yok melek kadar sık cam sılmem ama balkon yıkarım dun doktorumdakı adamı dınledınızmı zayıflamak için neler dedi çok guzel anlttı ben yarısını ızledım gercı:sinifsinif:dun gezmeye gıttım uzun suredır görüşmedığım bı arkadasla denk geldık dedı baya zayıflamışsın kaç kılo oldun tahmın et dedım en fazzla 55 varsın dedı bence emın olma dedm yok yok dıyo fazla olamazsın dedım 60 ınanmadı :) ama banada ıyı moral oldu demekki dışardan zayıf duruyorum sempatiksalakcinni
evet negüsel bişi ...yok melek kadar sık cam sılmem ama balkon yıkarım dun doktorumdakı adamı dınledınızmı zayıflamak için neler dedi çok guzel anlttı ben yarısını ızledım gercı:sinifsinif:dun gezmeye gıttım uzun suredır görüşmedığım bı arkadasla denk geldık dedı baya zayıflamışsın kaç kılo oldun tahmın et dedım en fazzla 55 varsın dedı bence emın olma dedm yok yok dıyo fazla olamazsın dedım 60 ınanmadı :) ama banada ıyı moral oldu demekki dışardan zayıf duruyorum sempatiksalakcinni
ne güsel bol bol gezersiniz artık..öfff cnm çok sıkılyo bunlaımdayım yine ben
demir uyaıp çorbasını yesede kendimi dışarıya atsam
havada güzel
23 nisanda buraya park açılıyomuş çok mutlu oldum
bi parkımız bile yoktu
yok canım diyet yapmam da..evet aynen... bende herşeyi yiyorum...
sendemi diyet yapacan şirvan..
eşinle birlikte...
ben de 1 kilo gitti gibi düsümüstüm.. ama hayal kırıklığı gitmemiş
yok melek kadar sık cam sılmem ama balkon yıkarım dun doktorumdakı adamı dınledınızmı zayıflamak için neler dedi çok guzel anlttı ben yarısını ızledım gercı:sinifsinif:dun gezmeye gıttım uzun suredır görüşmedığım bı arkadasla denk geldık dedı baya zayıflamışsın kaç kılo oldun tahmın et dedım en fazzla 55 varsın dedı bence emın olma dedm yok yok dıyo fazla olamazsın dedım 60 ınanmadı :) ama banada ıyı moral oldu demekki dışardan zayıf duruyorum sempatiksalakcinni
öfff cnm çok sıkılyo bunlaımdayım yine ben
demir uyaıp çorbasını yesede kendimi dışarıya atsam
havada güzel
23 nisanda buraya park açılıyomuş çok mutlu oldum
bi parkımız bile yoktu
bende ecrin izin verdikçe dinledim aklımda kalanlar
hayat boyu sürdüremeyeceğiniz spora başlamayın bile metabolizma o tempoya alışır spor bırakılınca hızla kilo alınır dedi
kaçamak yapmadan zayıflanmaz dedii
kahvaltı yapmıyorsanız ve günde 6 öğün yemiyorsanız olmaz dedii
şok diyetler mide asidini yok edebiliyormuş
haftada 3 yada 4 kez 45 dakika yürüyüş yapmak hayat boyu sürdürülemeyecek spordan iyidir dedi hastalarına bunu yaptırıyormuş
nasılda işime gelenler aklımda kalmış ama aklinialirimsmile
olsun anacım ben 67,5 um..ben de 65 im. yanlız değilsin şirvan:)
demekki günlük kalori ihtiyacımızdan daha az klori almıyoruz..
tamamlıyoruz:)
bende yemeğim varsa evi toparlayıp süpürüyorum ecrinle oynuyoruz bi yandan da kk face msn toplaşmaları derken akşam oluyor pek bi hareket yok.zaten çok titiz hamarat bi ev kadını olamadım fıtratımda yok hamaratlık aklinialirimsmile
geçmiş olsun canımvalla tuğbacım çok guzel anlattı ama çok hoşuma gıttı
aslında benım bı sorunum var ben doktora gıttım sadece vucudumda 4 kılo kemık varmış o zaman 21 kıloda su ve yağ var dedıydı be şok olmustum yanı benım sanırım kemıklerım kalın bırde karaciğerde yağlanma cıktığı için 15 gunden berı öyle yağlı yemek yok cıps kola cekırdek falan mayonez hepsı rafa kalktı sanırım ondanda kılo verıyorum gıbı gelıyo bol yesillik tarzı beslenıcem b ı sure
yok kız ne kızıcam belkıde hklısındır :))
evet şirvancım yaz aylarına yaklaştıkça buralar şenleniyo
şirvancım çekirdeği kes bence o çok klo yapıyo ama bir o kdrda süt yapıyo :)))
demir 2 gündür sabahları kahvaltısını ayrı yiyo
çok sevindirik oldum yaaaaa
bunu yanıtlamayı unutmuşum şimdi çıktı :))biz oasisten pappa almıştık müge..
56 mıı ühü hüüühhühühühhüü ben de 60 altına düsmek istiyorum yaaa.
günaydııınnn enn güzel annelerrrr...
bugün sevgilimin kocacıımın doğum günü.33 oldu.iyi ki de doğdu iyiki de benim kocam olduu :)))
aman dıyım kızlar bulgur cok gaz yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?