyalim arkadaslar okudukca cozuluyo sorunlar

arkadasim ben obezite diye degilde ilerde dikkat daginikligina sebep oluyormus diye okumustum ornegin okulda sikilmalar basarisizliklar oluyormus ozellikle cocuga su anda yemek yiyoruzu kelimelerle degilsede olgularla anlatmak gerekliymis eline tlf oyuncak vererek yada tv karsisinda olunca cocuk kavram karmasasi yasiyormus

ya şu kadını bi yakalsam neler sorucam neler :)))
gece beslenmesini hala kesemedik ama zorlayıp hiç vermezsem sabiha hanımın mantığına göre sanırım gecede 1 kere mama içen çocuk kalkıp kalkıp daha çok istemeye başlayabilir o yüzden kendi haline bıraktım..
bi de sütten kesme ve emzik bıraktırmayı aynı görüyorum eylüle doğru bıraktırıcam nasıl yöntem uygulamak doğru..benim mantığıma göre dişlerden rahatlar ve yürürse yorulur gece deliksiz uyur..o zaman emzik almaz ooooo çok sorum var...tuvalet işinden korkmuyorum onu güzelce anlattı 1. yaş gününde laımlık alıp bizim tuvaletin yanına koyucam :)) zaten tuvalete giderken arada onuda götürüyorum alıştı çiş diyorum gülüyo

ayyy evet yaaa biz ilaç içirirken öyle yapmıştık
yanlış tabiii
allahtan demir artık maşallaahh sübhanallah iyi yiyooo

ben tv yi bazen açıyorum onun dışında zaten demir pek fazla bakmıyo
o nerde kurcalancak bişy var oraya gitsin onları ellesin
bide yemek yedirirken bizimkisi
klimanın taklidini yapıyo
nerde klima diyorum nasılk yapıo
o taklidini yaparken hoooppp bi kaşık :)))

ay bu demir pırtladıktan sonra dönüp bakıyo ve gülüyo
çok sıpa oldu çoookkkkkkaydirigubbakcemile3

buyur gel canım bekleriz

ya şirvan niye öyle diyosun ben her seferinde gelirim dedim aşkolsun küstüm:)
ben çiçeğin teklifiyle herkes bi andaorganizeoldu demek istedim canım benim yanlış anlama bi de o zamanlar hava soğuktu ya ondan da olmadı
amma açıklama yaptım ha bak ne kader önemlisin benim içinanla şeker:)

kuzummmmmmmm başımın üstünde yerin var :)

canım ela hazır olduğunda hissttirir zaten kendini. can kendi reddetti bi gece eliyle itti mamayı bende zorlamadım. o gün bugündür 1 haftayı geçti gece hiçbişey istemio su bile içmek istmio arada

aynen deniz düşüncelerine katılıyorum
bende aynısını yapıcam lazımlık ve emziği
şuan emziğe çok ihtiyaçları var
dişlerden dolayı

oooo çok güzel bi gelişme bu çiçekcim sevindim adına
yaza bıraktırıcam diyodun

iyyyyyyyyyy demir kaka yaptı heryer koktu
klimada çalışıyo pöfür pöfür
her yere saldı kokusunu hahahahahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…